A Varázsvilág rejtélyei: Választható témájú szabadulószoba

-15 %

Az Ajánlat tartalma

Ha szereted Harry Potter történetét, akkor ez a világ is elvarázsol majd! A pályák építése során arra is figyeltek, hogy minden korosztály igényeit kielégítsék, így az új rajongók és az első kiadásokat olvasók is élvezni fogják a pályákat.

Az Odúban a varázslók világába csöppenhetsz, varázslatos lényekkel, és tárgyakkal találkozhatsz. Kipróbálhatod, milyen a mágia, találkozhatsz egy valódi sárkánnyal, és a kijutáshoz elengedhetetlen a varázspálca használata is…

A varázslóbörtönben a varázsvilág legfélelmetesebb gonosztevőit tartják fogva, innen kell megpróbálnotok kijutni.

A Titkok kamrája pályán a küldetés egy varázslóiskolai mosdóban kezdődik. Ez a szabadulószobák tekintetében abszolút egyedülálló helyszín rendkívül sok érdekességet rejt a varázslócsapat számára.

Természetesen már itt is szükség lesz a varázspálcákra, és sok-sok furfanggal tudtok bejutni a mosdó alatt található csatornahálózatba, ahol nem kisebb feladat vár, mint felkutatni egy valódi baziliszkuszt majd végezni vele…

Érvényesség

2024-08-31 -ig

Hétköznap felhasználható. 

Kiemelt időszakokban mint pl. iskolaszünet a voucher nem felhasználható.

Foglalási feltételek

Előzetes bejelentkezés a voucherkód megadásával a következő linken: https://foglalas.idocsapda.hu/ A voucher más kedvezménnyel nem összevonható és hétköznapokon érvényes.

A lefoglalt időpontot 48 órával a játék kezdete előtt tudod módosítani vagy lemondani, ellenkező esetben a vouchert a szolgáltató beváltottnak tekinti. Voucheredet mutasd be a helyszínen digitális eszközödön vagy add át kinyomtatva!

Voucheredet mutasd be a helyszínen digitális eszközödön vagy add át kinyomtatva!

Hétvégi felár 3.000Ft a helyszínen partnerünknél fizetendő!

Partnerünkről

Az Időcsapda a legegyedibb szabadulós játék (escape room) Budapest belvárosában, egy helyszínen és 7 igazán különleges pályával várja a szabadulni-vágyókat. 
A 7 különböző pályatípus között garantált, hogy mindenki megtalálja a neki tetsző témát, legyen az gyerekbarát Varázslatos világ, horror, vagy izgalmas nyomozás. Válassz bátran, az élmény garantált!

Helyszín

Időcsapda Szabadulószoba

1073 Budapest Erzsébet Krt 17. 30-as kapucsengő

http://www.idocsapda.hu

Nyitvatartás

H-V: 10-24

Válassz Csomagot

Időcsapda Szabadulószoba

Budapest

Éljetek át izgalmas kalandokat a Varázsvilág ikonikus helyszínein, a Titkok Kamrájában, A Varázslóbörtönben vagy épp az Odúban, csak rajtatok áll! Ha pedig nem tudtok választani, próbáljátok ki mindet!
16 900 Ft 19 900 Ft
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalványIdőpont foglalás

Ez is érdekelhet