5 alkalmas denevérpados nyújtás

-35 %

Az Ajánlat tartalma

Ha reggelente alig tudsz az ágyból felkelni és kiegyenesíteni magad, ha fájdalmas egy-egy lehajolás, ha eleged van abból, hogy nem tudsz egy jót sétálni derék- vagy hátfájás nélkül, kuponunk segítségével enyhíthetsz fájdalmaidon. És hogy hogyan? Egy rendkívül egyszerű megoldással: a denevérpaddal. A gravitáció megoldja problémádat, és a kezelés után jelentősen könnyebben megy majd a mozgás, gerinced fellélegezhet. Olvasd el ajánlatunkat a részletekért!

A denevérpad egy speciális gravitációs gerincnyújtó orvosi eszköz. Működési elve nagyon egyszerű, biztonságos, és gyors megkönnyebbülést, a fájdalmak enyhülését hozhatja. A test és a gerincoszlop gépi erővel kerül olyan helyzetbe, amelyben a gerinc ízületei és annak izomzata megnyúlnak. A vérkeringés megélénkül, az ízületi folyadék nagy mennyiségben pótlódik. A porckorongok és a csípő egyaránt felfrissülnek. Hidd el, érdemes kipróbálni ezt a fajta kezelést, mert a padon töltött idő alatt a gerincoszlopot támogató izomzat ellazul, a porckorongokra helyeződő nyomás helyett vákuum keletkezik. A szívóhatás az egészséges irányba készteti a porckorongsérveket, így a becsípődött idegek ki tudnak szabadulni. Ettől a hát- és derékfájás csillapodik, a végtagokba kisugárzó fájdalom, végtagzsibbadás enyhül, vagy megszűnik. Gerincferdülés esetén is sokat segíthet ez a kezelési forma.

Az ajánlat ezen kívül tartalmaz egy testmonitoros mérést, melynek során meghatározzák a testtömeg indexet és a test zsírszázalékot, valamint a nyújtás után egy kellemes, 30 perces relaxációt a mozgásszervi rehabilitáció-masszázs fotelben, mely a gerinctartó izmokat alaposan átmozgatja, lazítja a testet, pihenteti a lelket. Ha Neked is vannak hátfájdalmaid, ha úgy érzed jót tenne egy kezelés, ne habozz tovább! Vásárold meg a kupont, a megadott elérhetőségen vedd fel a kapcsolatot a szolgáltatóval, és meglátod, gerinced megkönnyebbül, Te pedig fittnek, fiatalosabbnak érzed majd magad!

Gerincízületek kíméletes széthúzására szolgál a denevérpad
Az ajánlat tartalma:

- 5 alkalom denevérpados nyújtás
- testmonitoros felmérés
- vibrációs és shiatsu masszázsfotel kezelés

A kezelés korlátai: 100 kg testsúly és/vagy 190 cm magasság

Ne engedd, hogy a fájdalom tönkretegye napjaidat!
Egyszerűen csak vedd igénybe a gravitációt:
- A becsípődött idegek ki tudnak szabadulni lógás közben
- A hát- és derékfájás csillapodik
- A végtagzsibbadás enyhül
- Gerincferdülés esetén sokat segíthet ez a kezelési forma

A módszer kizárólag egészségügyi állapotfelmérő tesztelés, nem orvosi diagnózis, nem helyettesíti azt.
A kezelés a fizikai közérzet javítását szolgálja.

Érvényesség

2024-08-31 -ig

Foglalási feltételek

Bejelentkezés és egyéb információ H–P: 10–18 óráig telefon: +36703427755 
Időpontlemondás a megbeszélt időpont előtt 24 órával lehetséges!

Voucheredet mutasd be a helyszínen digitális eszközödön vagy add át kinyomtatva!

Partnerünkről

A KingRay Egészség és Oktató Központ segít abban, hogy megőrizd az egészséged. Mottójuk: "Az egészség nem minden, de egészség nélkül a minden semmi!". Különböző mérésekkel és állapotfelmérésekkel gondoskodnak arról, hogy időben értesülj a szervezeted minden rendellenességéről, hogy időben meg lehessen fogni minden betegséget.

A kezelések fájdalom- és beavatkozás mentesek, így kicsik és nagyok egyaránt részt vehetnek a kezeléseken.

Helyszín

Kingray Hungary Egészség és Oktató Központ

1081 Budapest Szilágyi utca 1. fsz. 2.

https://kingraywebaruhaz.wixsite.com/vitalitasmeres

Nyitvatartás

H-P 10:00-18:00

Válassz Csomagot

Kingray Hungary Egészség és Oktató Központ

Budapest

5 alkalmas denevérpados nyújtás, testmonitoros felméréssel, vibrációs és shiatsu masszázsfotel kezeléssel
8 490 Ft 13 000 Ft
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalvány

Ez is érdekelhet