Emlékeztető küldése

Add meg az e-mail címedet és mi elküldjük Neked az ajánlatot, hogy később is könnyen megtaláld!

Ajánlások küldése

Ha szeretnéd ezt a kupont másoknak is ajánlani, add meg a neved, és maximum 5 e-mail címet ahová az ajánlásokat küldhetjük!

Neved:

Címzettek e-mail címei:
Az ajánlatról:

Hogyha emésztési panaszaid vannak, vagy úgy érzed, hogy talán allergiás vagy valamire, akkor ne hagyd ki ezt az ajánlatot! A vizsgálatot szakképzett terapeuta végzi és természetesen bármely korosztály esetében kivitelezhető, gyerekek számára kifejezetten ideális a fájdalommentességnek köszönhetően. Ha már régóta megoldásra váró panaszaid vannak, akkor ne húzd tovább az időt! Kiváló lehetőség egy állapotfelmérésre is, hiszen a megelőzés mindig jobb, mint a későbbi kezelés.

Az elektroakupunktúra igen hatékony a gyulladásokat okozó gócok felkutatásában és gyógyításában is. A krónikus gyulladás és a góc gyakran tünetszegény és csak az általános szervezetre gyakorolt hatásuk jelentkezik. A gócok felkutatásával így nem csak a tünetek kezelése lehetséges, hanem a probléma valódi kiváltó okának megszüntetése is.

Az Egészség-Zóna csapata több mint tíz éve követi és vizsgálja az egészséges életmód legújabb trendjeit, a különféle diétáktól, a legújabb szuper-élelmiszerekig, táplálékkiegészítőkig, beleértve a különböző gyógymódokat, terápiákat is. Az emésztőrendszeri vizsgálatot a tenyér egy pontján végzik, ami fájdalommentes és azonnali eredményt mutat, amit kiértékelés és életmód tanácsadás követ. A vizsgálat célja nem csupán a megelőzés, hanem a fennálló emésztőrendszeri betegségek, tünetek okainak feltárása is. A mérés segítségével nem csupán betegségekre derülhet fény, hanem a vizsgált személy által szedett vitaminok, táplálék kiegészítők szervezetre gyakorolt hatásainak elemzésére is. Az eredmények figyelembevételével és kiértékelésével segítséget kapsz ahhoz, hogy a számodra legideálisabb, és a szervezeted számára leginkább szükséges terápiát kapd.

Az elektroakupunktúrás emésztőrendszeri szűrés az alábbi területekre terjed ki: 
szájüreg, garat, nyelőcső, gyomor, gyomorszáj, gyomorsav, epe, epevezeték, epekövek, máj, májsejt, hasnyálmirigy, vékonybél, vastagbél, vakbél, végbél.
Ezen kívűl alkalmas számos betegség, allergia vagy fertőzés feltárására, mint például: gyomorfekély, nyombélfekély, helicobacter, enterobaktériumok-bélbaktériumok, diszbiózis, bélkövek, kazein, laktóz, mucin, glutén, purin, köszvény, candida, colitis ulcerosa, colitis chron, aranyér, nehézfémek okozta terhelés, immunrendszer citokin hálózata, ásványianyag hiány és vitaminhiány.

Az állapotfelmérés preventív jellegű, semmilyen klinikai vagy laboratóriumi vizsgálati eredményt nem helyettesít.
Vásárlási feltételek:
 • A kupon felhasználható 2014.06.15-ig
 • A kupon azonnal felhasználható
 • A kupon érvényes 2014.06.15-ig
 • Személyenként több kupon is vásárolható
 • Más kedvezménnyel nem vonható össze
 • Előzetes bejelentkezés szükséges

Elektroakupunktúrás emésztőrendszeri szűrés

 • Gyors, teljesen fájdalommentes és részletes kivizsgálás
 • Akár gyerekeknek is
 • Belső szervek vizsgálata, allergia és számos betegség feltárása
 • Több mint 10 éves tapasztalattal rendelkező terapeuta végzi a vizsgálatot
 • Nem vehehetnek részt a vizsgálaton:
  • kismamák, Pacemakerrel rendelkezők, és többszöri infarktuson átesett betegek
 • Preventív jellegű állapotfelmérés
 • Az egyeztetett időpont módosítása, lemondása min. 24 órával a vizsgálat előtt lehetséges!
Helyszín a térképen:
Pontos cím:
Egészség-Zóna

1132 Budapest, 
Borbély u. 5-7.,
HTC irodaház.,1. em. 110.
(kaputelefon: Egészség-Zóna)
Tel.: +36 (30) 492 52 29
Web: www.egeszseg-zona.hu

Még ez is érdekelhet

További ajánlatok még...