Emlékeztető küldése

Add meg az e-mail címedet és mi elküldjük Neked az ajánlatot, hogy később is könnyen megtaláld!

Ajánlások küldése

Ha szeretnéd ezt a kupont másoknak is ajánlani, add meg a neved, és maximum 5 e-mail címet ahová az ajánlásokat küldhetjük!

Neved:

Címzettek e-mail címei:

Az egészséges, gyönyörű fogakért!

Professzionális, ULTRAHANGOS FOGKŐ ELTÁVOLÍTÁS polírozással most 70%-os kedvezménnyel csak 2990 Ft az Exclusive Dentalban! 

További ajánlatok

Az ajánlatról:

Vannak dolgok, amelyekre elkerülhetetlenül szükség van, ha nagyobb bajt szeretnénk elkerülni, vagy egyszerűen fontos az egészségünk. Ilyen a fogaink ápolása is, ami nem csak egészségügyi szempontból, de esztétikailag sem mindegy, hogy néz ki. Ha viszont már fogorvoshoz kell mennünk, nem mindegy kihez, milyen rendelőbe, és ott milyen szolgáltatást kapunk, valamint, hogy mennyiért. Az Akcion ismét sorba vette ezeket a szempontokat és talált tagjainak egy rendelőt, ahol kedves, szakszerű és színvonalas kiszolgálást kaphatnak versenyképes áron, amiből ráadásul most az akcionisták 70%-ot még meg is takaríthatnak. Mennyivel több kedve van az embernek így elhatároznia magát - és mennyivel bátrabban fogunk mosolyogni a fogkő eltávolítása után! Ne habozz, szólj a családod többi tagjának is, menjetek együtt!

A fogkőeltávolítás az egyik legfontosabb fogászati beavatkozás! A kövesedésre való hajlamtól és a táplálkozástól függ, hogy milyen gyorsan alakul ki a fogkő, tehát hogy milyen gyakorisággal kell eltávolítani. Képződését meggátolni nem lehet. De mivel elsősorban lepedékes helyeken képződik, fogmosással bizonyos fokig megelőzhető. Ha valaki elég alaposan tisztítja fogait, csökken a fogkő kialakulásának lehetősége, de minimális fogkő így is megjelenik, és ezt el kell távolítani, hogy megőrizzük fogaink egészségét!

Nemcsak esztétikai elváltozást okoz, hanem a fogak tartószerkezetét is károsítja: fogínygyulladást okoz, majd a gyulladás előre haladtával a mélyebb tartószerkezeti részeket elérve, akár foglazulást, majd fogvesztést idézhet elő. Ezért fontos a rendszeres fogkő eltávolítás, amely teljesen fájdalommentes.

A fogkő eltávolítást egy úgynevezett ultrahangos készülékkel végzik. Ultrahangos készülékkel távolítják el az íny feletti és alatti fogkövet, és a már esetlegesen kialakult fogínytasakot is kitisztítják, majd átöblítik. A kezelés alapja, hogy az íny alatti fogkövet alaposan eltávolítják, ugyanis az íny alatt, oxigéntől elzárva a baktériumok elszaporodnak, ezzel kiváltva, fenntartva a kellemtelen szájszagot, az ínygyulladást, a csontpusztulást.

A fogköveket hatékonyan csak szakember közreműködésével, a fogászati rendelőben lehet eltávolítani, az erre a célra kifejlesztett professzionális nagyfrekvenciás készülékkel. Ez egy ún. ultrahangos depurátor, amelynek működő vége 24-42000 Hz frekvenciával rezeg. A készülék – rezgés közben – hűtővizet porlaszt. A berendezés által továbbított rezgések hatására képződő légbuborékok összetörik a fogkövet.

Vásárlási feltételek:
 • A kupon felhasználható 2014.05.31-ig

 • A kupon azonnal felhasználható
 • A kupon érvényes 2014.05.31-ig
 • Személyenként több kupon is vásárolható
 • Más kedvezménnyel nem vonható össze
 • Előzetes bejelentkezés szükséges! 2-3 hetes előjegyzési idővel kell számolni
 • Időpont egyeztetés: H-Cs: 9-18 óráig, P: 14-18 óráig
 • Az időpontot módosítani vagy lemondani 24 órával  a megbeszélt időpont előtt lehet! Amennyiben az időpontot nem mondod le (telefonon, emailben), akkor a kezelést 2990 Ft kötbér ellenében végzik el (Ha telefonon nem éred el őket, küldj emailt!)


Ultrahangos fogkő eltávolítás

 • A fogkő-eltávolítás az egyik legfontosabb fogászati beavatkozás
 • Ha nem távolítjuk el rendszeresen, gyulladás alakulhat ki
 • Az ultrahangos fogkő-eltávolítás finoman robbantja le a fogkövet
 • A fogzománc nem sérül
 • Íny feletti és íny alatti területen is

Helyszín a térképen:
Kattintson ide a térképhez
Pontos cím:

Exclusive Dental

1053 Budapest, Ferenciek tere 4.
Tel: 06 1 266 3196, +36 30 641 6051
Web: www.exclusivedental.hu
Email: exclusivedentalbp@gmail.com

Még ez is érdekelhet

További ajánlatok még...