Emlékeztető küldése

Add meg az e-mail címedet és mi elküldjük Neked az ajánlatot, hogy később is könnyen megtaláld!

Ajánlások küldése

Ha szeretnéd ezt a kupont másoknak is ajánlani, add meg a neved, és maximum 5 e-mail címet ahová az ajánlásokat küldhetjük!

Neved:

Címzettek e-mail címei:
Az ajánlatról:

Eleged van az unalmas mindennnapokból? Valódi izgalmakra vágysz? Dobd fel a szürke hétköznapokat! Szerezz új élményeket és fedezz fel új tájakat! Vegyél részt egy fergeteges napon Szlovénia outdoor fővárosában, Bovecben! Ebben a programban igazán letesztelheted magad. Festői tájon kalandozhatsz és kipróbálhatod a canyoningot.

Érkezés után gyülekező az ExtremeValley.com Sport-Szabadidős és Rekreációs központban. Regisztráció és ismerkedés a völggyel majd a Bázison felszerelést kapsz, balesetvédelmi oktatáson veszel részt, majd elindultok a völgy kedvelt természetesen kialakult legkisebb kanyonjába, a Susec-be. Lehetséges érkezés reggel 9:00 vagy 13:00).

A Juliai Alpok mentén, három gyönyörű völgy (Trenta, Bavšica, Koritnica) találkozásánál található a térség turisztikai centruma: az ExtremeValley Sport-Szabadidős és Rekreációs Központ. A völgyön zubog át az egyedülállóan smaragd színű, vadvízi Soča folyó, mely páratlan és lenyűgöző élményt biztosít az idelátogatók számára. Helyszínt adott már több világhírű kasszasiker filmprodukciónak, többek között a NARNIA film triólgia második részének (Narnia Caspian hercege) csodálatos mesevilág diszleteként.


Amit mindenképp vigyél magaddal: sport, szabadidő és túra ruházat, túracipő/túra bakancs; esőkabát; esőnadrág; meleg felső ruházat; túra nadrág; sapka/kalap/kendő a nap ellen; elemlámpa; napvédő krém; törölköző; papucs vagy szandál; fürdőruha...

Te most a Kanyon mászást (Canyoing) próbálhatod ki másodmagaddal!
A kanyon mászás (canyoning) egy túravezető által vezetett extrém kikapcsolódás egy új irányzata, melyet olyan túrázóknak találtak ki, akik egyáltalán nem bánják, ha közben csobbannak egyet a hűsítő vízben. Ez a fajta kikapcsolódás az utóbbi egy évtizedben hihetetlen nagy népszerűségre tett szert, először a vadvizes sport iránt rajongók, majd a kihívást kedvelő amatőr kezdők körében is. A résztvevők a víz által évezredek alatt kivájt szurdok völgyeket járják, a folyásiránynak megegyező irányban. A közlekedés a patak medrében való gyalogláson és mászáson túl köteles, vagy mászó technikával lehetséges. Kötél segítségével a gyalogosan elérhetetlen helyekre is könnyedén elérhettek, így akár alá is ereszkedhettek a hatalmas vízesésekben, a páratlan élmény garantált. Nem csak egyének és párok, de nagyobb csoportok is gyakran vállalkoznak erre a kitűnő kikapcsolódásra, csapatépítésre és baráti társaságok szórakozására is kiváló elfoglaltság.

“A kincses völgy szépsége arra inspirál, hogy minden vendégünk felejthetetlen élménnyel térjen haza, ennek megvalósításában minden munkatársunk kimagasló figyelmet és kiszolgálást biztosít minden vendégünk számára a hét minden napján. Számunkra az a legfontosabb, hogy minden egyén, baráti társaság, családtagok és céges kollégák a legjobban érezzék magukat az Extrém Völgy varázslatos világában. Az Extreme Valley teljes mértékben gyerekbarát, animátorok segítségével teljes körű, korlátlan idejű gyermek őrizetet is biztosítani tudunk.” / Extreme Valley

Amit mindenképp vigyél magaddal: sport, szabadidő és túra ruházat, túracipő/túra bakancs; esőkabát; esőnadrág; meleg felső ruházat; túra nadrág; sapka/kalap/kendő a nap ellen; elemlámpa; napvédő krém; törölköző; papucs vagy szandál; fürdőruha… 

A via ferrata túrák során sportcipő nem megfelelő! Kemény talpú túracipőre, vagy bakancsra van szükség. Ne hagyd otthon a meleg ruházatot sem, mert a hegyekben még nyáron is hűvös lehet! Ha van, hozz kerékpáros vagy via ferratás kesztyűt! A jó minőségű túracipő, esőkabát és esőnadrág fontosságát külön hangsúlyozzuk, kérjük, mindenképpen hozz magaddal! Olyan bakancsban gyere, amit már régóta használsz! Ha új bakancsod van, a túra előtt járasd be, nehogy az utazás alatt törje fel a lábad!

Vásárlási feltételek:
 • A kupon érvényes 2016.05.01. - 2016.09.15.
 • Személyenként több kupon is vásárolható
 • Más kedvezménnyel nem vonható össze
 • A programon való részvétel 6 évestől aktív idős korig ajánlott.
 • Vásárlásod után egyeztess időpontot partnerünkkel! A kinyomtatott kupont vidd magaddal a helyszínre!
 • A kupont csak személyesen az Extreme Valley.com Szlovéniai bázisán lehet beváltani!

Kétszemélyes extrém túranap Szlovéniában

 • Új extrém kikapcsolódás: Canyoning, vagyis kanyonmászás
 • Páratlan élményt garantál
 • A kupon tartalmazza a túra időtartama alatti akció- fejkamerával rögzített, élmény- videóanyagot
 • Kezdő és haladó szinten is teljesíthető
 • A programra a teljes szükséges felszerelést és a professzionális túravezetést az ExtremeValley.com biztosítja
 • Az ár nem tartalmazza:
  • az utazást, 
  • útlemondási biztosítást (az út részvételi díjának 1,5 %-a), 
  • betegség-, baleset-, poggyászbiztosítást, 
  • idegenforgalmi adót, 
  • szállást.
 • Szabadon választott utazási lehetőségek: javasolt saját gépjárművel való érkezés. 
 • A szállás megoldható, a helyszínen segítenek szállás biztosításában és az étkezésben is!
 • Az út teljes időtartamát lefedő, sportbalesetre is kiterjedő biztosítás megkötése kötelező. A biztosítást a túravezetők az indulás előtt ellenőrizhetik, és nem érvényes, vagy nem megfelelő biztosítás kötvény hiányában jogukban áll az utazáson való részvételt megtagadni.
 • Az Extreme Valley irodájában van lehetőség kedvezményes biztosítás megkötésére.
 • Magyar állampolgárok érvényes, új típusú személyi igazolvánnyal vagy érvényes útlevéllel utazhatnak Szlovéniába.
Helyszín a térképen:
Pontos cím:
ExtremeValley.Com

5230 Bovec, Ledina 1.
+36 30 554 7636
www.extremevalley.com
info@extremevalley.com, simon@extremevalley.com 

Még ez is érdekelhet

További ajánlatok még...