Emlékeztető küldése

Add meg az e-mail címedet és mi elküldjük Neked az ajánlatot, hogy később is könnyen megtaláld!

Ajánlások küldése

Ha szeretnéd ezt a kupont másoknak is ajánlani, add meg a neved, és maximum 5 e-mail címet ahová az ajánlásokat küldhetjük!

Neved:

Címzettek e-mail címei:

Ébredj mindig tökéletes sminkben! Sminktetoválás,  szemöldökre vagy szemhéjra

51%-os kedvezménnyel csak 9900 Ft a Vera Kozmetikában!

További ajánlatok

Az ajánlatról:

Egy szemceruza is megidézhet olyan drámai történeteket, mint egy sikeres író tolla, főleg, amikor egy váratlan záportól vagy éppen az izzadtságtól szomorú maszattá kenődik az arcodon. A megoldást a tetoválás jelentheti, ami ma már nem csak motoros bandák és metál együttesek tagjainak kiváltsága: a sminktetoválás az ápolt, és mindig tökéletes megjelenés kulcsa lehet! Ráaádásul a szemöldököddel is csodákra képes, mindegy, hogy a formájával vagy a sűrűségével vagy elégedetlen, a mindennapi csipesz-szemceruza kombináció helyett válaszd a sminktetoválás látványos és tartós eredményét!


Szemöldök: Ahol nem kéne, ott van, ahol szeretnéd, ott nincs - ezek a huncut kis szőrszálak már csak ilyenek, a legritkább esetben mutatnak hajlandóságot az együttműködésre. A természetes hatású, szálazott módszerrel pótolható a hiányzó szemöldök vagy megerősíthető, kiemelhető a szemöldök.
 
A szemöldöködet például lehet, hogy egyszerre kívánod formásabbnak, vékonyabbnak, áramvonalasabbnak, ugyanakkor dúsabbnak, teltebbnek, határozottabbnak is. A sminktetoválással azonban mindenre van megoldás. A tartós eljárással akár évekre is tökéletesre igazíthatod a szemöldököd formáját, ráadásul a szálas technikának köszönhetően a végeredmény is teljesen természetes hatást kelt.

Szemhéj: A szemhéjtetoválás az alsó és felső szempillák tövébe húzott kontúrvonal, ami kihangsúlyozza a szemed természetes szépségét és akár a szemformád is korrigálható vele.

Az alsó és felső szempillák tövébe húzott kontúrvonal kihangsúlyozza a szemed természetes szépségét, és akár a szemformád is korrigálható vele. Ha a felső vonalat vékonyabbra, vagy a szem külső zugában íveltre húzzák, olyan lesz, mintha mindig elegáns sminket viselnél, ami sportolás közben sem maszatolódik el, és ébredés után sem kell újrarajzolnod.

Vásárlási feltételek:
 • A kupon azonnal felhasználható
 • A kupon érvényes 2016.10.30-ig
 • Más kedvezménnyel nem vonható össze
 • Személyenként több kupon vásárolható
 • Előzetes bejelentkezés szükséges!
 • Módosítás a foglalt időpont előtt 24 órával lehetséges!

Választható sminktetoválás • Természetes hatású sminktetoválás készítése
 • Szemöldök kiemelése, pótlása hiányosság esetén szálazott módszerrel
 • VAGY
 • Szem kiemelése, kihúzása alsó-felső kontúrral
 • Az ár a korrekció tetoválást nem tartalmazza, szükség esetén 2500 Ft
 • A strandon sem kell többet figyelned az elkenődött smink miatt
Helyszín a térképen:
Pontos cím:
Vera Kozmetika

1028 Budapest, Hidegkúti út 71.
+36 20 336 3070
verakozmetika.hu
roveronika@gmail.com

Még ez is érdekelhet

További ajánlatok még...