Emlékeztető küldése

Add meg az e-mail címedet és mi elküldjük Neked az ajánlatot, hogy később is könnyen megtaláld!

Ajánlások küldése

Ha szeretnéd ezt a kupont másoknak is ajánlani, add meg a neved, és maximum 5 e-mail címet ahová az ajánlásokat küldhetjük!

Neved:

Címzettek e-mail címei:
Az ajánlatról:

Szépség és egészség egy csapásra! A Body Toning szalon jóvoltából most egy olyan komplex fitness egészség csomagot vehetsz igénybe ami nem csak a formásabb idomokohoz, selymesebb bőrhöz, de a kiegyensúlyozotabb és egészségesebb mindennapokhoz is hozzásegít majd! Tökéletes ajándék a szépség és egészség fanatikusainak és bárkinek aki igazán közel áll a szívedhez!

A csomag keretében ígénybevehető kezelésekről:

1.Teljes testanalízis készítése és kiértékelése a Magnetspace quantum elven működő készülékkel a Magyar Természetgyógyászok Szövetségének ajánlásával. A Magnetspace elemző felmérési eredményei alapján a következő területekről kapunk eredményeket: szív -és érrendszer, gyomor és bélfunkció, máj funkció, epehólyag, hasnyálmirígy, vese, tüdő, agy és idegek, csont betegségek, ssontsűrűség, reumás csontbetegség, vércukor, fizikai állapot, toxinok, nyomelemek, prosztata, férfiasság, nőgyógyászat, bőr, endokrin rendszer, immunrendszer, női mell analízis, aminosavak, nehéz fémek, allergének, szemek, elhízottság, paraziták. Megmutatja azt, hogy hol kér segítséget a szervezeted, így tudatosan változtathatsz azon amin szükséges. A kapott eredmény utalhat a betegség természetére és komolyságára. Mivel olyan eltéréseket is ki tud mutatni a szervezetben, mely egyenlőre még tünetmentes és nem okoz panaszokat a szervezet működésben, a daganatos betegségek megelőzésére is kiválóan alkalmas lehet. Igen jól használható kiegészítése az ismert klinikai módszereknek, mivel segítségével olyan eltéréseket, állapotokat is észlelhetünk, amelyeket a hagyományos vizsgálatokkal nem lehet kimutatni. A MagnetSpace testelemzővel végzett vizsgálat non- invazív és gyorsan képes felmérni az emberi test pillanatnyi működését.
A vizsgálat könnyen elvégezhető, teljesen fájdalommentes, és azonnal értékelhető eredményt ad! Az indikátor ( szenzor) felületet tenyérrel érintve kb. 1 perc alatt képet kaphatunk a tesztelt személy átfogó egészségi állapotáról. Gyakorlatilag a szervezet teljes körű feltérképezése,  teljes kiértékeléssel , életmód-, étkezési tanácsokkal, több oldalas írásos tanulmány az eredményekről.

2. Karcsúsodj BBS elektomos izomstimulációs kezeléssel (20 perc) a kézzel fogható eredményekért. A gép fő funkciója az alakformálás (az izmok stimulálásával), valamint a fogyasztás, illetve anyagcseregyorsítás. Egy 20 perces kezelés egy komplett edzésnek felel meg, mely ugyancsak, mint az edzések, hosszú távon látványos eredményeket produkálnak. Szembetűnő változásokra lehet számítani a bő állapotában is. Az elektromos izomstimuláció beindítja a vérkeringést, a salakanyag távozik, a bőr feszesedik, a megfelelő folyadékbevitel mellett a narancsbőr egyre halványabb lesz. Az anyagcsere felgyorsulásával beindul a fogyás. A megfelelő étkezési szokások - azaz a megfelelő időben a megfelelő mennyiségben elfogyasztott étel – beiktatása fokozza az edzések sikerét.

A 9 napos méregtelenítő étrend is hozzájárul az átalakulásodhoz. Fantasztikus mértékben felgyorsítja a nyirokkeringést, ezáltal beindítja a szervezet méregtelenítését, valamint az anyagcsere folyamatokat oly mértékben felgyorsítja, hogy rövid rendszeresség után is megindul a fogyás! A fentebb felsorolt tényezők miatt gyorsabban űzi ki a szervezetből a baktériumokat, gyorsabban szabadít meg betegséges állapotokból. Több egészségügyi előnye is van a fogyás mellett: serkenti a vérkeringést, serkenti a méreganyag kiválasztást, jó hatással van az immunrendszerre, jó hatással van az idegrendszerre, segíti a szervezet oxigén ellátását, cukorbetegség tüneteit csökkenti, kialakulását lassítja, álmatlanság ellen kiváló, stresszoldó.

3. Eddz a vibrációs tréningpadon (10 perc). Az inSPORTline Lilly vibrációs tréner géppel gyorsan formálhatod az alakodat. A vibráció elvén működik, amely izom-összehúzódást okoz, így biztosítja az izmok intenzív tornáját. Az vibrációs tréner a megadott testsúly, magasság, nem és életkor alapján működik, a markolatok megfogásával pedig megméri testünk zsírszövet tartalmát. Segít a stressz leküzdésében, ellazít, de egyben mozgatja is a izomzatot. Jótékony hatásai közé tartozik az is, hogy úgy mozgatja az izmaidat, hogy közben  nem kell nagyobb erőfeszítést beleáldoznod. A vibrációs tréner a felső zsírréteget elégeti, így a narancsbőr ellen is felvállalja a küzdelmet. Javítja a vérkeringést, kellemesen masszírozza a hátat a karokat és a lábat, megterhelő munka után ajánlott, ugyanis gyorsítja az ellazulást. Jótékony hatással van a izomproblémákkal küzdőknek és merev ízületekre is megfelelő, persze ha hasonló problémákkal küzdöl akkor, előtte beszéld meg a kezelőorvosoddal a vibrációs tréner használatát. A torna szinte alig időigényes, elég napi 5 perc hajlított térdekkel, s az eredmény pár nap alatt érezhető.

4. Professzionális testtekercselés melynek során 1 kezeléssel akár 1-3 cm megy le a körkerületből (karok, derék, csípő, popsi, combok). Feszesít, tonizál, bársonyosabb és finomabb lesz a bőr. A professzionális karcsúsító és méregtelenítő szérum melegítő és stimuláló hatást fejt ki a bőrre, a használt mennyiség arányában: minél többet viszünk fel a krémből, annál több hő keletkezik. Bőségesen elsimítjuk a kezelt felületeken, professzionális krémmel bekenjük a combot, hasat, derekat, popsit, felkart, lazán tekerjük a fóliát a bőrére, felfelé, a szív irányába mutató mozdulatokkal. (A lábak esetén: belülről előre és kifelé haladva. A karok esetén: kívülről előre és befelé haladva. Ez a relaxálás és a pihenés ideje.
A kezelés végeztével ismét lemérnek, de amikor visszaveszed a ruháidat, egyből érezni fogd, hogy könnyebben feljönnek rád.

Vásárlási feltételek:

 • A kupon azonnal felhasználható
 • A kupon érvényes 2016.01.30-ig
 • Személyenként több kupon vásárolható
 • Más kedvezménnyel nem vonható össze
 • Előzetes bejelentkezés szükséges e-mailben: timiforever@gmail.com

 

Wellness fittnes egészség-csomag

 • Szépség és egészség ajándékba!
 • A kezelés 4 x 4 lépésből áll
  • 1.Teljes testanalízis készítése és kiértékelése a Magnetspace quantum elven működő készülékkel a Magyar Természetgyógyászok Szövetségének ajánlásával
  • 2. Karcsúsodj BBS elektomos izomstimulációs kezeléssel (20 pec)
  • 3. Eddz a vibrációs tréningpadon (10 perc)
  • 4. Professzionális testtekercselés = 1 kezeléssel 1-3 cm megy le a körkerületből (karok, derék, csípő, popsi, combok)
 • Feszesít
 • Tonizál
 • Nársonyosabb, finomabb bőr
 • Plusz INGYENES teljes testanalízis készítése és kiértékelése a Magnetspace quantum elven működő készülékkel a Magyar Természetgyógyászok Szövetségének ajánlásával
 • A szervezet teljes körű feltérképezése
 • Előzd meg a bajt, szánj egy órát az egészségedre!
 • Méregtelenítés, energetizálás
 • Életmód és étkezési tanácsok, személyre szabott étrend
 • Étrend programunkkal, mozgás terápiánkkal és alakformáló testkezeléseinkkel triplán formába hoznak majd!
 • Online is  megkapod a megfelelő recepteket.
 • Tartós karcsúsodást életmód váltással - megtartással lehet elérni, mely az étrenden is múlik
 • Előzetes bejelentkezés szükséges:

Helyszín a térképen:
Pontos cím:


BodyToningUp

1063 Budapest, Bajnok u. 29. (a Westend mellett)
Tóth Tímea   
+3670 416 58 15 
timiforever@gmail.com
www.bodytoningup.com

Még ez is érdekelhet

További ajánlatok még...