Emlékeztető küldése

Add meg az e-mail címedet és mi elküldjük Neked az ajánlatot, hogy később is könnyen megtaláld!

Ajánlások küldése

Ha szeretnéd ezt a kupont másoknak is ajánlani, add meg a neved, és maximum 5 e-mail címet ahová az ajánlásokat küldhetjük!

Neved:

Címzettek e-mail címei:

Jéghideg csodák! Kézműves főzött fagylaltkészítő tanfolyam 1 fő részére

21%-os kedvezménnyel csak 14 990 Ft az Ars Socolata jóvoltából! 
    • Eredeti ár: 19.000 Ft
    • Kedvezmény: 21%
    • Megtakarítás: 4.010 Ft
    • Eladva: 6 db
  • 14.990 Ft
    Kosárba!
  • Hátralévő idő

További ajánlatok

Az ajánlatról:

Az Ars Socolata kézműves műhelyében minden résztvevő elkészítheti álmai adalékanyag-mentes fagylaltját. A több órás kurzus résztvevői megtanulják az igazi főzött fagylalt receptjét és a fortélyokat. A fagyi amit mindenki készíteni fog, nemcsak egészséges, hanem a bolti jégkrémek vagy kézműves fagyik állagával is megegyezik, tehát napok múlva is ugyanolyan selymes és krémes mint első nap. A program végén mindenki kis cukrászként és fagyival teli pocakkal tér haza. Egészséges élelmiszerek iránt érdeklődők számára kihagyhatatlan tanfolyam! A tanfolyam ára tartalmazza a felhasznált alapanyagokat, az eszközök és a kötény használatát, hűsítő italokat, snackeket, és természetesen az elkészült fagylaltot is.

De mi is a kézműves főzött fagylalt és jégkrém? És mi az „arany árban” beszerezhető adalékmentes jégkrém, amiből mindössze 1-2 márkában lehet ilyen jégkrémet találni Magyarországon a magas árfekvés miatt? Manapság nagyon divatos a „kézműves fagylalt”. Attól, hogy a cukrász kézzel rakja bele a gombócot a tölcsérbe, nyilván nem nevezhető kézművesnek a fagylalt, még akkor sem, ha néhány helyen ilyen trükkökkel szeretnék elérni, hogy kiírhassák a jelzőt. A kézműves fagylaltnak meg kell felelni bizonyos feltételeknek: nem lehet benne például mesterséges színezék és aroma, édesítőszer és ízfokozó vagy habosító anyag, hogy térfogatát akár három-négyszeresére növeljék. Állományjavítóként viszont felhasználható a kézműves fagylaltokban szentjánoskenyérmag-liszt (hatalmas a duzzadóképessége, így már kis mennyiségű E 410 is stabil gélszerű anyaggá változtatja a folyadékot), az alginátok (élelmiszerekben sűrítőanyagként, stabilizálószerként, zselésítő anyagként, valamint emulgeálószerként használják E400 néven) és a gyümölcspektin. Az állományjavító felhasználása nélkül készült kézműves fagylalt / jégkrém valóban adalékanyag-mentes. 

Megtudhatod tőlünk azt is, a sikerhez milyen alapanyagokra és eszközökre lesz majd otthon szükséged, és azokat hol érdemes beszerezned. Részletes jegyzetet adunk a tanfolyami anyagról, amiben az elméleti rész mellett a recepteket is megtaláljátok. A programot bátran ajánljuk tejérzékenyeknek is. Kérjük, ilyen igényt kapcsolatfelvételt követően jelezni, mivel alternatív tejjel készítik el a tejérzékenyek a fagyijukat nálunk. Tojást használunk a tanfolyam során. Mogyorót, diót, szóját, epret viszont nem fogunk használni, így ilyen ételallergiában szenvedőknek is remek alkalom ez a tanfolyam új receptek elsajátítására. Ha eddig csak álmodoztál róla, hogy milyen jó lenne a konyhádban végre valamit alkotni segítség nélkül, vagy minden ilyesmi próbálkozásod balul sült el mostanáig, akkor is nálunk a helyed! A fagylalt az az édesség, amit otthon is el tudsz majd készíteni segítség nélkül a tanfolyam elvégzése után egy otthoni kis fagyigép segítségével. Szándékosan csak olyan alapanyagokkal dolgozunk, amit élelmiszerüzletben könnyen be tudsz szerezni, és nem fogunk profi fagylaltgépet sem használni. Ennek ellenére mégis egy mennyei ínyencséget fogsz alkotni otthon mindig. Ráadásul megfizetethetlen érték, hogy nem kell többé a bolti jégkrémek dobozán levő összetevő listában az E betűket számolgatnod. Nálunk még az állományjavító is tiltott dolog, ami „kézműves fagylaltban” viszont megengedett összetevő.

A felejthetetlen gasztroprogramot a hűsítő italok és édes ínyencségek mellett a barátságos légkör és családias hangulat biztosítja. A sikered garanciája a tanfolyam vezető, Lix-Hajdu Nikoletta, cukrász és tanár, aki az Ars Socolata Kft. tulajdonosa és a cég kézműves csokoládé különlegességeinek megálmodója. Akik nem tudnak minket személyesen felkeresni, azoknak online módon is lehetővé tesszük a tanfolyamon való részvételt. Ebben az esetben a tanfolyam előtt az online résztvevőkkel megbeszéljük milyen alapanyagokra és eszközökre lesz szükség a kurzuson, milyen felszerelést és alapanyagot kell otthon előkészíteni. Az online részvétel feltételeinek megteremtése a kurzus résztvevőinek feladata, a náluk fellépő esetleges technikai hibákért vagy internet kimaradásokért a tanfolyam szervező nem vállal felelősséget.

Vásárlási feltételek:
  • A kupon felhasználható 2020.10.30-ig
  • A kupon azonnal felhasználható
  • A kupon érvényes 2020.10.30-ig
  • Más kedvezménnyel nem vonható össze
  • A kupon készpénzre nem váltható, vissza nem térítendő
  • Személyenként több kupon is vásárolható
  • Ajándékozható
  • Egy alkalommal csak egy kupon használható fel
  • Előzetes bejelentkezés, időpont-egyeztetés szükséges, és meg kell adnod a kuponkódodarssocolata@gmail.com
  • Előzetes bejelentkezést lemondani csak az adott program előtt 5 nappal van lehetőség, ellenkező esetben az ajánlat elvész, de ha mégsem tudod időben lemondani, a kupon átruházható
  • A kinyomtatott kupont vidd magaddal!
 

Kézműves főzött fagylaltkészítő tanfolyam


  • Adalékanyag-mentesen finomat
  • Személyes vagy online részvétel
  • A tanfolyamon:
    • megtanulod a receptet
    • ellesed a fortélyokat
    • elkészíted a napok múlva is lágy, selymes fagylaltot
    • megtudod, milyen alapanyagokra lesz szükséged
    • jegyzetet kapsz a tanfolyami anyagról
  • A tanfolyam ajánlott ételérzékenyeknek is
  • Minimum korhatár: 16 év
  • A kurzusok rendszeresen indulnak hétköznap délutáni és hétvégi időpontokkal
  • Felejthetetlen gasztroprogram
  • Vásárold meg a kupont:
    • születésnapra
    • névnapra
    • csapatépítő tréningre
    • vagy csak úgy...
  • Barátságos légkör
  • Szuper hangulat
  • A kurzus angol vagy német nyelven is elérhető
  • Ha nem tudsz részt venni személyesen a programon, az elérhető online is
  • Készítsd el álmaid fagylaltját
  • Budapesten, a XX. kerületben
Helyszín a térképen:
Kattintson ide a térképhez
Pontos cím:
Ars Socolata Cukrászműhely

1201 Budapest, Nagysándor József u. 45–47.
+36 30 291 18 22
www.arssocolata.com
arssocolata@gmail.com
facebook.com/ArsSocolata

Még ez is érdekelhet

További ajánlatok még...

  • Kedvezmény: 21%
  • Megtakarítás: 4.010 Ft
19.000 Ft
helyett
14.990 Ft