Emlékeztető küldése

Add meg az e-mail címedet és mi elküldjük Neked az ajánlatot, hogy később is könnyen megtaláld!

Ajánlások küldése

Ha szeretnéd ezt a kupont másoknak is ajánlani, add meg a neved, és maximum 5 e-mail címet ahová az ajánlásokat küldhetjük!

Neved:

Címzettek e-mail címei:
Az ajánlatról:

A bécsi Práterben található világhírű Madame Tussauds világhírű viaszbábu gyűjteménye, a viaszmúzeum vidám, élményteli kikapcsolódást ígér minden korosztálynak.

Program:

Elutazás reggel 6 órakor Budapest Déli pályaudvarról, folyamatos utazás rövid pihenővel Bécs belvárosába. Látogatás a Práterben, ahol Bécs egyik különlegessége, a világhírű Madame Tussaud Panoptikumot tekintjük meg.

A bécsi Práterben az óriáskerék előtti téren Madame Tussauds panoptikumában 71 viaszfigura tekinthető meg, akikkel a 2000 négyzetméteres (három emeletre osztott) kiállítási területen találkozhatunk.

Ferenc József és Sisi, Wolfgang Amadeus Mozart, Mária Terézia vagy Gustav Klimt – hogy csak néhány nevet említsünk az osztrák nagy történelmi személyiségek közül. Nemzetközi téren is találkozunk ismerősökkel: pl. Johnny Depp, Nicole Kidman, Robert Pattinson, Angelina Jolie vagy Michael Jackson képviselik a sztárokat; a világpolitika színpadáról pedig Mahatma Gandi és Nelson Mandela jelennek meg. Az interaktív kulisszák mögött versenyre kelhetünk egy intelligencia-teszt keretében Albert Einsteinnel vagy vezényelhetjük Johann Strauss Kék Duna keringőjét.  Valamint a kortársakat Falco és Niki Lauda képviseli. A figurákat saját életüknek megfelelő díszletekben helyezték el.

A látogatók lefényképeztethetik magukat kedvenc hírességükkel.

Belépőjegy: 23 Euro/fő. A látogatás után szabadidő áll rendelkezésre, így a Práter játékainak kipróbálására is lehetőség nyílik.

Visszaindulás 18:00 órakor. Visszaérkezés Budapestre várhatóan 22:00 órakor.

Vásárlási feltételek:
  • A kupon felhasználható 2014.03.15-ig
  • A kupon felhasználható 2014. március 15. (szombat)
  • Személyenként több kupon is vásárolható
  • Más kedvezménnyel nem vonható össze
  • Az akciós ár március 14-ig történő foglalás és teljes részvételi díj befizetése esetén érvényes!
  • Kérünk, a kupon megvásárlásától számított 2 napon belül, vedd fel a kapcsolatot az Utazási Irodával!
Helyszín a térképen:
Pontos cím:

Karintia Travel Utazási Iroda

1214 Budapest, Zöldfa utca 2.
Tel: 06 70 414 64 34
Email: travel.karintia@gmail.com

Még ez is érdekelhet

További ajánlatok még...