Emlékeztető küldése

Add meg az e-mail címedet és mi elküldjük Neked az ajánlatot, hogy később is könnyen megtaláld!

Ajánlások küldése

Ha szeretnéd ezt a kupont másoknak is ajánlani, add meg a neved, és maximum 5 e-mail címet ahová az ajánlásokat küldhetjük!

Neved:

Címzettek e-mail címei:

Versenyautó és vadászrepülő szimulátorozás a Sim City-ben

Éld át az élményt, urald az aszfaltot vagy az eget! 2 órás szimulátorozás most 50%-os kedvezménnyel csak 4990 Ft!

További ajánlatok

Az ajánlatról:

Készen állsz? Éld át az élményt, urald az aszfaltot vagy az eget! A SIM-CITY ajánlata a motorsport és a repülés szerelmeseinek szól, ahol kipróbálhatsz számtalan versenyautó típust, legyen az utcai, rally, túra, pálya, vagy forma 1, illetve átérezheted az élményt, amit eddig csak a kiképzett vadászpilóták érezhettek! Versenyezhetsz aszfalton, betonon, földúton, murván, sárban, havon, homokon. Játszhatsz egyedül, vagy a barátaiddal, vagy más versenyzők ellen, lényeg a játék! Ülj be a négy vadászrepülőgép élethű másolatának pilótafülkéjébe és legyél Te a legjobb!

Versenyautó szimulátor
Elsődleges célja az, hogy mindenki átélhesse a száguldás örömét! A Sim City-ben megtapasztalhatod, hogy milyen lehet egy több mint 300 lóerős négykerék meghajtású rally autót vezetni. Legyen az murva, sár, hó, jég, durva beton vagy aszfalt. A Richard Burns Rally és a DIRT 3 ezt az élményt nyújtja. Vezess végig Finnország szűk, erdei útjain, hosszú ugratóin, svéd és norvég fagyos tájakon, befagyott tavain vagy a déli országok pálmafával szegélyezett aszfaltcsíkján, esetleg egy reptéren elkerített ügyességi szakaszon. Kipróbálhatod magad, mint F1-es pilóta, az általad választott európai vagy tengeren túli pályán a legújabb autókkal. Vezetheted a legendás 80-as, 90-es évek F1-es autóit, kézi váltóval és minden elektronikus segítség nélkül, olyan ikonikus pályákon, mint például San Marino. Vagy versenyezz az amerikai kontinensen, minden képzeletet felülmúló grafikával, 500 lóerős hátsó kerekes bajnokságban. Ez a GRID 2! Taposs bele, égesd a gumit, driftelj, fordulj kilinccsel előre, üvöltsön, hörögjön a V8-as! De azok is megtalálják a legjobb szórakozást, akik az utcai versenyeket szeretik. Nekik a NeedForSpeed az ideális választás ahol a versenyzők egymással vagy egymás ellen is tudnak játszani!

Vadászrepülőgép szimulátor
Számtalan, könnyű és élvezetes feladat közül választhat, aki ki szeretné magát próbálni vadászpilótaként. A kezelés gyors megtanulásban képzett munkatársak, esetenként meghívott aktív vagy már nem aktív magyar vadászpilóták is segítenek. A Sim City-ben beülhetsz egy, az igazihoz megtévesztésig hasonló MIG-29-es vadászgép pilóta kabinjába, de módodban áll repülni akár Szu-25, Szu-27, Szu-33, F-15, A-10 gépekkel is.
A pilótaülés egy igazi K36-os katapult ülés másolata. A belső kialakítás az igazi MIG-29-es repülőgép elrendezésén alapul. A műszerfal szintén pontos mása az igazi MIG-nek! A professzionális gázkar és botkormány is tovább fokozza a nem mindennapi élményt, a vizuális látványról pedig a 350 centiméteres, azaz egy 140”-os kivetítő gondoskodik, ami lélegzetelállító képet ad a gépben ülő pilótának!_Ülj be egy Bugatti Veyreon, Porshe, Lambó, vagy Ferrari volánja mögé és érezd a vad száguldást, ahogy a kanyar széle felé sodródsz! Gyűjtsd be a trófeákat, rázd le a rendőröket, legyél Te a legkeresettebb sofőr. Vagy ülj be a vadászgép pilótafülkéjébe: repülhetsz egyedül a gép ellen, párosan, csapatban, kötelékben, harcolhattok egymás ellen, vagy más csapatok ellen, a lehetőségek száma szinte végtelen!

Vásárlási feltételek:
 • A kupon felhasználható 2014.05.31-ig
 • A kupon azonnal felhasználható
 • A kupon érvényes a vásárlástól 1. munkanapjától számított 60 napon keresztül, legkésőbb 2014.05.31-ig
 • Személyenként több kupon is vásárolható
 • Más kedvezménnyel nem vonható össze

2 órás szimulátorozás

 • Választható szolgáltatások:
  1 óra repülő szimulátorozás + ajándék 1 óra autó szimulátorozás (nem mozgó)
  1 óra autó (nem mozgó) + ajándék 1 óra repülés szimulátorozás
 • Kipróbálhatsz számtalan versenyautó típust, legyen az utcai, rally, túra, pálya vagy forma1
 • Beülhetsz négy vadászrepülőgép élethű másolatának próbafülkéjébe
 • Különböző helyszínek és időjárási viszontagságok közül választhatsz
 • A kezelés gyors megtanulásában képzett munkatársak segítenek
 • A kupon érvényes a vásárlástól 1. munkanapjától számított 60 napon keresztül, legkésőbb 2014.05.31-ig
 • Előzetes bejelentkezés szükséges
 • A kinyomtatott kupont vidd magaddal!
Helyszín a térképen:
Kattintson ide a térképhez
Pontos cím:

Infinite SIM-CITY Budapest

1119 Budapest, Etele út 59-61. 
Tel: 06 70 648 6648
Web: www.sim-city.hu
Email: 
info@sim-city.hu

Még ez is érdekelhet

További ajánlatok még...