Emlékeztető küldése

Add meg az e-mail címedet és mi elküldjük Neked az ajánlatot, hogy később is könnyen megtaláld!

Ajánlások küldése

Ha szeretnéd ezt a kupont másoknak is ajánlani, add meg a neved, és maximum 5 e-mail címet ahová az ajánlásokat küldhetjük!

Neved:

Címzettek e-mail címei:
Az ajánlatról:

Bizonyos kultúrában a fegyver a gyűlölet és az erőszak eszközeként szerepel. Az ember fejlődése során a fegyvert egy olyan szintre fejlesztette, hogy a sport és játék élvezetévé vált. A legújabb sport játék lehetőséget nyújt arra, hogy felálljon a számítógép mellől és kivegye "Lara Croft" kezéből a fegyvert. Így önmaguk főszereplésével élvezhessék, a legújabb adrenalin-szintnövelő 3D-s játékot a PAINTBALL -t. Ma az USA-ban az extrém sport kategóriában, már 10 millió aktív játékos hódol ennek a sportnak. Add meg magadnak a lehetőséget, hogy ebben a filmben Te legyél a főszereplő.

A paintball sport, melynek során a résztvevők az ellenfeleket festékgolyókkal (angolul paintball) próbálják eltalálni. Ezek a festékgolyók gömb alakú, elsősorban polietilén-glikolt és más nem mérgező, vízben oldható anyagokat, festékanyagokat tartalmazó zselatinkapszulák. Ehhez gáz- és sűrített levegő kompressziós mechanizmusokon alapuló fegyvereket, úgynevezett markereket használnak.

A játék lényege, hogy a marker, és a ruhán nyomot hagyó lőszerek segítségével szerepjátékok sokaságában vehetsz részt. Átélheted az életérzést, hogy az egyik pillanatban terrorista, a másikban, pedig S.W.A.T kommandós vagy. A stratégia és taktikai elemekből álló játék a szervezetben az adrenalint megnöveli, így kortól, nemtől függetlenül remek szórakozást nyújt.

Nézzük hát, mi is a teendő, miután a nagy elhatározás megszületett. Gondolom, megpróbálod rávenni néhány haverodat, ismerősödet, hogy tartsanak veled erre a kalandra. Jelentkező lesz bőven, legalábbis első blikkre, aztán egy kicsit megcsappan a társaság. Van, aki azt mondja majd, hogy az időpont nem lesz megfelelő. De ne add fel akkor sem, hiszen az előzetes időpont egyeztetésnek köszönhetően már jóval előre lefixálhatjátok a programot! És arra pedig senki nem panaszkodhat, hogy túl drága, hiszen az Akcio-Paintball és az Akcion.hu csak az akcionistáknak hozták össze ezt a kihagyhatatlan ajánlatot! Szóval az elhatározás, a létszám és a kiválasztott időpont csak rajtatok múlik! :)

Vásárlási feltételek:
 • A kupon felhasználható 2014.04.15-ig
 • A kupon azonnal felhasználható
 • A kupon érvényes 2014.04.30-ig
 • Személyenként több kupon is vásárolható
 • Előzetes időpontegyeztetés szükséges
 • A játék ára tartalmazza:
  50 lőszert
  Védőfelszerelés használatát (overál, maszk, kesztyű)
  Fegyverhasználatot (amerikai Tippman fegyverek)
  Korlátlan ideig a játékot
  Korlátlan ásványvízfogyasztást
  Pályahasználatot
  Játékvezetői díjat
 • További lőszer 10 Ft/db
 • 2 pálya közül választhatsz:
  1: Télen-nyáron használható barlang-labirintus pálya (900 m2)
  2: 6 különböző pálya 40.000 m2-en
 • Busz parkolására is alkalmas zárt parkoló használatát mindkét pályánál
 • Előzetes időpont egyeztetés szükséges
Helyszín a térképen:
Pontos cím:

Akcio-Paintball

Tel: +36 30/974-9944
Email: akcio-paintball@akcio-paintball.hu

1224 Budapest, Bartók Béla út 179.
Web:
www.akcio-paintball.hu

1191 Budapest, Vak Bottyán utca 44/C
Web: www.paintball-terminal.hu


Még ez is érdekelhet

További ajánlatok még...