Emlékeztető küldése

Add meg az e-mail címedet és mi elküldjük Neked az ajánlatot, hogy később is könnyen megtaláld!

Ajánlások küldése

Ha szeretnéd ezt a kupont másoknak is ajánlani, add meg a neved, és maximum 5 e-mail címet ahová az ajánlásokat küldhetjük!

Neved:

Címzettek e-mail címei:

7 részes kerámia bevonatú késkészlet + Ajándék hámozó

“Milyen kést vegyek?Válasszak nagyság vagy épp ár szerint?Vegyem azt, amit a szomszéd is használ, mert neki már bevált?” A kés vásárlásakor sok ilyen ...
  • Eredeti ár: 7.790 Ft
  • Kedvezmény: 51%
  • Megtakarítás: 3.940 Ft
  • Kedvezményes ár: 3.850 Ft
 • Ez egy lejárt ajánlat, nem lehet megvásárolni!
 • FIGYELEM!

  Ezt a kupont úgy tudod megvásárolni, hogy most csak 578 Ft-ot kell fizetned! A fennmaradó 3.272 Ft összeget készpénzben a termék átvételekor kell majd rendezned.!

További ajánlatok

Az ajánlatról:

Milyen kést vegyek?Válasszak nagyság vagy épp ár szerint?Vegyem azt, amit a szomszéd is használ, mert neki már bevált?”

A kés vásárlásakor sok ilyen és hasonló kérdés merülhet fel, aztán toporgunk tanácstalanul az üzlet közepén és nem tudunk dönteni. 

Mert már túl sokszor mellényúltunk és kicsorbult hamar vagy nem állt kézre vagy csak túl szürke és unalmas volt.

A kerámia bevonatú, kiváló minőségű acélpengék akár évekig is megőrzik élüket.

 

A kép illusztráció

A speciális, kerámiaötvözet bevonat tapadásmentes, tehát könnyebben vághatsz vele.

További előnye a hagyományos késekhez képest, hogy ellenálló az ételsavakkal szemben, megőrzi az ételek friss zamatát, nem barnítja meg a zöldségeket és gyümölcsöket, továbbá egyszerűen tisztítható.

Ultraéles, hosszú élettartamú kerámia bevonatú acélpengék, melyek akár évekig megtartják élüket, ellenállóak az ételsavakkal szemben, megőrzik az ételek friss zamatát, nem barnítják meg a zöldségeket és gyümölcsöket, egyszerűen tisztíthatók, foltmentesek, tapadás mentes felülettel.

Könnyű és ergonomikus kialakítás, biztonságos fogást biztosító gumi fogantyú. 

Ahhoz, hogy kreativitásunk szárnyalni tudjon az ételek terén is, kell, hogy inspiráljon a környezetünk, így a kés sem mindegy, hogy milyen színben pompázik. 

Legyen élettel teli minden eszközünk, hogy örömmel nyúljunk hozzájuk. 

Ezek a kések nem csak, hogy minőségi, tapadásmentes bevonattal/kerámia bevonattal rendelkező rozsdamentes acélból készültek, hanem egy csöppnyi vidámságot is csempésznek konyhába.

 

Klasszis minőség és tapasztalat ölt testet ebben késkészletben.

 

Amennyiben szeretnéd megtekinteni a többi termékeinket is, melyek üzletünkben megtalálhatóak, úgy nincs más dolgod, mint a lenti képre kattintani.Vásárlási feltételek:
 • A termékeket minden esetben Utánvéttel szállítja a partnerünk a megrendeléskor megadott szállítási címre.
 • Az szállítás díja 990 Ft, 15.000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes.
 • Az általad megrendelt termékek 95%-át 2-3 napon belül raktárról szálltjuk neked. Amennyiben van olyan termék a rendeléseid között ami partneri raktárban található, azt azonnal megrendeljük a központi raktárunkba. Amennyiben az a következő hét hétfőig nem érkezik meg hozzánk, abban az esetben a raktáron lévő termékeidet már küldjük is a részedre. Amint a hiányzó darab is megjött, azt már szállítási díj nélkül küldjük neked!
 • A garanciális időszakon belül fellépő probléma esetén vedd fel velünk a kapcsolatot, küldj a hibáról pár képet vagy videót. A hiba lehetőség szerint legyen beazonosítható, ha ez teljesül akkor terméktől függően a lehető legrövidebb időn belül díjmentesen küldünk neked egy csereterméket, vagy küldünk egy futárt a javítandó termékért. Amennyiben a hiba képről nem beazonosítható be kell küldeni bevizsgálásra.
 • Egészségügyi termékre nincs elállás (sport melltartó, pedi spin stb)
 • Minden bontatlan terméket 30 napon belül 100%-os áron, 60 napon belül 80%-os áron, 90 napon belül, pedig 70%-os áron visszaveszünk, melyhez kérjük írj egy levelet a részünkre.
Helyszín a térképen:
Pontos cím:
SAD Logisztikai és Online Média Kft., 2030 Érd, András utca 20

Még ez is érdekelhet

További ajánlatok még...