Emlékeztető küldése

Add meg az e-mail címedet és mi elküldjük Neked az ajánlatot, hogy később is könnyen megtaláld!

Ajánlások küldése

Ha szeretnéd ezt a kupont másoknak is ajánlani, add meg a neved, és maximum 5 e-mail címet ahová az ajánlásokat küldhetjük!

Neved:

Címzettek e-mail címei:

Ultrahangos emlővizsgálat

50%-os kedvezménnyel csak 5990 Ft a Benyovszky Orvosi Központ jóvoltából!

További ajánlatok

Az ajánlatról:

Bár sokan csak muszájból, nyűgként látogatják meg a nőgyógyászt, ne keresd tovább a kibúvókat! Szűrd ki időben a rosszindulatú elváltozásokat! Tedd meg önmagadért a lehető legtöbbet, a legkevesebb kellemetlenséggel! Vedd igénybe az ultrahangos emlővizsgálatot és szánj egészségedre mindössze 20 percet!


Az emlő ultrahangvizsgálat olyan képalkotó eljárás, melynek során az emlők állományát és a hónaljárok képleteit (ereket, nyirokcsomókat) vizsgálják. Rendszerint emlődaganatot, cisztákat (folyadékkal telt tömlő), tályogokat keresnek vele. Daganatos betegségek hónalji nyirokcsomóáttétei is kimutathatók a segítségével.

Az emlők ultrahangvizsgálata során a páciens hanyatt fekszik az ágyon. Mellkasát szabaddá teszi a ruháktól. Bőrét kocsonyás, az ultrahanghullámok terjedését elősegítő zselével kenik be. A vizsgálófejet ráhelyezik a bőrére, esetleg kissé rá is nyomják a mellére. Az orvos a vizsgálófejet mozgatva próbál képet alkotni az emlő különböző területeiről. Olykor arra kérheti a beteget, hogy forduljon oldalra, karjait emelje a feje fölé. A képet a képernyőn kimerevítheti, lemérheti az ott látott képletek méreteit, illetve a képet ki is nyomtathatja.

Vásárlási feltételek:
  • A kupon azonnal felhasználható
  • A kupon érvényes 2016.09.20-ig
  • Más kedvezménnyel nem vonható össze
  • Személyenként több kupon vásárolható, de saját használatra csak egy, egy személy csak egyszer vehet részt a vizsgálaton!
  • Előzetes bejelentkezés szükséges a kuponkód megadásával!
  • A foglalást legfeljebb 24 órával  a megadott időpont előtt lehet módosítani, ellenkező esetben a kezelést elvégzettnek tekintik.

Ultrahangos emlőszűrés

  • Az ultrahangos vizsgálat láthatóvá teszi az esetleges daganatok, ciszták, jóindulatú csomók, gyulladásos folyamatok jelenlété, de a daganatos betegségek nyirokcsomó-áttétei is kimutathatóak
  • A vizsgálatot Dr. Márton Erika végzi
  • A vizsgálat kb. 20 percit tart
  • Teljesen fájdalommentes

Helyszín a térképen:
Pontos cím:
Benyovszky Orvosi Központ

1089 Budapest, Benyovszky Móric utca 10.
+36 1 786 3045, +36 30 336 5161
orvosikozpont.hu

Rendelési idő:
kedd - csütörtök : 9:00 - 13:00
minden második szombat : 9:00 - 13:00

Még ez is érdekelhet

További ajánlatok még...