Emlékeztető küldése

Add meg az e-mail címedet és mi elküldjük Neked az ajánlatot, hogy később is könnyen megtaláld!

Ajánlások küldése

Ha szeretnéd ezt a kupont másoknak is ajánlani, add meg a neved, és maximum 5 e-mail címet ahová az ajánlásokat küldhetjük!

Neved:

Címzettek e-mail címei:

Lovas élmények mindenkinek! Lovaglás kezdőknek, haladóknak egyaránt, továbbá terápiás lovasoktatás

63%-os kedvezménnyel 1900 Ft a Fecske Lovas Sport Egyesület jóvoltából! Fizesd ki most csak az előleget!

További ajánlatok

Az ajánlatról:

Fedezzétek fel gyermekeddel, mennyi pozitív hatása van a nagy és békés lovakkal való találkozásnak. A Fecske Lovas Sport Egyesületnek köszönhetően most a kezdők fél órányi lovaglást vehetnek igénybe kedvezményesen! Nincs olyan gyerek, aki ne élvezne egy ilyen kalandos kikapcsolódást, a felnőttek nagy örömére! 

A lovaglás, mind az egészséges, mind a sérült gyerekek számára igen kellemes időtöltés, ráadásul ennek köszönhetően a magatartásuk javul. Önkontrolljuk megnő, fegyelmezettebbek lesznek. Ez igaz az enyhén és halmozottan sérült gyermekekre is, akik számára a terápiás lovagoltatás foglalkozásokat tartják. Enyhén sérültek között évek óta zajlik az önálló lovaglásra tanítás, amelyben kimagasló eredményeket tud az iskola felmutatni. Több ilyen tanítványuk is van, akik rendszeresen, heti egy alkalommal lovagolnak egészséges személyek között, azaz integrálva. Súlyosabb, halmozottan sérült gyerekek is vannak, akik önállóan még ülni sem tudnak. Őket voltizsálással fejlesztik, hogy laza izmaikat és ízületeiket kénytelenek legyenek feszesebben tartani. A ló mozgásának ritmusát átvéve fejlődik az egyensúlyérzékük is, ráadásul érzelmileg is jelentős fejlődést mutatnak.

A Fecske Lovas Sport Egyesület terápiás lovaglással, futószáras lovaglással, osztálylovaglással, tereplovaglással és lovas túrákkal várja a lovagolni vágyókat. A város szélén, a Naplás tó közelében, nyugodt környezetben elhelyezkedő lovas iskola az egyik legnépesebb táborral rendelkező intézmény a hasonló adottságú lovardák közül. A lovarda 1994 szeptemberében alakult, nevét pedig első lovukról Fecskéről kapta. Jelenleg 14 ló van a lovardában, a gyerekek pedig már 1 éves kortól mehetnek lovagolni.


1-6 éves korig olyantornán vehetnek részt a gyermekek, mely során fél órán át sétálnak közvetlenül a gyermek mellett, és tornáztatják őt (lefekvés, háttal ülés, keresztbefekvés, guggolás, térdelés, felállás, stb.). 6 éves kortól pedig gyerekek és felnőttek egyaránt futószáron lovagolhatnak a körkarámban. Itt megtanulják az alapokat, felkészülnek az önálló lovaglásra. A haladó lovasok osztálylovagláson és tereplovagláson vehetnek részt.

Az évek óta üzemelő lovas iskolában már több száz fogyatékos gyermek töltött kellemes órákat, lazította izmait, fejlesztette egyensúlyérzékét és barátkozott az állatokkal. Az iskola természetesen egészséges gyermekekkel is foglalkozik. Az, hogy a fogyatékos és egészséges gyermekek egy időben egy helyen lovagolnak, segít, hogy természetessé váljon a beteg, sérült gyermekekkel való együttműködés. A lovas iskolában általában a gyermekek szülei és családtagjai is kedvet kapnak a lovagláshoz, így egy nagyon kellemes, családias hangulat alakult ki. 
Vásárlási feltételek:
 • A kupon felhasználható 2019.06.30-ig

 • A kupon azonnal felhasználható
 • A kupon érvényes 2019.06.30-ig
 • Fejenként 2 kupon vásárolható és használható fel, két kupont lovagolhat le egy személy
 • Más kedvezménnyel nem vonható össze
 • Előzetes időpont egyeztetés szükséges telefonon, a +36 20 575 1448-as telefonszámon!
 • Időpont egyeztetés során feltétlenül jelezd, hogy kuponnal érkezel!
 • Időpont módosítás vagy lemondás legkésőbb 24 órával előtte lehetséges!


Futószáras lovaglás kezdőknek

 • 30 perc lovaglás kezdőknek futószáron
 • 1 éves kortól lovagolhatnak a gyermekek
 • 1 - 6 éves korig volt izstornán vehetnek részt
 • 6 éves kortól gyerekek és felnőttek egyaránt futószáron lovagolhatnak a körkarámban
 • Hétfőn és kedden NEM vehető igénybe a szolgáltatás, ezek pihenőnapok a lovaknak!
 • Szerda, csütörtök, pénteki napokon bármikor felhasználható
 • Szombaton és vasárnap 8:30-11:30 között vehető igénybe

Helyszín a térképen:
Pontos cím:

Fecske Lovas Sport Egyesület

1172 Budapest, Kerektói u. 72.
+36 20 575 1448
fecskelovas.hu
www.facebook.com/FecskeLovasSE

Még ez is érdekelhet

További ajánlatok még...