Emlékeztető küldése

Add meg az e-mail címedet és mi elküldjük Neked az ajánlatot, hogy később is könnyen megtaláld!

Ajánlások küldése

Ha szeretnéd ezt a kupont másoknak is ajánlani, add meg a neved, és maximum 5 e-mail címet ahová az ajánlásokat küldhetjük!

Neved:

Címzettek e-mail címei:
Az ajánlatról:

Az Ars Socolata kézműves műhelyében minden résztvevő elkészítheti álmai dísztortáját. A több órás kurzus résztvevői gyakorlatban is megtanulják a fondant használatát, a tortaburkolás helyes technikáját. Emellett a résztvevők a saját maguk által készített fondant figurákkal fel is díszítik az általuk beburkolt kb. 10 szeletes tortát. A tanfolyam ára tartalmazza a felhasznált alapanyagokat, az eszközök és a kötény használatát, hűsítő italokat, snackeket, és természetesen az elkészült kb. 10 szeletes beburkolt, feldíszített tortát is.

De mi is a dísztorta, ez a legtöbbször csak nagyon drágán beszerezhető különleges torta és hogyan készül? A XVII. századi Európából ered a tortadíszítés. A szabályozható hőmérsékletű sütők megjelenésével a díszítésre is egyre nagyobb hangsúly helyeződött. Díszített tortákat sok különböző alkalomra készítettek az évszázadok során, de az esküvői tortáknak van a legnagyobb hagyománya. A régen marcipánnal vagy cukormázzal díszített esküvői torták helyett egyre inkább a fondanttal díszített esküvői torták jönnek divatba. Manapság esküvők és születésnapok mellett más jeles alkalmakkor is készítenek dísztortát. A fondant az ételallergiában szenvedők miatt is kedvelt, mivel nincs hozzá szükség mandulára. A fondant általában nehezebb, mint a hagyományos módon spatulával vagy kenőkéssel felkent vagy nyomócsöves habzsákkal tortára feljuttatott tejszín vagy vajkrém. A boltok polcain fellelhető előre elkészített fondant általában kevés ízesítést tartalmaz. A hagyományos fondant eredetileg cukorból, vízből, zselatinból, növényi zsiradékból, zsiradékból és glicerinből áll. Alapvetően a torta burkolására használják, de figurákat, díszítéseket is lehet belőle készíteni.

A kurzuson előre lesütött kerek piskótával dolgozunk, de a tökéletes piskóta receptet és elkészítési technikáját is megtudják nálunk a résztvevők. Részletes jegyzetet adunk a tanfolyami anyagról, amiben az elméleti rész mellett a recepteket is megtaláljátok. A program végén mindenki a saját dísztortájával és kis cukrászként tér haza. Megtudhatod tőlünk azt is, a sikerhez milyen alapanyagokra és eszközökre lesz majd otthon szükséged, és azokat hol érdemes beszerezned. A kurzus során megismerjük a burkoló anyagok közül a marcipánt, a fondantot és a pop fondantot. Fondantot színezünk folyékony és por alapú ételfestékkel, márványos techikával is. A fondant gyűrődés, repedés nélküli feltekerését és felhelyezését, egyenletes kiélesítését is gyakoroljuk. Alapdíszítést készítünk kiszúrókkal, figurákat és virágokat kézi technikával. Ha eddig csak álmodoztál róla, hogy milyen jó lenne végre a saját magad által készített gyönyörű burkolt tortával meglepni szeretteidet, vagy minden ilyesmi próbálkozásod balul sült el mostanáig, akkor is nálunk a helyed! Rengeteg pénzt is meg fogsz azáltal spórolni, ha ezentúl nem kell cukrászdában beszerezned a dísztortát. A felejthetetlen gasztroprogramot a hűsítő italok és édes ínyencségek mellett a barátságos légkör és családias hangulat biztosítja. A sikered garanciája a tanfolyam vezető, Lix-Hajdu Nikoletta, cukrász és tanár, aki az Ars Socolata Kft. tulajdonosa és a cég kézműves csokoládé különlegességeinek megálmodója. A kurzus választható magyar mellett angol vagy német nyelven is.

Akik nem tudnak minket személyesen felkeresni, azoknak online módon is lehetővé tesszük a tanfolyamon való részvételt. Ebben az esetben a tanfolyam előtt az online résztvevőkkel megbeszéljük milyen alapanyagokra és eszközökre lesz szükség a kurzuson; esetleges igény esetén a hiányzó cukrász „kütyüket” kedvezményes áron eljuttatjuk a résztvevőknek, mivel az eszközök árát és a csomagküldés költségét a tanfolyam díja nem tartalmazza. Az online részvétel feltételeinek megteremtése a kurzus résztvevőinek feladata, a náluk fellépő esetleges technikai hibákért vagy internet kimaradásokért a tanfolyam szervező nem vállal felelősséget.

Vásárlási feltételek:
  • A kupon felhasználható 2020.10.30-ig
  • A kupon azonnal felhasználható
  • A kupon érvényes 2020.10.30-ig
  • Más kedvezménnyel nem vonható össze
  • A kupon készpénzre nem váltható, vissza nem térítendő
  • Személyenként több kupon is vásárolható
  • Ajándékozható
  • Egy alkalommal csak egy kupon használható fel
  • Előzetes bejelentkezés, időpont-egyeztetés szükséges, és meg kell adnod a kuponkódodarssocolata@gmail.com
  • Előzetes bejelentkezést lemondani csak az adott program előtt 5 nappal van lehetőség, ellenkező esetben az ajánlat elvész, de ha mégsem tudod időben lemondani, a kupon átruházható
  • A kinyomtatott kupont vidd magaddal!
 

Dísztortakészítő tanfolyam


  • Adalékanyag-mentesen finomat
  • Személyes vagy online részvétel
  • A tanfolyamon:
    • megtanulod a receptet
    • ellesed a fortélyokat
    • megtanulod a fondattal burkolást 
    • a díszítést
    • megtudod, milyen alapanyagokra lesz szükséged
    • jegyzetet kapsz a tanfolyami anyagról
  • Minimum korhatár: 16 év
  • A kurzusok rendszeresen indulnak hétköznap délutáni és hétvégi időpontokkal
  • Felejthetetlen gasztroprogram
  • Vásárold meg a kupont:
    • születésnapra
    • névnapra
    • csapatépítő tréningre
    • vagy csak úgy...
  • Barátságos légkör
  • Szuper hangulat
  • A kurzus angol vagy német nyelven is elérhető
  • Ha nem tudsz részt venni személyesen a programon, az elérhető online is
  • A program végén saját tortával és kis cukrászként térsz haza
  • Budapesten, a XX. kerületben
Helyszín a térképen:
Kattintson ide a térképhez
Pontos cím:
Ars Socolata Cukrászműhely

1201 Budapest, Nagysándor József u. 45–47.
+36 30 291 18 22
www.arssocolata.com
arssocolata@gmail.com
facebook.com/ArsSocolata

Még ez is érdekelhet

További ajánlatok még...

  • Kedvezmény: 21%
  • Megtakarítás: 4.010 Ft
19.000 Ft
helyett
14.990 Ft