Emlékeztető küldése

Add meg az e-mail címedet és mi elküldjük Neked az ajánlatot, hogy később is könnyen megtaláld!

Ajánlások küldése

Ha szeretnéd ezt a kupont másoknak is ajánlani, add meg a neved, és maximum 5 e-mail címet ahová az ajánlásokat küldhetjük!

Neved:

Címzettek e-mail címei:

Házhoz megy a profi gyógymasszőr?! Igen, jól látod, ki sem kell mozdulnod otthonról! Választható 60 perces masszázskezelés

70%-os kedvezménnyel csak 1990 Ft a Cleopatra Szépségszalon jóvoltából! Fizesd ki most csak az előleget!

További ajánlatok

Az ajánlatról:

Szeretnél felkészülni a stresszmentes ünnepekre? Mostanában óriási rajtad a nyomás? Meg kell felelned a munkahelyeden, helyt kell állnod a magánéletedben és mindeközben vonzónak, fittnek és egészségesnek kell maradnod? Nem csoda, hogy már alig bírod energiával! Tested és lelked egyszerre kiált mentőövért. Ez az ajánlat Neked szól, a megoldás csak egy kattintásnyira van!60 perces választható, különleges masszázskezelés a testi-, lelki felfrissülésért! Hívd a gyógymasszőrt, aki az összes szükséges profi eszközzel házhoz megy. A 60 perces kezelés teljes mértékben egyénre szabott, az életkorod, testfelépítésed, pillanatnyi fizikai- és pszichés állapotod, esetleges egészségügyi panaszaid és egyéni kívánságaid alapján.

Mondd el milyen masszázst szeretnél, vagy válassz az alábbiak közül kedved szerint!

Aromaolajos svédmasszázs:
Nem csak az izmokat, bőrt és a vérkeringést frissíti fel, hanem csodálatos hatást fejt ki az idegrendszerre is. A masszázs aktiválja a paraszimpatikus idegrendszert, ezzel ellensúlyozza a test stresszre adott negatív válaszreakcióit, feloldja az izmok akaratlan feszülését, lehetővé teszi a normális szívritmus, vérnyomás és keringés helyreállását.

Stresszoldó masszázs:
A lazító, nyugtató hatású teljes testmasszázs során az izmok ellazulnak, ez kedvező hatással van az idegrendszerre is, az illóolaj hatására intenzívebbé válik a masszázs relaxáló, energetizáló és vitalizáló ereje, csökken a vérnyomás, a szívritmus lelassul.

Energetizáló-méregtelenítő masszázs:
Vérkeringést, nyirokkeringést javító hatása van, a kezelés során felgyorsul a vérkeringés, ezáltal javul a bőr alatti kötőszövetek oxigénellátása és anyagcseréje. A felgyorsult keringés következtében erősödik a szervezet zsírégetési folyamata. Megerősíti a laza kötőszöveteket, visszaállítja azok rugalmasságát, a bőr feszesebb lesz. Segíti a laza, ráncos bőr kisimítását, az elfáradt bőr regenerálását az egész testen.

Fájdalomcsillapító masszázs:
Célja, hogy specifikus fájdalomcsillapító pontok segítségével megnyissa az elzáródott csatornákat. Fontos szerepet játszik a sérülések vagy a műtétek utáni rehabilitációs folyamatban. Kedvező hatással van a keringésre, az idegrendszerre, az emésztőrendszerre és az immunrendszerre, valamint a belső elválasztású mirigyek és az izmok működésére.

Immunerősítő masszázs:
Az immunerősítő masszázs a nyirokrendszer aktiválásával történik, támogatja az immunrendszer működését, segíti a fertőzések, gyulladások leküzdését. Ezen kívül csökkenti a fáradtság érzését, élénkítő, frissítő hatása van, oldja a feszültséget, energetizálja az egész testet.élénkítő, frissítő hatása van, oldja a feszültséget, energetizálja az egész testet.

Vásárlási feltételek:
 • A kupon azonnal felhasználható
 • A kupon 2015.12.20-ig érvényes
 • Személyenként 3 kupont vásárolható saját célra és 3 kupont ajándékba
 • Más kedvezménnyel nem vonható össze
 • Előzetes bejelentkezés és időpont egyeztetés szükséges
 • Hogy a lehető legkevesebb legyen a kiszállási díj, a címek és az időpontok alapján számítógépes tervezőprogram állítja össze a legoptimálisabb útvonalat.


Választható 60 perces masszázskezelés


 • Választható masszázs:
  • aromaolajos svédmasszázs
  • stresszoldó masszázs
  • generalizáló-méregtelenítő masszázs
  • fájdalomcsillapító masszázs
  • immunerősítő masszázs
 • Budapesten azonos kerületből érkezve a kiszállás ingyenes, egyébként Budapesten, illetve Budapest vonzáskörzetében a távolság és a fizetős parkolási lehetőség függvényében 70 Ft/km az előző vendég címétől. Amennyiben egy címen több fő igényel masszázst (családi kedvezmény), a kiszállási díj csak egyszer kerül felszámításra!
 • A kiszállási díj a helyszínen fizetendő.
Helyszín a térképen:
Pontos cím:
Cleopatra Szépségszalon

Kiszállás Budapesten és Pest megyében
+36 20 428 9430
www.cleopatra-szalon.hu

Még ez is érdekelhet

További ajánlatok még...