Emlékeztető küldése

Add meg az e-mail címedet és mi elküldjük Neked az ajánlatot, hogy később is könnyen megtaláld!

Ajánlások küldése

Ha szeretnéd ezt a kupont másoknak is ajánlani, add meg a neved, és maximum 5 e-mail címet ahová az ajánlásokat küldhetjük!

Neved:

Címzettek e-mail címei:

6 Részes konyhai készlet

Konyhánkban és a sütés-főzés során az apró kiegészítők éppen annyira hiányozhatnak, ha éppen nincsenek kéznél, mint a lábos vagy a fakanál.Ha bort inn...
  • Eredeti ár: 7.790 Ft
  • Kedvezmény: 42%
  • Megtakarítás: 3.240 Ft
  • Kedvezményes ár: 4.550 Ft
 • Ez egy lejárt ajánlat, nem lehet megvásárolni!
 • FIGYELEM!

  Ezt a kupont úgy tudod megvásárolni, hogy most csak 683 Ft-ot kell fizetned! A fennmaradó 3.867 Ft összeget készpénzben a termék átvételekor kell majd rendezned.!

További ajánlatok

Az ajánlatról:

Konyhánkban és a sütés-főzés során az apró kiegészítők éppen annyira hiányozhatnak, ha éppen nincsenek kéznél, mint a lábos vagy a fakanál.
Ha bort innánk, de nincs dugóhúzó, ha mindenbe fokhagymát teszünk, de sosem találjuk a fokhagyma nyomót, vagy éppen folyton a konzervnyitót keressük, akkor ezt a szettet nekünk találták ki!

 

6 részes konhyai készlet

Most 5 darab rozsdamentes, utánozhatatlan minőségű konyhai eszköz lehet a tiéd, forgatható tartóval, így minden szükséges kelléket hasznosan egy helyen találhatsz meg!

Dizájnos külsejével pedig még fel is dobhatod konyhádat, biztosan minden vendégünknek megakad a szeme praktikus kis szetteden!
Ráadásul a készlet mindegyik darabja könnyedén, akár mosogatógépben is tisztítható!

A készlet horgonyzott, nikkelezett anyagból készült.
Csúszásmentes, komfortos, gumírozott nyél.
Erős, strapabíró, sav és rozsdaálló, könnyen tisztítható!

Ezzel a diótörővel könnyedséggel nyomhatod össze a diókat, így a kalapáccsal sem kell majd bajlódnod, nem mellesleg az ujjaid is épségben maradnak.
A friss dió pedig minden süteményhez illik, sőt akár mikuláscsomagba is tehető, arról már nem is beszélve, hogy jó hatással van a szervezetre.

A szuper fokhagymanyomó mondhatni megkönnyíti az életed, ugyanis többé nem kell az aprítással bajlódnod, de még a héját sem kötelező leszedned, így a hámozás alól is felmentést kapsz.
Szerencsére egyszerre több gerezdet is beletehetsz, így az előkészületekkel töltött időd is javában csökken.

Kukorica-, bab- vagy borsókonzerv felnyitása nem okozhat mostantól gondot és balesetet sem hála ennek a remek konzervnyitónak!
A kényelmes fogású konzervnyitóval egyszerűen elvégezheted dolgod.
Nemcsak otthon, de túrázások, kempingezések alkalmával is nagyon praktikus.
Csak helyezd rá a megbontani kívánt konzervre és a tekerő segítségével menj végig a doboz peremén.

A végén a tető elengedi a konzerv falát, így már készíthető is az étel!

 

A szett tartalma:

- 1 db Hámozókés

- 1 db Konzervnyitó

- 1 db Fokhagymanyomó

- 1 db Diótörő/homárfogó

- 1 db Dugóhúzó

- 1 db Forgatható tartóVásárlási feltételek:
 • A termékeket minden esetben Utánvéttel szállítja a partnerünk a megrendeléskor megadott szállítási címre.
 • Az szállítás díja 990 Ft, 15.000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes.
 • Az általad megrendelt termékek 95%-át 2-3 napon belül raktárról szálltjuk neked. Amennyiben van olyan termék a rendeléseid között ami partneri raktárban található, azt azonnal megrendeljük a központi raktárunkba. Amennyiben az a következő hét hétfőig nem érkezik meg hozzánk, abban az esetben a raktáron lévő termékeidet már küldjük is a részedre. Amint a hiányzó darab is megjött, azt már szállítási díj nélkül küldjük neked!
 • A garanciális időszakon belül fellépő probléma esetén vedd fel velünk a kapcsolatot, küldj a hibáról pár képet vagy videót. A hiba lehetőség szerint legyen beazonosítható, ha ez teljesül akkor terméktől függően a lehető legrövidebb időn belül díjmentesen küldünk neked egy csereterméket, vagy küldünk egy futárt a javítandó termékért. Amennyiben a hiba képről nem beazonosítható be kell küldeni bevizsgálásra.
 • Egészségügyi termékre nincs elállás (sport melltartó, pedi spin stb)
 • Minden bontatlan terméket 30 napon belül 100%-os áron, 60 napon belül 80%-os áron, 90 napon belül, pedig 70%-os áron visszaveszünk, melyhez kérjük írj egy levelet a részünkre.
Helyszín a térképen:
Pontos cím:
SAD Logisztikai és Online Média Kft., 2030 Érd, András utca 20

Még ez is érdekelhet

További ajánlatok még...