Emlékeztető küldése

Add meg az e-mail címedet és mi elküldjük Neked az ajánlatot, hogy később is könnyen megtaláld!

Ajánlások küldése

Ha szeretnéd ezt a kupont másoknak is ajánlani, add meg a neved, és maximum 5 e-mail címet ahová az ajánlásokat küldhetjük!

Neved:

Címzettek e-mail címei:

Eggies tojáskészítő

Egy gyors és egyszerű módja annak, hogy a tojásokat a héjuk nélkül tudjuk megfőzni. Az Eggies-ben úgy fő meg a tojás, mint a saját héjában azzal a kül...
  • Eredeti ár: 4.350 Ft
  • Kedvezmény: 57%
  • Megtakarítás: 2.500 Ft
  • Kedvezményes ár: 1.850 Ft
 • Ez egy lejárt ajánlat, nem lehet megvásárolni!
 • FIGYELEM!

  Ezt a kupont úgy tudod megvásárolni, hogy most csak 278 Ft-ot kell fizetned! A fennmaradó 1.572 Ft összeget készpénzben a termék átvételekor kell majd rendezned.!

További ajánlatok

Az ajánlatról:

Egy gyors és egyszerű módja annak, hogy a tojásokat a héjuk nélkül tudjuk megfőzni.

Az Eggies-ben úgy fő meg a tojás, mint a saját héjában azzal a különbséggel, hogy a főzés előtt adhat hozzá fűszereket és egyéb hozzávalókat is!

 

Eggies, amellyel gyorsan és egyszerűen főzhet kemény tojást a héja nélkül

 

Ha tojásfőzésre kerül sok, a kemény tojás elkészítése igazán kemény munka. Megrepedt héjak, eltört fehérjék, ráadásul az egész este rámegy a pucolásra!

 

Egyetlen tojás megpucolása is rengeteg ideig eltarthat …6 Eggies tojást viszont kevesebb, mint 30 másodperc alatt felnyithat!

 

És mivel héj nélkül főzi a tojást … főzés előtt adhat hozzá fűszereket és egyéb hozzávalókat!

 

Az Eggies-ben úgy fő meg a tojás, mint a saját héjában. Miután elkészült, a tapadásmentes belsőnek köszönhetően a tojás könnyedén kicsúszik belőle. Mivel az Eggies egyedi tervezése miatt a tojás alja lapos lesz, mostantól könnyebb lesz elfogyasztani vagy díszíteni vele.

 

Készítsen finom tojássalátás szendvicset, vagy egyszerűen szeletelje fel a tojásokat, és adja hozzá a kedvenc salátájához. A füstölt lazac mellé kínáljon apróra vágott tojást. 

 

Teljesen biztonságosan mosható mosogatógépben.

 

Amennyiben szeretnéd megtekinteni a többi termékeinket is, melyek üzletünkben megtalálhatóak, úgy nincs más dolgod, mint a lenti képre kattintani.

 Vásárlási feltételek:
 • A termékeket minden esetben Utánvéttel szállítja a partnerünk a megrendeléskor megadott szállítási címre.
 • Az szállítás díja 990 Ft, 15.000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes.
 • Az általad megrendelt termékek 95%-át 2-3 napon belül raktárról szálltjuk neked. Amennyiben van olyan termék a rendeléseid között ami partneri raktárban található, azt azonnal megrendeljük a központi raktárunkba. Amennyiben az a következő hét hétfőig nem érkezik meg hozzánk, abban az esetben a raktáron lévő termékeidet már küldjük is a részedre. Amint a hiányzó darab is megjött, azt már szállítási díj nélkül küldjük neked!
 • A garanciális időszakon belül fellépő probléma esetén vedd fel velünk a kapcsolatot, küldj a hibáról pár képet vagy videót. A hiba lehetőség szerint legyen beazonosítható, ha ez teljesül akkor terméktől függően a lehető legrövidebb időn belül díjmentesen küldünk neked egy csereterméket, vagy küldünk egy futárt a javítandó termékért. Amennyiben a hiba képről nem beazonosítható be kell küldeni bevizsgálásra.
 • Egészségügyi termékre nincs elállás (sport melltartó, pedi spin stb)
 • Minden bontatlan terméket 30 napon belül 100%-os áron, 60 napon belül 80%-os áron, 90 napon belül, pedig 70%-os áron visszaveszünk, melyhez kérjük írj egy levelet a részünkre.
Helyszín a térképen:
Pontos cím:
SAD Logisztikai és Online Média Kft., 2030 Érd, András utca 20

Még ez is érdekelhet

További ajánlatok még...