Szabadulj a tiltott zónából: Csernobil szabadulószoba

-15 %

Az Ajánlat tartalma

1986-ot írunk és nemsokára bekövetkezik a 20. század egyik legmeghatározóbb atomkatasztrófája. A Vlagyimir Iljics Lenin, vagyis ismertebb nevén a Csernobili atomerőmű 4-es reaktorblokkjában meghibásodás történt, a reaktor túlmelegedett és hamarosan bekövetkezik a robbanás.

A szerelőcsapat, vagyis Ti lehettek azok a hétköznapi hősök, akik megakadályozzák a katasztrófát, de kevesebb mint 60 percetek maradt rá.

Ezen a különleges technológiával megépített szabadulószobán ténylegesen átérezhetitek a történelem izgalmait, és ha ügyesek vagytok, hősökké válhattok!

Ez a pálya, a korábbi Halálcsapda- Bunker pálya elköltöztetett és átalakított változata. A feladatok kb 40%-ban egyeznek meg a régebbi pályával.

Érvényesség

2024-08-31 -ig

Hétköznap felhasználható. 

Kiemelt időszakokban mint pl. iskolaszünet a voucher nem felhasználható.

Foglalási feltételek

Előzetes bejelentkezés a voucherkód megadásával a következő linken: https://foglalas.idocsapda.hu/ A voucher más kedvezménnyel nem összevonható és hétköznapokon érvényes.

A lefoglalt időpontot 48 órával a játék kezdete előtt tudod módosítani vagy lemondani, ellenkező esetben a vouchert a szolgáltató beváltottnak tekinti. Voucheredet mutasd be a helyszínen digitális eszközödön vagy add át kinyomtatva!

Voucheredet mutasd be a helyszínen digitális eszközödön vagy add át kinyomtatva!

Hétvégi felár 3.000 Ft a helyszínen partnerünknél fizetendő!

Partnerünkről

Az Időcsapda a legegyedibb szabadulós játék (escape room) Budapest belvárosában, egy helyszínen és 7 igazán különleges pályával várja a szabadulni-vágyókat. 
A 7 különböző pályatípus között garantált, hogy mindenki megtalálja a neki tetsző témát, legyen az gyerekbarát Varázslatos világ, horror, vagy izgalmas nyomozás. Válassz bátran, az élmény garantált!

Helyszín

Időcsapda Szabadulószoba

1073 Budapest Erzsébet Krt 17. 30-as kapucsengő

http://www.idocsapda.hu

Nyitvatartás

H-V: 10-24

Válassz Csomagot

Időcsapda Szabadulószoba

Budapest

Itt a lehetőség, hogy egy képzelt szerelőcsapat tagjaként megmentsétek Csernobilt a pusztulástól és megakadályozzátok a robbanást! Erre 60 percetek van… Vajon sikerül megmenteni a reaktort?
15 190 Ft 17 900 Ft
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalványIdőpont foglalás

Ez is érdekelhet