Emlékeztető küldése

Add meg az e-mail címedet és mi elküldjük Neked az ajánlatot, hogy később is könnyen megtaláld!

Ajánlások küldése

Ha szeretnéd ezt a kupont másoknak is ajánlani, add meg a neved, és maximum 5 e-mail címet ahová az ajánlásokat küldhetjük!

Neved:

Címzettek e-mail címei:

10 alkalmas siklóernyő tanfolyam az UP Hungary jóvoltából! 

Kalandozások a felhők felett! Siklóernyő tanfolyam most 62%-os kedvezménnyel csak 17 500 Ft, fizesd ki most csak az előleget!

További ajánlatok

Az ajánlatról:

Az emberek fantáziáját ősidők óta foglalkoztatja a repülés, ami egyben a szabadság szinonimája is. Fentről egészen új dolgokat is megcsodálhatunk, valamint a megszokott dolgoknak is egészen új perspektívája tárul fel a szemünk előtt. Itt csak te vagy és az elemek, feletted egy hatalmas paplan, amibe belekap a szél, alattad a táj és te, hogy mindezt meghódítsd. Most pedig ez az élmény 46 000 Ft helyett csak 17 500 Ft-ért a Tiéd lehet!

Az Up Hungary tapasztalt oktatói a folyamatosan induló tanfolyamokon Téged is megtanítanak a repüléshez szükséges ismeretekre, hogy aztán egyedül is bátran nekiindulhass a fellegeknek. A hétvégenként tartott előadásokon az oktatók segítenek elsajátítani a repülés elméletét a TF egyik előadótermében, a siklóernyőzés gyakorlati óráit pedig a Buda környéki hegyekben tartják majd. Megtanulhatod az alapokat, mint az ernyőkezelés, a vészhelyzetek elhárítása, és, hogy mi az ilyenkor alkalmazott helyes cselekvési sorrend. Később a tartós repülési szituációkkal ismerkedhetsz meg.

Az első repülések alacsony magasságokon, majd az egyre biztosabb ismeretekkel egyre magasabban történnek. A magassággal az adrenalin is fokozódik, ami garantálja a különleges élményt az extrém sportok kedvelőinek.

A tanfolyam idejére a jelentkezőknek teljes felszerelést biztosítanak. A gyakorlatok, a repülés, a széltől függően, szombat, vasárnap reggel 9-órától 13 óráig tartanak, a Buda környéki hegyekben: Máriahalom, Epöl, Hármashatár-hegy, Mókus-hegy, Gete, Mária-csúcs, Kétágú-hegy, Sár-hegy.

A gyakorlati foglalkozásokat elméleti oktatásokkal fejezzük be. A tanfolyamra jelentkezők megtanulják az ernyőkezelést, elsajátítják a vészhelyzetek hárítását, a helyes cselekvési sorrendet. Az alapok után, a tartós repülési szituációkat gyakorolják, mint például a lejtőszelezést.

A tanfolyamok (időjárástól függően) 10 egymást követő szombaton és vasárnap zajlanak. Így, ha az időjárás kedvező, 5 hétvége alatt elvégezhető a tanfolyam.

A tanfolyamról részletes leírást itt találsz.

Vásárlási feltételek:
 • A kupon felhasználható 2014.06.30-ig
 • A kupon azonnal felhasználható
 • A kupon érvényes 2014.06.30-ig, az utolsó bejelentkezés a júniusi tanfolyamra érvényes
 • Személyenként több kupon is vásárolható
 • Más kedvezménnyel nem vonható össze
 • Előzetes bejelentkezés szükséges email-en keresztül, a kupon csatolásával!

10 napos siklóernyő tanfolyam

 •  Az előadásokat hétvégén tartják
 • Szakképzett oktatók segítenek elsajátítani a repülés elméletét 
 • A siklóernyőzés gyakorlati óráit a Buda környéki hegyekben tartják 
 • A  repülés a széltől függően szombat, vasárnap reggel 9-órától 13 óráig tartanak
 • A tanfolyam idejére a jelentkezőknek teljes felszerelést biztosítanak
 • A tanfolyamok (időjárástól függően) 10 egymást követő szombaton és vasárnap zajlanak
Helyszín a térképen:
Kattintson ide a térképhez
Pontos cím:

UP Hungary

Pálfi Béla Gábor
Tel: 06 20 777 6839
Email: pbg@freemail.hu

Még ez is érdekelhet

További ajánlatok még...