Emlékeztető küldése

Add meg az e-mail címedet és mi elküldjük Neked az ajánlatot, hogy később is könnyen megtaláld!

Ajánlások küldése

Ha szeretnéd ezt a kupont másoknak is ajánlani, add meg a neved, és maximum 5 e-mail címet ahová az ajánlásokat küldhetjük!

Neved:

Címzettek e-mail címei:

Az örök csokoládé! Kézműves táblás csokoládékészítő tanfolyam

30%-os kedvezménnyel csak 11 900 Ft az Ars Socolata jóvoltából! 
    • Eredeti ár: 17.000 Ft
    • Kedvezmény: 30%
    • Megtakarítás: 5.100 Ft
  • 11.900 Ft
    Kosárba!
  • Hátralévő idő

További ajánlatok

Az ajánlatról:

Az Ars Socolata kézműves csokoládé manufaktúra műhelyében minden résztvevő elkészítheti álmai táblás csokiját. Ráadásul mindezt a legkiválóbb belga csokoládé alapanyagokból, amilyet átlag boltok polcain nem is lehet beszerezni. A több órás kurzus résztvevői nemcsak megtanulják a fortélyokat, valamint csokoládét öntenek és díszítenek, hanem a program végén ízletes csokoládéval és kis csokoládékészítő mesterként térnek haza.

Megtudhatod tőlünk azt is, a sikerhez milyen alapanyagokra és eszközökre lesz majd otthon szükséged, és azokat hol érdemes beszerezned. Részletes jegyzetet adunk a tanfolyami anyagról, amiben az elméleti rész mellett a recepteket is megtaláljátok. Megismersz a kurzus alatt több temperálási technikát is. A programot bátran ajánljuk laktózérzékenyeknek, vegánoknak valamint fogyókúrázóknak is. Jelentkezéskor kérjük az ilyen igényt jelezni. Hiszen vegán étcsokoládé és cukormentes, maltitollal édesített belga tejcsokoládé is lapul raktárunkban. Ha eddig csak álmodoztál róla, hogy milyen jó lenne végre a saját magad által készített csokoládét fogyasztani, vagy meglepni vele szeretteidet, vagy minden ilyesmi próbálkozásod balul sült el mostanáig, akkor is nálunk a helyed! A táblás csokoládé az az édesség, amit otthon is el tudsz majd készíteni segítség nélkül a tanfolyam elvégzése után. A felejthetetlen gasztroprogramot a hűsítő italok és édes ínyencségek mellett a barátságos légkör és családias hangulat biztosítja. A sikered garanciája a tanfolyam vezető, Lix-Hajdu Nikoletta, cukrász és tanár, aki az Ars Socolata Kft. tulajdonosa és a cég kézműves csokoládé különlegességeinek megálmodója.

De milyen is az igazi kézműves csokoládé, és miért a bolti ár többszöröséért szerezhető be legtöbbször? A kézműves csokoládét választók hajlandók kifizetni a viszonylag magas árat a minőség miatt. A tömegtermeléshez képest jóval magasabb árat több tényező is okozza. Egyrészt a kézi munkaerő esetén jóval lassabb az előállítás a gépi termeléshez viszonyítva. A következő faktor az, hogy a gyári tömegtermelés során a versenyképesség miatt kénytelenek spórolni különleges, minőségi alapanyagok magas arányán. A legtöbb manufaktúra minőségi csokoládé alapanyagot használ, amelyet a tömeggyártású csokoládék alapanyagának többszöröséért tudnak csak beszerezni. Az igazi eredeti csokoládé nem tartalmaz tejsavóport, tejzsírt vagy bármely kakaóvajat helyettesítő olcsósító összetevőt. A különbséget sok esetben csak akkor veszi észre az átlag vásárló, amikor egymás után kóstolja a bolti és a kézműves csokoládét. Ahogy borok esetén is léteznek specialisták, akik a legkisebb különbséget is észreveszik, a csokoládé ínyencek körében is találunk olyan személyeket, akik nem csak a manufaktúrális és gyári előállítású táblás csokoládé közötti különbséget képesek megállapítani, hanem akár a felhasznált kakaóbab származási helyét is beazonosítják.

Akik nem tudnak minket személyesen felkeresni, azoknak online módon is lehetővé tesszük a tanfolyamon való részvételt. Ebben az esetben a tanfolyam előtt az online résztvevőkkel megbeszéljük milyen alapanyagokra és eszközökre lesz szükség a kurzuson; esetleges igény esetén a hiányzó cukrász „kütyüket” kedvezményes áron eljuttatjuk a résztvevőknek, mivel az eszközök árát és a csomagküldés költségét a tanfolyam díja nem tartalmazza. Az online részvétel feltételeinek megteremtése a kurzus résztvevőinek feladata, a náluk fellépő esetleges technikai hibákért vagy internet kimaradásokért a tanfolyam szervező nem vállal felelősséget.

Vásárlási feltételek:
  • A kupon felhasználható 2020.10.30-ig
  • A kupon azonnal felhasználható
  • A kupon érvényes 2020.10.30-ig
  • Más kedvezménnyel nem vonható össze
  • A kupon készpénzre nem váltható, vissza nem térítendő
  • Személyenként több kupon is vásárolható
  • Ajándékozható
  • Egy alkalommal csak egy kupon használható fel
  • Előzetes bejelentkezés, időpont-egyeztetés szükséges, és meg kell adnod a kuponkódodarssocolata@gmail.com
  • Előzetes bejelentkezést lemondani csak az adott program előtt 5 nappal van lehetőség, ellenkező esetben az ajánlat elvész, de ha mégsem tudod időben lemondani, a kupon átruházható
  • A kinyomtatott kupont vidd magaddal!
 

Kézműves táblás csokoládékészítő tanfolyam


  • Adalékanyag-mentesen finomat
  • Személyes vagy online részvétel
  • A tanfolyamon:
    • megtanulod a receptet
    • ellesed a fortélyokat
    • megtanulod a csokoládéöntést
    • a díszítést
    • megtudod, milyen alapanyagokra lesz szükséged
    • jegyzetet kapsz a tanfolyami anyagról
  • Minimum korhatár: 16 év
  • A kurzusok rendszeresen indulnak hétköznap délutáni és hétvégi időpontokkal
  • Felejthetetlen gasztroprogram
  • Vásárold meg a kupont:
    • születésnapra
    • névnapra
    • csapatépítő tréningre
    • vagy csak úgy...
  • Barátságos légkör
  • Szuper hangulat
  • A kurzus angol vagy német nyelven is elérhető
  • Ha nem tudsz részt venni személyesen a programon, az elérhető online is
  • A program végén saját csokoládéval és kis cukrászként térsz haza
  • Budapesten, a XX. kerületben
Helyszín a térképen:
Kattintson ide a térképhez
Pontos cím:
Ars Socolata Cukrászműhely

1201 Budapest, Nagysándor József u. 45–47.
+36 30 291 18 22
www.arssocolata.com
arssocolata@gmail.com
facebook.com/ArsSocolata

Még ez is érdekelhet

További ajánlatok még...

  • Kedvezmény: 30%
  • Megtakarítás: 5.100 Ft
17.000 Ft
helyett
11.900 Ft