Emlékeztető küldése

Add meg az e-mail címedet és mi elküldjük Neked az ajánlatot, hogy később is könnyen megtaláld!

Ajánlások küldése

Ha szeretnéd ezt a kupont másoknak is ajánlani, add meg a neved, és maximum 5 e-mail címet ahová az ajánlásokat küldhetjük!

Neved:

Címzettek e-mail címei:

Fáradt és ingerlékeny vagy? Add meg szervezetednek a szükséges segítséget és fedezd fel a léböjt jótékony hatásait! 

3, 4 vagy 5 napos léböjtkúra Weinecker Katalin, okleveles léböjtkúra-vezetővel most 40%-os kedvezménnyel csak 29 400 Ft! Te döntöd el, mennyit bír a szervezeted!
  • Eredeti ár: 49.000 Ft
  • Kedvezmény: 40%
  • Megtakarítás: 19.600 Ft
  • Eladva: 14 db
 • Ez egy lejárt ajánlat, nem lehet megvásárolni!
 • FIGYELEM!

  Ezt a kupont úgy tudod megvásárolni, hogy most csak 2.940 Ft-ot kell fizetned! A fennmaradó 26.460 Ft összeget a kupon beváltásakor kell majd rendezned!

További ajánlatok

Az ajánlatról:

Gyakran vagy fáradt és ingerlékeny? Netán kimerült? Sokat betegeskedsz?  Nem hozod a formádat sem fizikai, sem szellemi síkon? Itt az ideje, hogy megtisztítsd szervezetedet és kívül-belül megújulj! Szánj magadra néhány napot és élvezd a léböjtkúra jótékony hatásait! Meglátod, pár nap alatt csodát művel a külsőddel és a belsőddel is!

Buchinger léböjt- kúra

Otto Buchinger dr (1878.02.16 - 1966.04.16) a róla elnevezett böjt-terápia népszerűsítője Németországban született. Orvosként végzett az egyetemen, majd katonaorvosként dolgozott a német haditengerészetnél. 1918-n súlyos reumás ízületi megbetegedése miatt leszerelték. Egy orvos kollégája tanácsára több hetes böjtkúrába kezdett. Böjtjének tizenkilencedik napja után állapota rohamos javulásnak indult. Hamarosan ismét képes volt nyomorék ujjait kiegyenesíteni. Ekkor fedezte - tapasztalta meg a böjtölés jótékony hatását és ezután kezdte el keresni a böjt, mint alkalmazható gyógymód lehetőségét. Az előzetes kutatásai után, 1920-n megalapította a Buchinger Böjt-Szanatóriumot Witzenhausenban.

Master Cleanse diéta, avagy Limonádé-böjt

Többféle néven is ismert: limonádé böjt, limonádé diéta, citrom kúra, neera böjt, Master Cleanse diéta stb... (Számomra piszok drágán árulják még Neera-kúra néven is). Ez valójában egy tisztítókúra, melyet még az 1940-es években "talált ki" egy természetgyógyász, Stanley Burroughs, ő Master Cleanse-nek nevezte el a módszert.

Egy roppant látványos és gyors fogyókúra, ugyanakkor egy nagyon hatásos tisztító kúra is! Értelmetlen lenne itt sorolgatni, melyik betegség könnyebbé válásával segít, nekem segített a lábfájásaimnál (érszűkület) és az allergiám is "visszavett " utána.

A zsámbéki Nyakas-hegy böjtház programjai

Reggel 8 körül ébredezés. Ki-ki kedve szerint végzi reggeli toalettjét, cicomázik, tollászkodik, majd - alapos nyelv-és szájüregtisztítás után reggeli. Ez adott esetben különböző gyógyfüvek forrázatának korlátlan mennyiségű ivását jelenti. (Ezeket én azért nem hívom teáknak, mert nem tartalmaznak tekint, ami ugye a klasszikusan értelmezett tea alkaloidája) Általában citromkarikát adunk hozzá, de lehet más citrus gyümölcs is, viszont héj nélkül, mert az szerintem túl van vegyszerezve-tartósítozva, ezáltal semmilyen tisztító kúrában nincs keresnivalója.

Reggeli után mozgás (sztepper, szobabicikli, séta, öt tibeti jóga, labdázás, arc-jóga). 13 óra körül ebéd. Minden nap másféle biozöldség főtt-szűrt leve az ebéd. Lehet inni, de lehet kanalazni is úgy mégiscsak „ebédebb”. A lényeg az, hogy minél többet egyen-igyon belőle. Ebéd után csendes pihenő májműködést serkentő meleg vizes palackos májpakolással, jó meleg plédekbe takarózva. Ez utóbbi azért áldásos, mert elősegíti az izzadást és ezáltal a bőrön keresztül is temérdek mennyiségű méreganyag távozik a testből.

Kb. két óra pihenés után séta a friss levegőn, ami errefelé tényleg friss. A séta megmozgat, de nem fárasztó, általában 1-1,5 órát tart. Visszaérkezéskor 1 pohár gyümölcslé ivása mellett beszélgetések, tv nézés, kártyázás vagy egy kis plusz pihenő vacsoráig. A 18.30–kor tálalt vacsora a déli zöldséglé mellett tálka zabnyák, 1tálka méz vagy biogyümölcslekvárból áll. Vacsora után szabad foglalkozás, elcsendesedés. Fontosnak tartom, hogy tudja: az eddigieken kívül 1,5-2 liter szűrt vizet vagy teát is meg kell inni minden nap.

Az „elcsendesedés” az egész kúra ideje alatt érvényes. Kerülni kell az idegesítő helyzeteket, gondolatokat. A böjt nem csak a test csodája, hanem a lélek diadala is a test felett! A léleknek is jár és kell a méregtelenítés… Ha a lelkünket rendbe tesszük, testünkért megtettük a legtöbbet, amit tehettünk. A keleti gyógyászat filozófiája szerint minden testi betegség oka a lélek betegségéből fakad, tehát fizikai erőnlétünk érdekében ki kell simogatni a lélek görcseit.

Vásárlási feltételek:
 • A kupon felhasználható 2014.07.24-ig

 • A kupon felhasználható az alábbi turnusokon:
  • 2014.05.16. -  2014.05.25.
  • 2014.06.13. -  2014.06.22.
  • 2014.07.15. -  2014.07.24.
 • Személyenként maximum 2 kupon vásárolható
 • Más kedvezménnyel nem vonható össze
 • Előzetes bejelentkezés szükséges
 
Léböjtkúra


 • Az ajánlat 3, 4 vagy 5 napos léböjtkúrára szól
 • TE döntheted el, hogy meddig maradsz (maximum 5 nap)
 • A léböjtkúrát Weinecker Katalin, okleveles léböjtkúra-vezető és speciális életmód-tanácsadó tartja
 • A kupont 2 féle léböjtkúrára válthatod be:
  • Buchinger léböjtkúra
  • Master Cleanse böjt
 • Látványos és gyors fogyókúra, ami nagyon hatásos tisztítókúra is (Csak náluk érhető el!)
 • A léböjtkúra helyszíne csendes és szép környezetben található Zsámbék
 • Bármelyik nap beváltható a beváltási időponton belül

Helyszín a térképen:
Pontos cím:

Weinecker Katalin

Léböjtkúra vezető és speciális életmód tanácsadó
Tel:
+36 20 595 6814
Web:
www.lebojtkurak.hu
E-mail:
weinecker.katalin@gmail.com

Léböjtkúra helyszíne
Zsámbék gerendaház
Web: www.kiadogerendahaz.x3.hu


Még ez is érdekelhet

További ajánlatok még...