Emlékeztető küldése

Add meg az e-mail címedet és mi elküldjük Neked az ajánlatot, hogy később is könnyen megtaláld!

Ajánlások küldése

Ha szeretnéd ezt a kupont másoknak is ajánlani, add meg a neved, és maximum 5 e-mail címet ahová az ajánlásokat küldhetjük!

Neved:

Címzettek e-mail címei:

Ismerd fel mielőtt még gondot okozna! Arteriográf vizsgálat és érrendszer rugalmasságának mérése

60%-os kedvezménnyel csak 4800 Ft a Premed Prevenció és Medicina jóvoltából! Fizesd ki most csak az előleget!

További ajánlatok

Az ajánlatról:

Gyakran vagy fáradt? Gyorsan lemerülnek az energiatartalékaid? Van úgy, hogy a baj többször kopogtat, a kezdetben nagyon „halkan”, így nem tulajdonítunk nagy jelentőséget neki. Az erősebbek a jelek, megjelenésekor pedig megijedünk, és szaladunk „fűhöz-fához” kapkodunk,  nem tudjuk logikusan felmérni az egészségügyi állapotunkat. Sokszor emiatt nem hogy segítenénk a testünknek, hanem még jobban sokkoltatjuk... És te? Vajon időben meghallod tested jelzéseit?

A szívinfarktus, az agyvérzés legtöbbször váratlanul, néha pedig meglepően fiatal korban szedi áldozatait. Az Arteriográf nevű készülék egy új, magyar orvos-technológiai fejlesztés, melynek segítségével még abban a fázisban diagnosztizálható a betegség, amikor a komolyabb egészségügyi problémák megelőzhetőek. Az arteriográf vizsgálat legnagyobb erőssége, hogy olyan nehezen diagnosztizálható panaszok okainak felderítése is képes, mint a fáradtság, az energiahiány, a teljesítőképesség csökkenése.

A Medexpert Arteriográph™ a paraméterekből meghatározza az artériák állapotát. A vizsgálat nagy szerepet játszik a szív és érrendszeri megbetegedések megelőzésében, korai felismerésében, még abban a szakaszban, amikor a betegségek megelőzhetők! Tehát a prevencióban tudunk nagy lépést tenni!

A kb. 3 perces vizsgálat tulajdonképpen olyan, mint egy fekvő helyzetben többször elvégzett vérnyomásmérés. Ezen rövid idő alatt azonban 12 paraméter felvétele történik meg, melyek között szerepelnek a kis- és nagyartériák állapotát mutató értékek is. Ez azért nagyon fontos, mert a hagyományos vérnyomásmérés önmagában nem ad elég tájékoztatást az erek állapotáról. Mivel a vizsgálat kizárólag vérnyomás- és pulzushullám-görbék méréseiből áll, nem jár sem semmilyen fájdalommal vagy kellemetlenséggel, nincs mellékhatása és teljesen veszélytelen.

A vizsgálat befejeztével leletet adunk, amelyben a készülék kiértékeli az érrendszer állapotát., az érrendszer általános stresszre vonatkozó hajlamát és az erek átjárhatóságát és ami újdonság az artériás életkor becslése. Hangsúlyozni kívánjuk, hogy a vizsgálatot, mérést, annak értékelését végezzük és nem esetleges betegségek megállapítását.

Vásárlási feltételek:

  • A kupon felhasználható 2016.06.15. és 07.31. között
  • Személyenként több kupon is vásárolható
  • Más kedvezménnyel nem vonható össze
  • Előzetes bejelentkezés szükséges!
 


Arteriográf vizsgálat és érrendszer rugalmasságának mérése
 

  • Kiszűrhető az érelmeszesedéssel összefüggő esetleges korai elváltozások, már a tünet- és panaszmentes stádiumban, amikor még könnyen megakadályozható,a komolyabb betegségek kialakulása
  • Az arteriográf vizsgálat teljesen fájdalommentes és mindössze néhány percig tart
  • A vizsgálat befejeztével leletet kapsz, amelyben a készülék kiértékeli az érrendszer állapotát., az érrendszer általános stresszre vonatkozó hajlamát, az erek átjárhatóságát és ami újdonság az artériás életkor becslése

Helyszín a térképen:
Pontos cím:

Premed Prevenció és Medicina

1136 Budapest, Baksay Sándor u. 22.
+36 1 306 4738+36 1 306 4738, +36 20 9413 562+36 20 9413 562, +36 20 561 9841+36 20 561 9841
www.fenyterapia.hu
info@fenyterapia.hu

Még ez is érdekelhet

További ajánlatok még...