Emlékeztető küldése

Add meg az e-mail címedet és mi elküldjük Neked az ajánlatot, hogy később is könnyen megtaláld!

Ajánlások küldése

Ha szeretnéd ezt a kupont másoknak is ajánlani, add meg a neved, és maximum 5 e-mail címet ahová az ajánlásokat küldhetjük!

Neved:

Címzettek e-mail címei:

Cellulit gyilkos program! 12 kezeléses, személyre szabott Physiomins alakformáló csomag

79%-os kedvezménnyel most csak 22 990 Ft a Physiomins Francia Fogyasztóközpontban, CSAK NŐKNEK! Fizesd ki most csak az előleget!

További ajánlatok

Az ajánlatról:

Narancsbőr? Felesleges kilók? Túlsúly? Sikertelen diéták? Felesleges önmarcangolások? Jojó-hatás? Igen? NEM! Vess véget a végeláthatatlannak tűnő küzdelemnek a súlyproblémák ellen és szerezd meg végre az áhított alakot szenvedés nélkül! A Physiomins Francia Fogyasztóközpont személyre szabott módszerével most végre végleg megszabadulhatsz a bosszantó plusz kilóktól! Az egyénre szabott fogyasztóprogrammal akár 5-6  kilótól is megszabadulhatsz 1-1,5 hónap alatt!

A franciás könnyedségű Physiomins fogyás első lépéseként az általános fogyás beindítása a cél. A speciális Physiomins hatóanyagok és a hő segítéségével megindul a zsírégetés, amely egyúttal méregtelenítő hatású is. A zsírégető és méregtelenítő Physiomins krémekkel, fóliába csavart fogyni vágyót egy kapszula alakú gépbe, az "Alphamins"-be fektetik. A Physiomins gép hatására a krém bekerül a bőr alatti mélyszövetekbe, kezdetét veszi a méregtelenítés, fellazulnak a zsírsejtek. Beindul az általános fogyás.
.
A módszer második szakaszában a kényes pontokat, mint a fenék, a comb vagy a has, elektrolízissel dolgozzák meg. Mikroáram segít a lerakódott zsírok lebontásában. Elektródák segítségével "szétrobbantják" a zsírsejteket. Cél a helyes fogyás! Szintén mikroáramos kezelés a Physiomins ionophorézise, amely eredményesen harcol a makacs zsírlerakódásokkal. A mikroáram segítségével egy koffeinben gazdag physiomins anyagot juttatnak a zsírsejtek belsejébe, amely széttördeli a lerakódott zsírokat. Ezek a zsírsejtek két nap alatt képesek visszaépülni a helyükre, ezért gyorsan kell cselekedni! Vagyis kezdődik a Physiomins módszer újabb lépcsőfoka, a nyirokút masszázs.

A fogyás érdekében egy speciális csizma segítségével kihajtják a szervezetből az összetört zsírsejteket, méreganyagokat. Fontos, hogy sok folyadékot fogyassz, hogy ezek a salakanyagok mielőbb távozzanak a testedből!

A Physiodermie kezelés speciálisan a Physiomins cellulit kezelése. A Physiomins módszer a narancsbőr problémákat 80 %-os hatékonysággal orvosolja. A vákuumfej segítségével oxigénnel látják el a kötőszöveteket, illetve átjárhatóvá teszik a nyirokutakat a fogyás érdekében is!

A Physiomins kötőszövet-feszesítő programja azt a célt szolgálja, hogy a fogyásból adódóan a bőr ne ereszkedjen meg. Itt is speciális physiomins gépi programot alkalmazunk, amivel vendégeink nagyon elégedettek. Végül, de nem utolsó sorban következnek a Physiomins szinten tartó kezelései, vagyis havi egy-két alkalommal stabilizáljuk a lefogyott állapotot.

A Physiomins kezelésben az a legcsodálatosabb, hogy már az első fogyasztókúra után tökéletes eredmény érhető el. Az "emlékeztető" fogyás utáni utókezelésekre persze szükség van, hogy ne jelentkezzen az úgynevezett "jojóeffektus" azaz a zsírsejtek újbóli lerakódása, a kötőszövetek lazulása.

Vásárlási feltételek:

 • A kupon azonnal felhasználható
 • A kupon érvényes 2017.01.31-ig!
  Az ajánlatodat 2017. 03. 31-ig bérletre kell váltanod.
 • Személyenként több kupon vásárolható
 • Más kedvezménnyel nem vonható össze
 • Előzetes bejelentkezés szükséges!
 • Reggeli, illetve késő délutáni időpontokra hosszabb várakozási idő van! 10-15 órai időben hamarabbi időpontot tudnak biztosítani!
 • A kezeléseket az egyeztetett időpont előtti napokon, legkésőbb 24 órával a kezdés előtt mondhatod le!
 
12 kezeléses, személyre szabott Physiomins kúra

 • CSAK nőknek!
 • 1 hónapos kúra heti 2-3 alkalommal
 • A kezeléssel akár 5-6 kg súlyfeleslegtől is megszabadulhatsz
 • A kezelést személyre szabottan, a TE igényeidnek megfelelően állítják össze
 • A kezelés során a zsírsejtek szívébe hatolnak és széttördelik a lerakódott, kötött zsírsejteket
 • A széttördelt zsírsejteket pedig végül kivezetik a szervezetből
 • A kezelések hossza kb. 30 perc
 • Kockázatok és kínzó diéta nélkül!
 • A kezelés alatt végig nyomon követik a fogyásod ütemét
 • A kezelésekre kérjük, vigyél magaddal váltóbugyit!
 • Ingyenes parkolás!

Helyszín a térképen:
Pontos cím:

Physiomins Francia Fogyasztóközpont

1024 Lövőház utca 2-6., Mammut II. -1. szint
+36 70 930 7815

Nyitva tartás:
hétfőtől péntekig 8:00 – 20:00
szombat-vasárnap: 9:00-17:00

Még ez is érdekelhet

További ajánlatok még...