Emlékeztető küldése

Add meg az e-mail címedet és mi elküldjük Neked az ajánlatot, hogy később is könnyen megtaláld!

Ajánlások küldése

Ha szeretnéd ezt a kupont másoknak is ajánlani, add meg a neved, és maximum 5 e-mail címet ahová az ajánlásokat küldhetjük!

Neved:

Címzettek e-mail címei:
Az ajánlatról:

Hullik a hajad? Töredezik a hajvéged? Bármit is csinálsz egyszerűen nem akar megnőni? Szeretnél rájönni mi okozza a kellemetlen problémákat és végre megszabadulni tőlük? A Harmónia Stúdió ajánlatával most megoldást találhatsz a hajad betegségeire! A hajvizsgálat alkalmas a haj betegségeinek alapos feltárására, a fertőzések felismerésére, illetve segítséget nyújt a betegségek legkíméletesebb kezelési módjának kiválasztásához is!

Az első alkalommal a kezelés körülbelül hatvan percet vesz igénybe, hiszen a mikroszkópos hajvizsgálat után még egy személyes konzultációt is tartalmaz, amikor kiválasztjátok a számodra legmegfelelőbb hajápoló szert. A vizsgálat során az is kiderülhet, ha a problémákat hormonális zavar, pajzsmirigy probléma, vagy valamilyen gyógyszer, esetleg öröklött hajlam okozhatja.

Ezt követi a lézeres kezelés – a lézer használata egyébként nem új keletű dolog a hajgyógyászatban, közel 20 éve alkalmazzák, de csak az exkluzív klinikákon. A zöld fény a 640nm a hullámhossz és a speciális bio-áram hatékonyan serkentik a fejbőrt, aktiválja a fejbőr atrófiás sejtjeit.  A bio-energia kiegyensúlyozott, elősegíti a vérkeringést, és felgyorsítja az anyagcserét, hogy segíti a szőrtüsző szövetet felvenni megfelelően a tápanyagot.

Elősegíti a haj növekedését, gyorsítja a keringést majd a haj növekedését. A lézer egyrészt segíti a test természetes öngyógyító folyamatait, másrészt stimulálja a hajhagymákat, így a hajszálak gyorsabban nőnek és erősebbek lesznek. A kezelés akupresszúrás fejmasszázzsal indul a kiválasztott speciális szérummal, ami javítja a fejbőr vérkeringését, a különböző eredetű fejbőr panaszokat. így szintén segíti a haj növekedését és a bőrproblémák megszüntetését.

A kezeléseket érdemes kúraszerűen alkalmazni. Problémától függően egy 10-20 alkalmas kezelés hosszantartó eredményt ad.

Lézeres hajkezelés a kozmetikában a leghatékonyabb hajhulláskezelés. A készülék akupunktúrára jellemző nyomást fejt ki a kezelt területen, így az alkalmazott hatóanyagok intenzívebben fejtik ki hatásukat, mikro áram segítségével keringésfokozó hatásának köszönhetően javul a perifériás vérellátás, oxigén és tápanyag ellátás, a lágy lézer 3-5 mm mélyen biostimuláló hatására javul a hajhagymák anyagcseréje, élénkül a sejtosztódás.

Vásárlási feltételek:
 • A kupon felhasználható 2014.04.30-ig
 • A kupon azonnal felhasználható 
 • A kupon érvényes 2013.05.31-ig
 • Előzetes bejelentkezés szükséges
 • Személyeként több kupon is vásárolható
 • Más kedvezményekkel nem vonható össze

Hajvizsgálat + 3 alkalmas lézeres hajkezeléssel

 • A vizsgálat kifejezetten a haj elváltozásainak kezelésére és állapotának felmérésére kifejlesztett módszer
 • A vizsgálat alig 1 órát vesz igénybe
 • A hajszálakat video-mikroszkóp alatt vizsgálják meg
 • Olyan elváltozásokat is láthatóvá tesz, ami szabad szemmel nem érzékelhető
 • A vizsgálat eredményei alapján a szakember egy kezelési programot ajánl
 • A vizsgálat után személyre szabott kezelést kapsz, speciális hatóanyaggal
 • Elősegíti a haj növekedését, gyorsítja a keringést majd a haj növekedését
 • Stimulálja a hajhagymákat, így a hajszálak gyorsabban nőnek és erősebbek lesznek
Helyszín a térképen:
Pontos cím:

Harmónia Stúdió

1015 Budapest, Széna tér 1/a, 1.emelet
Tel: +36 20 233 1215, +36 20 997 5548
Web: www.harmonia.netoldala.hu
Email: diamontpur2000bt@t-online.hu

Még ez is érdekelhet

További ajánlatok még...