Emlékeztető küldése

Add meg az e-mail címedet és mi elküldjük Neked az ajánlatot, hogy később is könnyen megtaláld!

Ajánlások küldése

Ha szeretnéd ezt a kupont másoknak is ajánlani, add meg a neved, és maximum 5 e-mail címet ahová az ajánlásokat küldhetjük!

Neved:

Címzettek e-mail címei:

Lepd meg szerelmedet egy szerelmes fotózással vagy fényképezzétek egymást, szakértő segítséggel, profi körülmények között!

70%-os kedvezménnyel csak 8990 Ft a gabor*photography jóvoltából!

További ajánlatok

Az ajánlatról:

Lepd meg szerelmedet, vagy barátodat, gyermekedet és párját egy közös, szerelmes fotózással, profi körülmények között! Kevés személyesebb, értékesebb ajándékot találhatsz, mint egy jól sikerült fotósorozatot szerelmetekről! Ha elfogadod ajánlatunkat, izgalmas időt tölthettek el stúdióban, és az elkészült képeket akár azonnal magatokkal is vihetitek. Ráadásul az általatok kiválasztott tíz legjobb fotót ki is retusáljuk számotokra.

Ha magatok szeretnétek szerelmetekről képeket készíteni, erre is van lehetőség. Szakértő segítséggel és profi stúdió felszereléssel, de saját fényképezőgépetekkel tehetitek ezt meg. Ha kéritek, külön díjazásért nagyméretű nyomatot is készítünk a kiválasztott képről, akár kasírozva, laminálva is.

Az ajándékutalvány tökéletes választás, mert a kuponból több is vásárolható, így a fotózásra szánt összeg - és ezzel együtt a képek száma, illetve az időtartam - szabadon megválasztható. A megvásárolt kuponok teljes összértékében elegáns AJÁNDÉKUTALVÁNYT állítunk ki, amely 2016-ban bármikor felhasználható, ha a kuponok érvényesítése a beváltási határidőn belül megtörténik. Sőt, az ajándékutalványt bármilyen fotózásra igénybe veheted, ha úgy kívánod.

A gabor*photography olyan exkluzív és különleges képeket készít Rólatok, amely megörökíti mindazt, amit családotok képvisel! A profi csapat megszünteti a határokat és a korlátokat! Megteremtik a fotózáshoz legideálisabb légkört, hogy megörökíthessétek ezt a csodálatos köteléket!

Vásárlási feltételek:

 • A kupon azonnal felhasználható
 • A kupon érvényes 2016.03.20-ig, de a megvásárolt szolgáltatást, előzetes időpont egyeztetés alapján, 2016-ban bármikor igénybe lehet venni
 • Személyenként több kupon is vásárolható
 • Más kedvezménnyel nem vonható össze
 • Részletes információk a +36 30 680 0861 telefonszámon vagy a steinerg@diginfo.hu e-mail címen kérhetők!

 

Fotózás ajándékba

 • 30-45 perces fotózás professzionális körülmények között
 • Legalább 100-120 darab nagyfelbontású fotót készítenek Rólatok
 • Ebből 10 kiválasztott képet kiretusálnak
 • Az összes képet megkapjátok elektronikusan
 • Bármilyen fotózásra felhasználható, a kuponok által meghatározott időtartamban
 • Opcionális lehetőség, külön díjazásért: nyomat készítése a kívánt méretben a kiválasztott retusált fotókról
 • A megvásárolt kuponok összértékében elegáns ajándékutalvány készül, amelyen kívánság szerint az összeg sem szerepel, csak az igénybe vehető fotózás időtartama

Helyszín a térképen:
Pontos cím:

gabor*photography

+36 30 680 0861
www.gaborphotography.hu
steinerg@diginfo.hu
Facebook: GaborSteinerHun, GaborPhotograpy, Fotósuli – gabor*photography


Még ez is érdekelhet

További ajánlatok még...