Emlékeztető küldése

Add meg az e-mail címedet és mi elküldjük Neked az ajánlatot, hogy később is könnyen megtaláld!

Ajánlások küldése

Ha szeretnéd ezt a kupont másoknak is ajánlani, add meg a neved, és maximum 5 e-mail címet ahová az ajánlásokat küldhetjük!

Neved:

Címzettek e-mail címei:

Több mint masszázs ! 80 perces insama masszázs 1 fő részére

66%-os kedvezménnyel 2890 Ft a Nőcibolt Szépségszalonban!

További ajánlatok

Az ajánlatról:

Add át magad a 3 az 1-ben masszázs kivételes élményének! Engedd, hogy az infraszauna kellemes melege, a parajdi só páratlan egészségre gyakorolt előnyei és a masszázs jótékony hatásai egyszerre töltsenek fel hihetetlen energiával! Újulj meg a fantasztikus hármas segítségével a Nőcibolt Szépségszalon jóvoltából!

Az INSAMA egy mozaikszó, amely az infrared (fény), a salt (só) és a masszázs szavakból, illetve a hozzájuk kapcsolódó kezelésekből tevődik össze. A kezeléseket önmagukban is eredményesen használják a gyógyászatban, tehát mindhárom kezelés különállóan is jó hatással van az emberi szervezetre, a három kezelés kombináció pedig hatványozottan fejti ki a pozitív hatásait. A tartós használta javítja a kötőszövet rugalmasságát, ezáltal csökkenti a cellulitot, ellazítja a feszes izmokat, növeli a tüdő kapacitását, és felgyorsítja az anyagcserét, javítja szervezetünk méregtelenítését. A kezelés során a parajdi só, az infravörös fény és a masszázs jótékony hatásai egyesülnek!

Az infravörös sugárzás, a hőnek köszönhetően, kifejezetten jó hatással van az emberi szervezetre. A vérellátás fokozódik, az anyagcsere és a kiválasztási folyamatok felgyorsulnak. Ezáltal javul a szervezet salakmentesítése, csökken a túlzott savasodás. A test melegének növekedése mozgósítja a fehérvérsejteket, védekező anyagokat és mechanizmusokat indít be, az immunrendszer aktivizálódik, a védelmező és öngyógyító erők növekednek.

A parajdi só méltán hírás számos jótékony hatásáról! A  parajdi sótömb természetes iszapot és egyedülálló olajesszenciát tartalmaz, segít a légúti megbetegedésekben, légúti allergiák kezelésében, szénanátha enyhítésében, asztma kezelésében, nátha ellen, dohányzás okozta irritációk csökkentésében, szívritmuszavar és vérnyomás szabályozásában, alvászavar kezelésében.

Végül, de persze nem utolsó sorban, a masszázzsal egyedülálló módon oldható a stressz! A masszázs felgyorsítja az anyagcserét, segíti a méregtelenítést. A bőrre felvitt anyagok ezt a hatást még jobban felerősíthetik.

Vásárlási feltételek:
 • A kupon azonnal felhasználható
 • A kupon érvényes 2016.12.15-ig
 • Személyenként egy kupon vásárolható
 • Más kedvezménnyel nem vonható össze
 • Előzetes bejelentkezés szükséges 10:00 - 17:00 között! Esti időpontok korlátozott számban elérhetőek.
 • Időpont változtatásra csak egyszer van lehetőség
 • Időpont lemondás vagy módosítás a foglalás előtt legalább 24 órával lehetséges, ellenkező esetben a kupon, illetve az alkalom felhasználtnak minősül! Időpont lemondása szombaton, ünnepnapokon és vasárnap nem lehetséges
 • A szolgáltatás időtartama annyival rövidebb lesz, amennyit késel!

80 perces insama masszázs 1 fő részére

 • A masszázs paradji sótömbbel történik
 • Organikus kókuszolaj használatával kényeztetik a testet
 • Eredeti csokival dobják fel a masszázst
 • Csökkenti a stresszt és segít az izmok ellazulását
 • A masszázst profi masszőr végzi!
 • A Nyugati pályaudvartól pár percre
Helyszín a térképen:
Pontos cím:
Nőcibolt Szépségszalon

1133 Budapest, Radnóti Miklós u. 14/a
29-es kapucsengő

+36 30 230 3398

nociboltszalon.ahonlap.hu
nocibolt@gmail.com

Még ez is érdekelhet

További ajánlatok még...