Emlékeztető küldése

Add meg az e-mail címedet és mi elküldjük Neked az ajánlatot, hogy később is könnyen megtaláld!

Ajánlások küldése

Ha szeretnéd ezt a kupont másoknak is ajánlani, add meg a neved, és maximum 5 e-mail címet ahová az ajánlásokat küldhetjük!

Neved:

Címzettek e-mail címei:
Az ajánlatról:

Ha igazán tartalmas esti programot szeretnél magadnak és párodnak szervezni, csináljatok valami különlegeset, amit még soha! Ha párod szeret a konyhában főzöcskézni, ha szereti a különleges ízvilágú ételeket, lepd meg egy indiai főzőesttel, amit mind a ketten szeretni fogtok, ugyanis tradicionális indiai ételeket fogtok elkészíteni, amit ott, egy vacsora keretében közösen el is fogyasztotok! Rendkívül tartalmas és szórakoztató este lesz! 

Egy különleges program egy különleges helyen, különleges ízvilág. Tanulj meg pároddal együtt elkészíteni egy-két hagyományos indiai ételt egy nagyszerű program keretében! A kurzust Sarudi Balázs tartja, aki bevezet Benneteket India hagyományaiba, történelmébe, mesél a vallásról, ami fontos szerepet töltött be a kulturális és a konyhaművészeti tradíciók fejlődésében, az étkezési szokások formálásában. India különböző területein az éghajlat és a földrajzi elhelyezkedés határozzák meg a gabonafajtákat. Ezeknek a különbözőségeknek köszönhetően ma az indiai konyhának van az egyik leggazdagabb és legélvezetesebb ízvilága.

Az indiai konyha nagyon sokféle fűszert használ, amik közül a legáltalánosabbak: kurkuma, római kömény, fekete bors, mustármag, kardamon, szegfűbors, édeskömény, gyömbér, fokhagyma, chilipaprika. Különböző fűszerkeverékeket készítenek, amivel még különlegesebbé teszik ételeiket, a keverékek meghatározott mennyiségben tartalmazzák a különböző fűszereket. Az indiai konyha általában a következő menüből áll: változatosan elkészített rizs étel és/vagy indiai kenyérféleség, egy vagy több főétel: hús- vagy halétel és/vagy lencse és zöldségek kombinációja, valamilyen chutney, ami sűrű, lekvárhoz hasonló ételkiegészítő sült húsokhoz és halakhoz. A chutney készülhet gyümölcsökből, zöldségekből, lehet édes és nagyon csípős is.

A kurzuson az elkészített menü után egy közös vacsora keretében fogyasztjátok el az ételeket. Ha megtetszett az ajánlat, nincs más dolgod csak megvásárolni a kupont/kuponokat, a megadott telefonszámon jelezni részvételi szándékod. Párod egészen biztosan el lesz ragadtatva a nem szokványos esti programtól, hiszen olyan ételek elkészítését fogjátok elsajátítani, ami nem mindennapos itt, Magyarországon!

Vásárlási feltételek:
 • A kupon azonnal felhasználható
 • A kupon érvényes a 2017.06.30-ig induló tanfolyamokon
 • Más kedvezménnyel nem vonható össze
 • A kupon készpénzre nem váltható, vissza nem térítendő
 • Személyenként több kupon is vásárolható
 • Ajándékozható
 • Egy alkalommal csak egy kupon használható fel
 • Előzetes telefonos bejelentkezés szükséges+36 1 400 71 65 (hétfőtől péntekig: 10–17 óra között)
 • A kinyomtatott kupont vidd magaddal!
 


3,5 órás indiai főzőest komplett vacsorával 1 fő részére


 • A menüt a helyszínen fogjátok pontosítani
 • Az elkészült ételeket terített asztal mellett egy vacsora keretén belül közösen lehet elfogyasztani
 • Minden alapanyagot és eszközt a Bourbon Élmény Konyha biztosít
 • A kurzust Sarudi Balázs gasztro blogger, hobby-séf tartja
 • A kurzus kb. 2 óráig tart
Helyszín a térképen:
Pontos cím:
Bourbon Kreatív Élmény Konyha

1148 Budapest, Fogarasi út 45–51.
(CBA épülete, II. emelet)
+36 1 400 71 65
info@bourbonkonyha.hu
facebook.com/bourbonkek

Még ez is érdekelhet

További ajánlatok még...