Add meg az e-mail címedet és mi elküldjük Neked az ajánlatot, hogy később is könnyen megtaláld!
Ha szeretnéd ezt a kupont másoknak is ajánlani, add meg a neved, és maximum 5 e-mail címet ahová az ajánlásokat küldhetjük!
Csokoládétorta…. hmmm… az emberek nagy többségének nagy kedvence, ha torta, akkor az „Csokitorta”! Mit tanítunk ezen a kurzuson? A tökéletes csokitorta összeállítását és díszítését, rengeteg csokoládéból készült dekorációs elemmel!
Szereted a különleges csokoládé díszítéseket? Szeretnéd elkápráztatni szeretteidet, vagy a barátaidat egy-egy egyedi saját készítésű remekművel? Egy tökéletes csokoládé tortával? Ha meghallod, hogy csokoládé, azonnal összefut a nyál a szádban? Amennyiben ezekre a kérdésekre igen a válaszod, akkor ott a helyed ezen az oktatásunkon, ahol különleges alapanyagból készíthetsz mennyei finomságokat és csodás formájú díszítő elemeket, megtanulhatsz titkokat és technikákat. Kellemes hangulat mellett közösen sajátítjátok el a csokoládékészítés minden fortélyát, amit később akár otthon is kamatoztatni tudsz! A kurzus végén pedig összeállíthatod saját csodálatos csokoládétortádat, minden általad kitalált és megvalósított díszítéssel. Mindehhez mestercukrászunk minden segítséget és tudást megad részedre!
A csokoládé lenyűgöző anyag és alapanyag, ahogy egy darabka csoki lágyan szétolvad a nyelveden és a testedet elárasztja valami földönkívüli boldogság... ez a csokoládé! Érdekes dolog a csokoládé, hiszen ismerjük gyerekkorunk óta, mégis mindig kiderül, hogy mennyi mindent nem tudunk vele kapcsolatosan. Ez a kurzus lehetőséget biztosít cukrászok és hobbicukrászok számára, hogy elméleti és gyakorlati síkon is elsajátíthassák a csokoládé felhasználáshoz szükséges alapismereteket, technikákat. Ezen a kurzuson egy mestercukrász több mint 30 éves tapasztalattal a háta mögött mutatja meg Neked a csokoládészivar, legyezőkészítés minden fortélyát, a „spinelős” technikát, a csokoládévirágok és -figurák készítési mechanikáját, és rávezet a komolyabb feladatokra is, akár a bonbon és trüffel készítése, bonbonier, csokicipő és hasonló elemek elkészítésére, melyet erre a kurzusra épülő további haladó kurzusainkon tanulhatsz meg. De mint mindenben, itt is fontos tisztában lenni először az alapokkal.
És hogy miért jó ez a tanfolyam? Mert korlátlanul kóstolhatsz közben, mert a tanfolyam után valóban képes leszel arra, hogy otthon is elkészíthesd a tanult technikákkal csokoládéból a tortád díszítő elemeit, mert mindent kézzel, gépek nélkül fogtok készíteni, mert a legmagasabb minőségű prémium alapanyagokból dolgoztok, és mert mindent elvihetsz, amit elkészítesz, és meglepheted vele magadat vagy éppen szeretteidet. Minden, amit a csokoládéról tudni akartál, de sohasem merted megkérdezni. Nagyjából így foglalhatnánk össze kurzusainkat, ahol csokoládékülönlegességeket készíthetsz majd.