Emlékeztető küldése

Add meg az e-mail címedet és mi elküldjük Neked az ajánlatot, hogy később is könnyen megtaláld!

Ajánlások küldése

Ha szeretnéd ezt a kupont másoknak is ajánlani, add meg a neved, és maximum 5 e-mail címet ahová az ajánlásokat küldhetjük!

Neved:

Címzettek e-mail címei:

Bluetooth GRU hangszóró, lámpa funkcióval

 Tulajdonságok: - Bluetooth technológia - Bluetooth technológia segítségével csatlakoztathatja készülékét a Gru hangszóróhóz, amellyel vezeték n...
  • Eredeti ár: 8.490 Ft
  • Kedvezmény: 65%
  • Megtakarítás: 5.500 Ft
  • Kedvezményes ár: 2.990 Ft
 • Ez egy lejárt ajánlat, nem lehet megvásárolni!
 • FIGYELEM!

  Ezt a kupont úgy tudod megvásárolni, hogy most csak 449 Ft-ot kell fizetned! A fennmaradó 2.541 Ft összeget készpénzben a termék átvételekor kell majd rendezned.!

További ajánlatok

Az ajánlatról:

 Tulajdonságok:

- Bluetooth technológia

- Bluetooth technológia segítségével csatlakoztathatja készülékét a Gru hangszóróhóz, amellyel vezeték nélkül játszhatja le kedvenc zeneszámait

- Támogatja az USB/TF/Micro SD kártyákat

- Beépített újratölthető BL-5C akkumulátor

- Aux. csatlakozás

- Csatlakoztathatja, számítógépét, telefonját, laptopját és minden olyan eszközt, amelynek van 3.5 mm-es jack csatlakozója.

- Anyaga: ABS

- A termék mérete: 16 cm magas, 8 cm széles

- Lámpa funkció

- Lámpa szára: 12 cm 

- 13 cellás vibrációs hi-fi hangszóró 3W, 4 ohms, 40 mm átmérőjű

 

Amennyiben szeretnéd megtekinteni a többi termékeinket is, melyek üzletünkben megtalálhatóak, úgy nincs más dolgod, mint a lenti képre kattintani.

 Vásárlási feltételek:
 • A termékeket minden esetben Utánvéttel szállítja a partnerünk a megrendeléskor megadott szállítási címre.
 • Az szállítás díja 990 Ft, 15.000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes.
 • Az általad megrendelt termékek 95%-át 2-3 napon belül raktárról szálltjuk neked. Amennyiben van olyan termék a rendeléseid között ami partneri raktárban található, azt azonnal megrendeljük a központi raktárunkba. Amennyiben az a következő hét hétfőig nem érkezik meg hozzánk, abban az esetben a raktáron lévő termékeidet már küldjük is a részedre. Amint a hiányzó darab is megjött, azt már szállítási díj nélkül küldjük neked!
 • A garanciális időszakon belül fellépő probléma esetén vedd fel velünk a kapcsolatot, küldj a hibáról pár képet vagy videót. A hiba lehetőség szerint legyen beazonosítható, ha ez teljesül akkor terméktől függően a lehető legrövidebb időn belül díjmentesen küldünk neked egy csereterméket, vagy küldünk egy futárt a javítandó termékért. Amennyiben a hiba képről nem beazonosítható be kell küldeni bevizsgálásra.
 • Egészségügyi termékre nincs elállás (sport melltartó, pedi spin stb)
 • Minden bontatlan terméket 30 napon belül 100%-os áron, 60 napon belül 80%-os áron, 90 napon belül, pedig 70%-os áron visszaveszünk, melyhez kérjük írj egy levelet a részünkre.
Helyszín a térképen:
Pontos cím:
SAD Logisztikai és Online Média Kft., 2030 Érd, András utca 20

Még ez is érdekelhet

További ajánlatok még...