Emlékeztető küldése

Add meg az e-mail címedet és mi elküldjük Neked az ajánlatot, hogy később is könnyen megtaláld!

Ajánlások küldése

Ha szeretnéd ezt a kupont másoknak is ajánlani, add meg a neved, és maximum 5 e-mail címet ahová az ajánlásokat küldhetjük!

Neved:

Címzettek e-mail címei:

Dual szivargyújtós USB töltő

Szívesen töltenéd elektromos eszközeidet út közben is, de problémát okoz, hogy egyszerre csak egy készüléket tudsz a szivargyújtóhoz csatlakoztatni? A...
  • Eredeti ár: 4.350 Ft
  • Kedvezmény: 60%
  • Megtakarítás: 2.600 Ft
  • Kedvezményes ár: 1.750 Ft
 • Ez egy lejárt ajánlat, nem lehet megvásárolni!
 • FIGYELEM!

  Ezt a kupont úgy tudod megvásárolni, hogy most csak 263 Ft-ot kell fizetned! A fennmaradó 1.487 Ft összeget készpénzben a termék átvételekor kell majd rendezned.!

További ajánlatok

Az ajánlatról:

Szívesen töltenéd elektromos eszközeidet út közben is, de problémát okoz, hogy egyszerre csak egy készüléket tudsz a szivargyújtóhoz csatlakoztatni?

Akkor itt a megoldás!
Ezzel az elosztóval nem kell többé választanod!

Töltsd fel az autótartozékaidat könnyedén.

A praktikus pohár alakú szerkezet bármilyen autó pohártartójába jól illeszkedik, és szolid kialakításának köszönhetően tökéletesen passzol a jármú belső terének designjához.
Bővíti a hozzáadott kényelemre szolgáló eszköz tartozékopcióit.

Ez az, egyetlen tartozék átváltoztatja a járművet néggyé .

Beüzemelése egyszerű, a csatlakozóját be kell dugnod az autó szivargyújtójába, ezután használhatod elektromos készülékeid áramforrásaként.
A töltőpohár két szivargyújtó csatlakozót és két USB portot biztosít számodra, így bármilyen elektronikus eszközödet csatlakoztathatod hozzá.

 

Tulajdonságok:

- 2 db 12V DC csatlakozó
- 2 db USB port maximum 1000MA

 

 Vásárlási feltételek:
 • A termékeket minden esetben Utánvéttel szállítja a partnerünk a megrendeléskor megadott szállítási címre.
 • Az szállítás díja 990 Ft, 15.000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes.
 • Az általad megrendelt termékek 95%-át 2-3 napon belül raktárról szálltjuk neked. Amennyiben van olyan termék a rendeléseid között ami partneri raktárban található, azt azonnal megrendeljük a központi raktárunkba. Amennyiben az a következő hét hétfőig nem érkezik meg hozzánk, abban az esetben a raktáron lévő termékeidet már küldjük is a részedre. Amint a hiányzó darab is megjött, azt már szállítási díj nélkül küldjük neked!
 • A garanciális időszakon belül fellépő probléma esetén vedd fel velünk a kapcsolatot, küldj a hibáról pár képet vagy videót. A hiba lehetőség szerint legyen beazonosítható, ha ez teljesül akkor terméktől függően a lehető legrövidebb időn belül díjmentesen küldünk neked egy csereterméket, vagy küldünk egy futárt a javítandó termékért. Amennyiben a hiba képről nem beazonosítható be kell küldeni bevizsgálásra.
 • Egészségügyi termékre nincs elállás (sport melltartó, pedi spin stb)
 • Minden bontatlan terméket 30 napon belül 100%-os áron, 60 napon belül 80%-os áron, 90 napon belül, pedig 70%-os áron visszaveszünk, melyhez kérjük írj egy levelet a részünkre.
Helyszín a térképen:
Pontos cím:
SAD Logisztikai és Online Média Kft., 2030 Érd, András utca 20

Még ez is érdekelhet

További ajánlatok még...