Emlékeztető küldése

Add meg az e-mail címedet és mi elküldjük Neked az ajánlatot, hogy később is könnyen megtaláld!

Ajánlások küldése

Ha szeretnéd ezt a kupont másoknak is ajánlani, add meg a neved, és maximum 5 e-mail címet ahová az ajánlásokat küldhetjük!

Neved:

Címzettek e-mail címei:

Pattanások és hegek kezelésére! Egyedülálló bőrgyógyító és bőrmegújító lézerterápia

71%-os kedvezménnyel 2 890 Ft a Váci47 Szépségszalonban!

További ajánlatok

Az ajánlatról:

Szabadulj meg a sok bosszúságot okozó pattanásoktól és hegektől, hogy te is büszke lehess a sima és selymes arcbőrödre! Mindezt most elérheted fájdalommentesen és relaxálás közben a Váci47 Szépségszalon szakértőinek köszönhetően!

Az egyik leggyorsabb hatékony megoldás gyógyszer nélkül pattanás ellen a lézerterápiás bőrgyógyítás. Az Acne Care terápia mellékhatásoktól mentesen tünteti el a bőrödről a nem kívánatos és kellemetlen pattanásokat. Szinte ez is elég volna, de mi ezzel nem elégszünk meg, ezért hogy még hatékonyabb legyen, most az Acne Care terápiát a rendkívül jótékony hatású Skincare lézeres kezeléssel is kombináltuk, így rövid időn belül valóban csodát tudunk tenni a problémás arcbőröddel.

Miután megérkezel a kezelésre, lefekszel egy kényelmes kozmetikai kezelőszékbe, majd a kozmetikus letisztítja  a bőrödet. Következő lépésként a fejed fölé helyez egy készüléket, melyből a speciális kék-ibolya színű fény fogja a pattanásos bőrödet megvilágítani. Közben kényelmesen pihenhetsz, vagy akár zenét is hallgathatsz! A pattanáskezelés közben nagyon enyhe meleget érzel, de egyéb fájdalommal nem jár.

Az ezt követő Skincare Laserrel aktiválni tudjuk a bőr kollagén termelődését, így belülről a saját bőröd kezdi el visszaépíteni az egészséges és hegmentes szövetet. Felgyorsul a bőr anyagcseréje, ami üde, feszes, egészséges és egyenletes bőrfelszínt eredményez. Kiváló sebgyógyító hatásának köszönhetően négyszeres gyorsasággal szünteti a meg a bőrön keletkezett sebeket, hegeket. A kezelés után azonnal látható az eredmény, mindezt úgy, hogy semmi fájdalom, semmi irritáció, semmi roncsoló hatás nem jár a kezeléssel! A pattanáskezelés után nem lesz csúnyább a bőröd, így nyugodtan szervezhetsz bármilyen programot. Már az első kezelés után látható az eredmény, kúraszerű használata pedig teljesen megszünteti a problémát. Bőröd pirossága is mérséklődik, így garantált, hogy a közvetlen környezeted is észreveszi a változást! 

Vásárlási feltételek:
 • A kupon azonnal felhasználható
 • A kupon érvényes 2016.10.30-ig, kivéve 08.30. - 09.10. között
 • Saját részre csak egy kupon vásárolható
 • Amennyiben egy személy több kupont vásárol saját felhasználásra vagy ajándékba, a szolgáltató nem fogad el egynél több kupont!
 • Más kedvezménnyel nem vonható össze, készpénzre nem váltható
 • A kezelés igénybe vétele előtt előzetes telefonos bejelentkezésszükséges:+36 670 434 2580
 • Időpont lemondás vagy módosítás a foglalás előtt legalább 24 órával van lehetőség. Ellenkező esetben a kupon felhasználtnak minősül!

Bőrgyógyító és bőrmegújító lézerterápia

 • A kupon egy alkalomra szól
  • a pattanások és a hegek kezelése lézerterápiával 
 • A kezeléshez speciális Skincare bőrgyógyító és bőrmegújító, lézerterápiás technológiát használnak
 • A gyógylézer kezeléseknek nincs fényérzékenyítő hatása, napozni illetve szoláriumozni is nyugodtan lehet, (nincsenek hatással a kezelés eredményességére sem) akár a kezelést követően is
 • A szalon tömegközlekedéssel az M3 metró vonalán, az Árpád híd megállótól 5 perc sétára található
Helyszín a térképen:
Pontos cím:

Váci47 Szépségszalon

1133 Budapest Váci út 47.
+36 70 434 2580
www.vaci47-szepsegszalon.hu
karljudit@gmail.com
www.facebook.com/Váci47-Szépségszalon

Még ez is érdekelhet

További ajánlatok még...