Emlékeztető küldése

Add meg az e-mail címedet és mi elküldjük Neked az ajánlatot, hogy később is könnyen megtaláld!

Ajánlások küldése

Ha szeretnéd ezt a kupont másoknak is ajánlani, add meg a neved, és maximum 5 e-mail címet ahová az ajánlásokat küldhetjük!

Neved:

Címzettek e-mail címei:
Az ajánlatról:

Imádod az olasz kulturát? Rajongsz Olaszországért? Mozogj otthonosabban és sajátítsd el az olasz nyelvet is! Most könnyendén megtanulhatod az olasz nyelv alapjait, bárhol és bármikor, a saját tempódban, önállóan! Lépésről lépésre vezet végig az olasz nyelvtanulás lépcsőfokain.

Minden készségedet fejleszti, nemcsak írni és olvasni fogsz tudni, de beszélni is, és a hallott szöveg megértése sem fog gondot okozni! Amely magyar nyelvű magyarázatokat tartalmaz, így a találgatás helyett minden világos lesz számodra. Aminek a használatával elfelejtheted a fáradságos és haszontalan szómagolást, és mégis használható szókincsed lesz Ha Te is egy ilyen tananyagot keresel, akkor az OLASZ KEZDŐKNEK nyelvlecke Neked készült!

Ha komolyan veszed az olasz tanulást, rendszeresen szánsz rá időt és végigcsinálod a feladatokat is, elégedett leszel az eredménnyel! A tanfolyam segítségével tudni fogod az alapvetõ nyelvtani szabályokat. Körülbelül 1000 szavas aktív szókincsnek leszel a birtokában. Meg fogod érteni, ha olaszul szól hozzád valaki. Képes leszel a beszédben is használni a tanultakat.

A 64 lecke tartalmaz:

  • több, mint 1000 szavas szókincset -minden leckéhez gyakorló feladatot, hogy jól begyakorolj mindent, és ne csak tanulj, de tudj is
  • 30 db hanganyagot, hogy a való életben is megállja a helyét az olasztudásod
  • szituációs feladatokat, a leggyakrabban használt kifejezésekkel, szófordulatokkal.

 A leckék - érthetőek, logikusak, világosak: Az egyes leckéket lépésről lépésre, logikusan felépítve készítettük el. A nyelvtani anyagot magyarul, világosan elmagyaráztuk, példamondatokkal szemléltetük. Minden új szónak kiírtuk a jelentését, nem kell külön keresgélned a szótárban. A tananyag nem száraz nyelvtani szabályok gyűjteménye, párbeszédek, rövid szövegek, szituációk, kifejezések teszik színessé, változatossá.

Képek: A nyelvtanulásnál nagyon fontos a vizualizáció, az, hogy képszerűen jelenjenek meg előtted a tanult dolgok, ne csak szöveg, betűk formájában. Az Olasz Kezdőknek online tananyag minden leckéjében több képpel, illusztrációval fogsz találkozni.

Hanganyagok: a hanganyag arra szolgál,  hogy biztosan jól menjen a kiejtés és a hallás utáni szövegértés is. Ezeken minden esetben olasz anyanyelvűek beszélnek.  Így ha élesben kerül sor a kommunikációra, nem kell izgulnod, hogy mi lesz, ha megszólalsz. A TANANYAG NEM INTERAKTÍV!

Vásárlási feltételek:


Távoktatásos OLASZ kezdő nyelvtanfolyam


  • A csomag 65 kezdő olasz leckét tartalmaz
  • A leckékhez örökös hozzáférésed lesz
  • Neked való a tananyag, ha kezdő vagy, és önállóan szeretnél tanulni
  • Nincs korhatár! 60 fölötti tanulók is vannak szép számmal
  • A csomag összes leckéjéhez korlátlan hozzáférésed lesz  
  • Mindenhez van magyar nyelvű magyarázat
  • Gyakorolni is tudsz: minden lecke végén több feladatsor van, amit megoldókulccsal ellenőrizhetsz

Helyszín a térképen:
Pontos cím:

Perfektgerman Online Nyelviskola

perfektgerman-online-nyelviskola.webnode.hu
perfektgerman.nyelviskola@gmail.com


Még ez is érdekelhet

További ajánlatok még...