Emlékeztető küldése

Add meg az e-mail címedet és mi elküldjük Neked az ajánlatot, hogy később is könnyen megtaláld!

Ajánlások küldése

Ha szeretnéd ezt a kupont másoknak is ajánlani, add meg a neved, és maximum 5 e-mail címet ahová az ajánlásokat küldhetjük!

Neved:

Címzettek e-mail címei:

Még nem késő! Hozd a legjobb formádat az idei bikini szezonra!

Kombinált alakformáló csomag, ajándék mágnes-terápiás zsírbontó kezeléssel, 68%-os kedvezménnyel most csak 3200 Ft a Krisztina Szalonban!

További ajánlatok

Az ajánlatról:

Készülj a nyárra és hozd magad formába, szabadulj meg a lerakódott zsírtól és a felesleges kilóktól! Viharos sebességgel közeleg a nyár és biztos, hogy te is szeretnéd a legjobb formádat hozni. Amikor tükörbe nézel úgy látod, hogy megjelent egy kis zsírpárna amitől gyorsan szeretnél megszabadulni? Úgy érzed, hogy a bikini még nem úgy áll ahogyan szeretnéd? Akkor a Krisztina Szalon alakformáló csomagját neked találták ki, ráadásul most hihetetlen kedvezménnyel érheted el álmaid alakját.

Tudomány a szépség mögött! Most egyszerűen megszabadulhatsz a felesleges zsírpárnáktól, ha igénybe veszed ezt a vákuum kavitációs, kombinált alakformáló csomagot. Az alakformálást és zsírbontást magas frekvenciás, modulált ultrahanggal végzik, vákuum kavitációval és rádiófrekvenciás bőrsimítással egybekötve. Így gyorsan és fájdalommentesen faraghatod le magadról a felesleges kilókat.

Az eljárás kiegészül egy fogyasztó, méregtelenítő frekvencia gyógyászati kezeléssel. Mivel a mágnesesség és az életenergia szorosan összekapcsolódó természetes jelenségek, ezért szervezetünket a mágnes-terápiával tudjuk legjobban vitális állapotba hozni és megszabadítani a felhalmozott méreganyagoktól. Az eljárással fokozzuk a zsírbontás hatékonyságát, mert csak a salakanyagoktól megszabadított szervezet képes leadni a megkötött, felesleges zsírt.

Az ultrahang a testbe hatolva, klinikailag bizonyított módon, a környező ereket és egyéb szöveteket érintetlenül hagyva, csak a zsírsejteket bontja meg. A kezelés során a sejtek súrlódnak, a keletkező hő hatására vizet veszítenek és összezsugorodnak – ugyanakkor az ultrahang rezgéskeltő hatására ütköznek is egymással, és az így keletkező vákuum buborékok a sejtmembránt lokálisan megbontják. Ez a robbanás a nagyon gyenge, zsírsejteket körülvevő törékeny sejtmembránok (hártyák) törését okozza, így elősegítve a felesleges zsír távozását, ami a nyirokrendszerbe kerülve természetes módon a vizelettel ürül ki szervezetünkből. A kezelés során alkalmanként 2-6 centiméter is leolvadhat a problémás testrészről.

Ezzel a kezeléssel most könnyedén lefaraghatsz pár centit tested kerületéből, vedd igénybe és biztos, hogy ha tükörbe nézel, akkor elégedett arc tekint majd vissza rád. 

Vásárlási feltételek:
 • A kupon felhasználható 2014.06.18-ig

 • A kupon azonnal beváltható
 • A kupon érvényes 2014.06.18-ig
 • Egy ember egy kupont vásárolhat
 • A kupon más kezelésre nem beváltható
 • A kupon más kedvezményekkel nem vonható össze
 • Előzetes időpont egyeztetés szükséges

KombináIt alakformáló csomag

 • Gyors és látványos eredmény
 • Akár több centiméternyi testkörfogat csökkenés
 • 1 alkalmas magas frekvenciás Ultrahangos zsírbontás
  • + vákuum kavitációs és rádiófrekvenciás alakformálás hason és csípőn
 • 1 alkalmas ajándék zsírbontó mágnes-terápiás fogyasztó kezelés
 • A kezelések alkalmanként 60 percig tartanak
 • Szép kártyával is igénybe veheted
 • A Szalon a visszatérő vendégeinek a további kezelések árából 50 %-os kedvezményt ad

Helyszín a térképen:
Pontos cím:

Krisztina Szalon


1043 Budapest, Kassai utca 3.

(A Tél utca-Kassai utca sarkán)

Tel: 0620/972-14-64, 0620/569-72-95

Web: www.zsirbontocentrum.hu

E-mail: info@zsirbontocentrum.hu

Még ez is érdekelhet

További ajánlatok még...