Emlékeztető küldése

Add meg az e-mail címedet és mi elküldjük Neked az ajánlatot, hogy később is könnyen megtaláld!

Ajánlások küldése

Ha szeretnéd ezt a kupont másoknak is ajánlani, add meg a neved, és maximum 5 e-mail címet ahová az ajánlásokat küldhetjük!

Neved:

Címzettek e-mail címei:

Selymes bőr Karácsonyra! SHR szőrtelenítés választható testrészre

85%-os kedvezménnyel csak 14 990 Ft a Kontúr Alakformáló Központban!

További ajánlatok

Az ajánlatról:

Szeretnéd valami igazán figyelmes ajándékkal meglepni kedvesedet, édesanyádat vagy testvéredet? Ajándékozz selymes bőrt Karácsonyra! A legújabb és leghatékonyabb tartós szőrtelenítési módszer egyesíti az eddigi módszerek előnyeit és gyorsabban, szinte teljesen fájdalommentesen és hatásosabban szabadulhat meg szíved választottja a nem kívánt szőrszálaktól! A Super Hair Removal (SHR) technológia megoldást jelent minden eddigi kétkedésre!

Az SHR technológiát az teszi különlegessé, hogy a magas pulzus ismétlődés alacsony energia segítségével jön létre. Ahelyett, hogy egyszerűen nagy erősséggel levillantanánk a kezelni kívánt szőrszálakat, a technológia a szőrtüszőket fokozatosan melegíti fel úgy, hogy semmilyen kellemetlen érzés nem társul hozzá. Maximum hatékonyságot érhetünk el a bőrfelszín sérülése nélkül. Az SHR technológia ezt a fokozatos kezelési módot kombinálja a hűtő mechanizmussal, így a kezelés valóban kényelmes és maximálisan hatékony. Nem szükséges fájdalomcsillapítás.

SHR, mint fájdalommentes szőrtelenítési módszer
A tartós szőrtelenítésnek ez a módja szinte teljesen fájdalommentes. Amennyiben olyan testrészen alkalmazzuk, amelyet sok szőr fed le, érezhető a fény pulzálása és némi melegség. Az enyhe csípő és kellemetlen érzés, mely a lézer és az IPL kezelés során érzékelhető, az SHR módszer használatánál nem jelentkezik. Az SHR módszert alkalmazhatjuk a test minden részén, kivéve a szem közvetlen környezetét.

Minden szőr és bőrtípus kezelhető az SHR technológiával
Más lézeres és IPL szőrtelenítési módszerekkel szemben nagy előnye az SHR technológiának, hogy a szőr- és bőrszín nem játszik olyan jelentős szerepet. Amíg a régebbi módszereknél a világos bőr és a sötétebb szőrszín volt szükséges a sikeres kezeléshez, az SHR módszernél nem ilyen szigorú a szabály. Persze a legjobb eredmény a világos bőr és sötét szőrszín kombináción lesz, azonban az SHR technológia nem csupán a melanin szinttől függ, hanem ugyanannyira az őssejt protein tartalmától is.  Emiatt nem jelenthet akkora nehézséget a sötétebb típusú bőr és világosabb szőrszínű embereknél a kezelés.

Milyen előnyökkel szolgál az SHR?
Az optimális intenzitás ugyanazon a területen többszöri, alacsony energiaszintű kezeléssel érhető el. A kezelés sokkal kényelmesebb és a bőr védettebb, mint a hagyományos módszereknél.

Hány kezelés szükséges?
Mostanáig a szőrszálakat csak a növekedési fázis alatt lehetett kezelni (20-30 %). Az SHR módszerrel a telogén fázisban lévő szőrszálakat is lehet kezelni. A tartós szőrtelenséghez megközelítőleg 8 kezelés szükséges.

Milyen mellékhatásokkal kell számolni?
A test bizonyos részein a bőr érzékenyebb, mint máshol. Ezáltal a bőr bepirosodhat. Ez a pirosság pár órával a kezelés után eltűnik, azonban intenzívebb lehet (pár napig tartó), amennyiben napozott a vendég.

Napozás és szolárium
A szolárium használatát a kezelést megelőző egy hétben kerülni kell, de napbarnított bőrfelületen el lehet végezni a kezelést. (Fontos, hogy a bőrfelület napbarnított, és NE leégett legyen!) Kezelés után a szolárium használata és a közvetlen napozás két hétig nem ajánlott!

Vásárlási feltételek:

 • A kupon azonnal felhasználható
 • A kupon érvényes 2017.01.31-ig
 • Személyenként több kupon is vásárolható
 • Más kedvezménnyel nem vonható össze
 • Előzetes bejelentkezés szükséges
 • A megbeszélt időpont lemondását csak az azt megelőző 24 órával korábban áll módunkban elfogadni. Ellenkező esetben a kezelést teljesítettnek tekintjük!
 • A megvásárolt ajándékkártya értéke a szalon kezeléseinek az eredeti áraival kerülnek felhasználásra.
 
SHR szőrtelenítés választható testrészre

 • A Super Hair Removal a leghatékonyabb módszer arra, hogy megszabaduljunk a nem kívánt szőrszálaktól
 • A lézer technológiát és a pulzáló fény (IPL) módszerének előnyeit egyesíti
 • Választható területek:
  • arc, toka, alkar, felkar, váll, hónalj, bikini, combok, alsó lábszár
 • Gyors és kényelmes kezelések
 • Kisebb fájdalomérzet, kevesebb kényelmetlenség – Szinte teljesen fájdalommentes
 • Hatásosabb, mint más IPL, lézer vagy E-light technológia
 • Szőke szőrszálakon is alkalmazható
 • Nyáron, barnult bőrön is alkalmazható
 • A szolárium használatát a kezelést megelőző egy hétben kerülni kell
 • Kezelés után a szolárium és a közvetlen napozás két hétig nem ajánlott
 • A tartós szőrtelenséghez megközelítőleg 8 kezelés szükséges

Helyszín a térképen:
Pontos cím:

Kontúr Alakformáló Központ

1074 Budapest, Hársfa utca 10/B
+36 30 716 5443
www.konturalakformalas.hu
marta.kontur@gmail.com

Még ez is érdekelhet

További ajánlatok még...