Emlékeztető küldése

Add meg az e-mail címedet és mi elküldjük Neked az ajánlatot, hogy később is könnyen megtaláld!

Ajánlások küldése

Ha szeretnéd ezt a kupont másoknak is ajánlani, add meg a neved, és maximum 5 e-mail címet ahová az ajánlásokat küldhetjük!

Neved:

Címzettek e-mail címei:

Frissítő pillanatok! 120 perces stresszoldó zöld tea és aloe vera masszázs

58%-os kedvezménnyel csak 4990 Ft a Tomimassage.hu jóvoltából! Fizesd ki most csak az előleget!

További ajánlatok

Az ajánlatról:

Kényeztesd testedet és lelkedet a halhatatlanság növényével! Az Aloe Vera és zöld tea csodás kombinációjával megbolondított 120 perces masszázs során nem csak a felgyülemlett stressztől szabadulhatsz meg, de bőrödet is hidratálja és bársonyossá teszi azt. Ráadásul mindezt a Szilfa Bach virágterápia teszi teljessé!

A frissítő masszázs, rendkívül jó hatással lehet, mind fizikai és szellemi fáradság esetén egyaránt. Új energiával tölt fel és könnyeddé, felszabadultabbá válhatsz. Egy kellemes masszázs nem csak a fáradt izmaidat lazítja el, hanem a feszült idegrendszerdet is megnyugtatja.

Az Aloe-zöld tea krém főbb összetevői és jótékony hatásai:
Aloe Vera: a halhatatlanság növénye. Rendkívül gazdag vitaminokban – A, B, C, E -, ásványi anyagokban, aminosavakban. Hidratál, regenerál. Hűsíti a bőrt, védi a bakteriális és gombás fertőzésektől, gyorsítja a sejtek regenerációját, a sebek gyógyulását.
Zöld tea: sejtvédő. Nagy mennyiségben találhatók benne vitaminok, ásványi sók, antioxidánsok, fluor, koffein. A bőrt hidratálja, bársonyossá teszi.A Bach virágterápia, mint az öngyógyítás nagyszerű módszere, segít megtalálni a lelki harmóniát, a megnyugvást és a békét ebben a rohanó világban. Egyszerű és mellékhatásoktól mentes, ezért a cseppek egyre több család házipatikájának állandó részét képezik. Sikere egyszerűségében rejlik. Praktikus, így használata a mindennapokban bármikor áldásos hatású. A Bach-virágterápia rendszerében 38 virágeszencia található, melyek erdei, mezei mövények virágaiból készülnek. A 38 virágeszencia mindegyike egy-egy kedélyállapothoz társítható. Tehát nem találunk szívre, májra, emésztésre stb. való eszenciákat, hanem ezek helyett félelemre, stresszre, bizonytalanságra, önbizalomhiányra stb. Hatásmechanizmusát tekintve a homeopátiával rokon jellegű, azonban a testi tünetek helyett csak az aktuális lelkiállapotot veszi figyelembe. A gyógyítás nem a testi tünetekre irányul, sokkal inkább az emberi lélek “diszharmonikus” vagy negatív állapotaira.

A Szilfa egyfajta elsősegélyszer olyan esetekre, amikor (elsősorban pszichés) összeroppanás fenyeget. Csökkenti a lelki stresszt, felszabadítja a blokkolt erőket, ezzel képessé teszi az embert a további küzdelemre. Nagy terhelések idején rendszeresen szedve megakadályozza, hogy az ember túlterhelje magát, és növeli a teljesítőképességet. Felszabadítja az emberben lévő tartalék energiákat.

Vásárlási feltételek:
  • A kupon azonnal felhasználható
  • A kupon érvényes 2016.09.30-ig
  • Más kedvezménnyel nem vonható össze
  • Személyenként több kupon vásárolható
  • Előzetes bejelentkezés szükséges!

120 perces stresszoldó és relax masszázs


  • Aloe és zöld tea masszázskrémmel
  • Szilfa Bach virágesszenciával
  • A bőrt hidratálja, bársonyossá teszi
  • Csökkenti a lelki stresszt, felszabadítja a blokkolt erőket
  • Felszabadítja az emberben lévő tartalék energiákat
Helyszín a térképen:
Pontos cím:
Tomimassage.hu

1086 Budapest, Rákóczi utca 63. fszt. 4.
+36 20 273 7856
tomimassage.hu
info@tomimassage.hu

Még ez is érdekelhet

További ajánlatok még...