Élj át egy kibertámadást otthon!

-17 %

Az Ajánlat tartalma

Külön a játékra készített weboldalak, videók és interaktív elemek teszik a rejtélyek megoldását valószerűvé és felejthetetlenné. A történetmesélés nem merül ki egyszerű játékleírásban. Szükséged lesz egy laptopra és okostelefonra, majd indulhat is a játék. Videóhívásban megosztva többen is játszhatjátok egymással, így a csapatmunka sem marad el. A feladatok megoldásánál figyelembe vették, hogy bizonyos részek párhuzamosan is megoldhatók legyenek nagyobb csapatok számára, akárcsak egy fizikai szabadulószobában. 

Érvényesség

2024-08-31 -ig

Foglalási feltételek

A voucher sorszámát el kell küldened erre az e-mail-címre, a szolgáltató pedig generál felhasználónevet és jelszót, amivel hozzáférhetsz a játékhoz: info@otthoniszabaduloszoba.hu.

Partnerünkről

Egy nyomozó bőrébe bújhattok, aki segít megállítani a támadókat. Utatok során sok különböző feladattal találkozhattok. Külön játékra készített weboldalak, videók és interaktív elemek teszik a rejtélyek megoldását valószerűvé és felejthetetlenné. Tényleg az volt a cél, hogy ne egy játékban érezzétek magatokat, hanem valóban átéljétek a történetet meglepő fordulatokkal és még meglepőbb eszközökkel. Ha Te is szereted a meglepetést, az egyedi játékokat, ahol valóban gondolkodnod kell, ahol valóban szükséged van a problémamegoldó képességedre, ez a játék garantáltan tetszeni fog! Olyan technikai háttérrel tudsz játszani, hogy úgy fogod magad érezni, mintha tényleg egy kibertámadásnak lennél kitéve, ahol gyorsan és hatékonyan kell dolgoznod. Egyetlen ügynökkel tartjátok a kapcsolatot, akivel különböző módokon kommunikálhattok. Többet nem mondhatunk spoilerek nélkül, de ha szeretitek a kreatív, izgalmas feladatokat, az összeesküvés-elméleteket, krimiket és csavarokkal teli történeteket, akkor ezt imádni fogjátok!

Helyszín

Otthoni Szabadulószoba

. Online játék .

https://www.lockedmein.hu

Válassz Csomagot

Otthoni Szabadulószoba

Online

Az otthoni szabadulós játék célja, hogy otthonról éld át a fizikai szabadulós játékok okozta izgalmakat.
4 990 Ft 5 990 Ft
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalvány

Ez is érdekelhet