Emlékeztető küldése

Add meg az e-mail címedet és mi elküldjük Neked az ajánlatot, hogy később is könnyen megtaláld!

Ajánlások küldése

Ha szeretnéd ezt a kupont másoknak is ajánlani, add meg a neved, és maximum 5 e-mail címet ahová az ajánlásokat küldhetjük!

Neved:

Címzettek e-mail címei:

Dohányzás leszoktatás Magneter program segítségével 

most 70%-os kedvezménnyel csak 3600 Ft a Harmónia Stúdióban! Dobd el a cigit! 

További ajánlatok

Az ajánlatról:

Köhögsz, rossz a közérzeted, sárgulnak a fogaid a cigizéstől? Eleged van a cigivel járó kellemetlenségekből, de nem látsz kiutat? Valóban szeretnél leszokni a dohányzásról? Örökre? Ha a válaszod igen, akkor ez a program segít neked, mert nélkülözhetetlen a célod eléréséhez! A kezelésnek köszönhetően lecsökken a rágyújtási kényszer, a nikotin hiány és a szervezeted "magától" megtisztul! Még a legerősebb dohányosoknak is megoldást jelenthet, ha meg akarnak szabadulni ettől a kellemetlen "szükségtől"!

A jobb egészségért és a hosszabb életért szeretnél leszokni a dohányzásról? A dohányzásról való leszokás elé legtöbb esetben az a félelmünk gördít akadályt, hogy elhízunk. Ez azonban nem törvényszerű. Ebben nyújt segítséget ez a program, mert a szokásrendszerünkből adódó függőséget is átalakítja.

Ha abbahagyod a dohányzást, akkor hosszú, egészséges, betegségtől mentes életed lesz! A dohányzás megszüntetésével jelentős mértékben hozzájárulsz ahhoz, hogy az egészségügyi problémák kevesebb eséllyel legyenek jelen az életedben.

Az első szálnál egyszerűen átadtad a hatalmat a cigarettának, ami megköszönve azt, elfogadta és már csak arra eszméltél rá, hogy megszületett benned a vágy, majd a szokás. Szülessen meg a vágy, hogy vissza akarod kapni a hatalmat, az uralmat a cigarettától, és mostantól te akarj uralkodni életed azon területe felett, ahol eddig a dohányzás tette azt.

Ha ez a gondolatváltás megtörténik benned, a hosszú és egészséges élet csupán pozitív váltózásokon mehet át. Több vendégünk nagyon pozitívan tapasztalta meg a hatását. Vannak, akik teljesen leszoknak, van, aki 30-40 szál cigi helyett napi 3-4 szálat szív. Nagyon ritka eset, amikor nem tapasztal változást. A program működik.

Ez a program segít neked abban, hogy visszavehesd a hatalmat életed irányítása felett. Egyszerűen a program után felállsz és érezni fogod, hogy mi történt? Nem kell rágyújtanod, mert csökkent a vágy? Ezt megadja a program. Fogadd el, és ha valóban eldöntötted, élvezd a friss levegőt, a tiszta és mély levegővételt.

Napról- napra azt fogod érezni... Meg tudtam csinálni! Leszoktam a dohányzásról! Készen állsz arra, hogy nemdohányzó ember légy végre? Felkészültél?

Ha igen, akkor most már semmi sem állíthat meg, mert végre eljött a te időd a változásra! Bizonyos esetekben elegendő egy alkalom, de lehetőséged van megerősítetni az érzést, ha szükségét érzed.

Vásárlási feltételek:
 • A kupon felhasználható 2014.04.30-ig
 • A kupon azonnal felhasználható, 
  érvényes 2014.04.30-ig
 • Személyenként több kupon is vásárolható
 • Más kedvezménnyel nem vonható össze
 • Előzetes bejelentkezés szükséges
Dohányzás leszoktatás Magneter program segítségével
 • A módszer lényegében egy biofizikai kezelés, rezgésterápia, ami gyakorlatilag nem egészen 1 órát vesz igénybe
 • A program a szokásrendszerünkből adódó függőséget is átalakítja benned
 • A kezelés teljesen mellékhatás és fájdalommentes
 • A dohányzás leszoktató kezelés egy gyors, intenzív, méregtelenítési folyamatot is elindít a szervezetben
 • A dohányzás megszüntetésével jelentős mértékben hozzájárulsz ahhoz, hogy az egészségügyi problémák kevesebb eséllyel legyenek jelen az életedben
Helyszín a térképen:
Kattintson ide a térképhez
Pontos cím:

Harmónia Stúdió

1015 Budapest, Széna tér 1., 1.emelet
Tel: 06 20 233 1215, 06 20 997 5548
Web: www.harmonia-studio.hupont.hu
Email: diamontpur2000bt@t-online.hu

Még ez is érdekelhet

További ajánlatok még...