Emlékeztető küldése

Add meg az e-mail címedet és mi elküldjük Neked az ajánlatot, hogy később is könnyen megtaláld!

Ajánlások küldése

Ha szeretnéd ezt a kupont másoknak is ajánlani, add meg a neved, és maximum 5 e-mail címet ahová az ajánlásokat küldhetjük!

Neved:

Címzettek e-mail címei:
Az ajánlatról:

A tea az egyik legősibb és egyben legegésszégesebb italunk! Tökéletes kiegészítője a hétköznapoknak, különösen télen, ráadásul a Yerba Mate teáknak köszönhetően garantáltan frissen és üdén indulhat a reggelünk legyen a nap bármennyire is borongós! Válaszd ki a neked leginkább tetsző kombinációkat, vagy akár lepd meg vele szeretteidet!

A yerba mate tea egy  tradicionális dél-amerikai ital, amit az indiánok arra használták, hogy felfrissítsék elméjüket, több energiájuk legyen és biztosítsák számukra a szükséges ásványi anyagokat, és vitaminokat. Manapság a fogyókúrák hathatós támogatására is szolgál!

Egy kis ízelítő a kínálatból:

Eredeti Taragüi yerba mate tea csak levelekből, szárak nélkül. Egyedülállóan intenzív, aromagazdag yerba Argentínából. Egy igazi klasszikus a top kategóriás Argentín yerba maték közül.

A Yerba Mate Pajarito a legismertebb paraguayi yerba mate tea, ökológikus papír csomagolaásban. Elkészítéséhez csak a legjobb minőségű, legjobb aromával rendelkező yerba mate leveleket és gallyacskákat használják fel. Karakteres, intenzív ízvilág jellemzi. Rendkívül hatásos yerba mate tea, még számos utántöltés után is erőteljes ízzel és energetizáló hatással bír. Ajánljuk mindenkinek, aki szeretne belekóstólni a tradicionális paraguayi yerba mate élménybe!

Yerba Mate Tea, Pajarito Selección Especial: ez a kiváló minőségű yerba mate tea különleges odafigyeléssel és gondossággal készül, a csúcsok csúcsa! Kizárólag az első begyűjtés legjobb minőségű zsenge leveleit használják fel hozzá. A begyűjtést 20 hónapig tartó gondos tárolás és kezelés követi. Ez az időszak az egész folyamat egyik legkritikusabb része, a yerba mate tea ekkor nyeri karakteres színét és aromáját.

A Pajarito BIO yerba mate tea egy olyan mezőgazdasági és élelmiszer-termelési gyakorlatnak az eredménye, mely kombinálja a környezetvédelmi törekvéseket, a fenntartható termelési modellt és az organikus termékek iránti vevői preferenciát. A yerba mate vetése erdőtakaró alatt történik, az eredeti természetes környezet maximális tiszteletben tartásával. A termesztési és a termelési folyamat minden fázisában kiemelt figyelmet szentelnek a biotermesztés és a legmagasabb minőségre való törekvés elveinek betartására, ennek eredménye ez a kiemelkedő minőségű és tulajdonságú yerba mate tea.

Yerba Mate Tea Colon Compuesta és fogyást segítő gyógynövények tökéletes kombinációja. Összetevői serkentik az anyagcserét és antioxidánsokban hihetetlenül gazdagok: zsurló, szenna, zöld tea. A friss menta ízével, hozzáadott adalékok nélkül!

A Yerba Mate Te, Colon Selección Especial a legjobb minőségű yerba mate levelek különleges szelekciója, melyet begyűjtés után 2,5 évig optimális körülmények között pihentetnek. Alacsony por és magas levél tartalmú. Lágy, mégis hosszan tartó ízvilág jellemzi.

A Yerba Mate Colon Stevia levelekkel erős paraguayi yerba mate és édes stevia levelek varázslatos kombinációja. Tökéletes választás mind hagyományos yerba mate teának, mind tererének (jéggel). A yerba matéhoz hasonlóan a stevia is egy Paraguayban őshonos növény melyet a guaraní indiánok már több, mint 1500 éve használnak és mely napjainkban egyre népszerűbb Európában is. A stevia valóban egyedüli tulajdonságokkal rendelkezik: 150-szer olyan édes, mint a cukor, ezért elég belőle egész keveset használni. Így gyakorlatilag nem ad plusz kalóriákat sem ételeinkhez, sem italainkhoz.

A yerba mate Selecta Silueta egy tökéletes társ diétához, fogyókúrához. Összetevőinek köszönhetően nyugtatja az idegrendszert, csökkenti az étvágyat és fokozza a kalóriák zsírokból történő felhasználását. A Selecta Silueta gyártója 1970-ben kezdte mezőgazdasági tevékenységeit, köztük a yerba mate tea termesztését. Alapvető célkitűzésük a fenntartható termelés és fejlődés gyakorlati megvalósítása a mezőgazdasági termesztésben.

Az Amanda yerba mate tea eredete egészen 1900-ra nyúlik vissza, amikor is egy kivándorló lengyel család letelepedett Misiones (Argentína) területén és yerba mate termesztésbe kezdett. Az Amanda ültetvényei Argentína legrégebbjei közé tartoznak. A Cachuera mezőgazdasági területén helyezkednek el Apóstoles (Misiones) környékén, melyet gyakran csak a yerba mate fővárosaként emlegetnek. A narancs ízesítésű yerba mate tea a tradicionális Amanda lágyságának és a narancs frissítő esszenciájának nagyszerű kombinációja.

Vásárlási feltételek:
 • A kupon azonnal felhasználható 
 • A kupon érvényes 2016.01.15-ig
 • Személyenként több kupon is vásárolható
 • Más kedvezménnyel nem vonható össze
 • Beváltáshoz írj az info@yerbamate.hu címre

5000Ft értékű vásárlás a yerbamate.hu oldalon

 • A Yerba Mate egy tradicionális dél-amerikai tea
 • Frissítő, élénkítő
 • Értékes ásványi anyagok és vitaminok forrása
 • Fogyókúra kiegészítője is lehet
 • Ízelítő a különböző teákból:
  • Eredeti Taragüi yerba mate
  • Yerba Mate Pajarito
  • Yerba Mate Tea, Pajarito Selección Especial
 • Összesen 12 féle tea közül választhatsz!
 • A kupon az alábbi teákra vásárolható le készlettől függően:
 • Más termékre, vagy szállítási költségre a kupon nem felhasználható
 • Házhozszállítás, MOL posta: 900 Ft
 • A kupon beváltása e-mailben lehetséges: info@yerbamate.hu

Helyszín a térképen:
Pontos cím:+3630 830 8907
info@yerbamate.hu

Még ez is érdekelhet

További ajánlatok még...