Emlékeztető küldése

Add meg az e-mail címedet és mi elküldjük Neked az ajánlatot, hogy később is könnyen megtaláld!

Ajánlások küldése

Ha szeretnéd ezt a kupont másoknak is ajánlani, add meg a neved, és maximum 5 e-mail címet ahová az ajánlásokat küldhetjük!

Neved:

Címzettek e-mail címei:
Az ajánlatról:

Hajnövesztés hajvágással? Lehetséges! Már az első wellness hajvágást követően látványos és azonnali eredmény bármely hajtípus esetén! A Madonna Szalonban kedvezményesen veheted igénybe Sensciense luxus hajápoló hajmosást és Jaguár thermo hajvágást frizuraszárítással!

Rakoncátlan tincseidet a Senscience Liquid Luxury - Folyékony Luxus, presztízs hajápoló kollekció hatóanyagaival ápolják és keltik újra életre! A kezelés, amelyet a Shiseido Laboratórium forradalmi technológiájával fejlesztettek ki, biztosítja a haj egészséges pompáját, ragyogását és táplálását.

A Senscience újra alkotja a hajat - kivételes kombinációja az érzékeknek és a tudománynak. Gazdag, bőséges, enyhén illatos formula, a legmodernebb hajápoló technológiát alkalmazza. Hagyja hatni a belső szépséget és erősítő fényt belülről kifelé, a tökéletes étrenddel, ami mindent tartalmaz, amire a hajnak szüksége van.  Ez az igazi folyékony luxus hajadnak.

Kényeztető formulái olyan luxus élményt nyújtanak a hajnak, amire csak a Senscience képes. A kollekciót a Vitalock-6 formula erősíti, ami exkluzív keveréke az antioxidánsoknak, vitaminoknak, ásványi anyagoknak, cukroknak, lipideknek és proteineknek, amik együttesen segítenek javítani, táplálni, hidratálni és erősíteni a hajat belülről kifelé hatva. Revitalizálják a hajat, védik a külső stressz hatásaitól.

Az eredmény? Tökéletes haj, amilyet mindig is szerettél volna - egészséges, selymes, lágy, ragyogó és erős!

A vékony szálú, töredező, illetve igénybe vett (szőkített), száraz, szöszösödő hajakra és annak, aki növeszteni szeretné a haját, a wellness, Jaguar TC meleg ollós hajvágás ajánlott. A meleg ollós hajvágás minden típusú és hosszúságú haj vágásához alkalmazható.

A vágás után aktiválódik a haj önregeneráló képessége. A hajvágás teljesen új értelmet nyert!

A hajvégeket lezárja és a természetes proteinek, valamint a hajnak életet adó nedvesség belül maradnak, melyek elősegítik a haj természetes regenerálódását.

A wellness vágás lezárja a hajvégeket és a lezárt haj nem töredezik tovább.  A rendszeresen Jaguár meleg ollóval vágott haj hosszú időn keresztül megőrzi a formáját, nem szálkásodik, nem töredezik többé, mivel az olló melege leforrasztja a hajszálak végeit. A haj teljesen ép és egészséges lesz.

Ráadásul most tökéletes frizurát varázsolnak az egészséges hajkoronádból! Hosszú, ápolt hajra vágysz vagy trendi, rövid hajat szeretnél? Bármilyen elképzelésed is van, a jó frizura alapja a profi hajvágás! A lényeg, hogy otthon is pár mozdulattal, magadnak is el tudd készíteni!

Hasznos otthoni hajápolási tanácsokkal látnak el, hogy a Madonna Szalonban vágott frizura otthon is könnyen kezelhető legyen és a frizurádat Te is könnyedén elkészíthesd magadnak!

Ha ez még mind kevés lenne, egyenesre vasaljuk vagy elegáns, lágy esésű hullámokkal ajándékozunk meg, ami rövid hajban, hosszú hajban egyaránt jól mutat.

Vásárlási feltételek:
 • A kupon felhasználható 2014.06.30-ig

 • A kupon azonnal felhasználható
 • A kupon érvényes 2014 06.30-ig
 • Személyenként 1 kupon használható fel
 • Más kedvezménnyel nem vonható össze
 • Előzetes bejelentkezés szükséges!


Sensciense luxus hajápoló hajmosást és Jaguár thermo hajvágást frizuraszárítással

 • Helyreállítja, megújítja és táplálja a hajat
 • Egészséges lesz tőle a hajad
 • Erősebb és rugalmasabb lesz
 • Szebb lesz a fénye
 • Megszűnik a töredezés
 • Nincs többé elvékonyodott hajszál
 • Fényes, élettel teli, igazán vonzó megjelenést ad
 • A frizura sokkal tovább tart, mint eddig bármelyik hagyományos hajvágáskor
 • Díjmentes konzultáció alkalmával otthoni szépségápolási tanácsokkal is ellátnak
 • Megtudhatod, hogy az arcformádhoz melyik frizura illik a legjobban, milyen frizura áll jól és hogyan bánj vele

Helyszín a térképen:
Pontos cím:

Madonna Szépségközpont

Mammut I. Bevásárló és Szórakoztató Központ, III. emelet
1024 Budapest, Lövőház u. 2-6.
Bejelentkezés: 06 1 345 8055
Web: www.madonna.hu
Facebook:  www.facebook.com/madonnaszalon
Email: madonna@madonna.hu

Még ez is érdekelhet

További ajánlatok még...