Emlékeztető küldése

Add meg az e-mail címedet és mi elküldjük Neked az ajánlatot, hogy később is könnyen megtaláld!

Ajánlások küldése

Ha szeretnéd ezt a kupont másoknak is ajánlani, add meg a neved, és maximum 5 e-mail címet ahová az ajánlásokat küldhetjük!

Neved:

Címzettek e-mail címei:

Függőség, dohányzás leszoktató program

50%-os kedvezménnyel 3 990 Ft a Harmónia Stúdióban! Fizesd ki most csak az előleget!

További ajánlatok

Az ajánlatról:

Ne halogasd tovább, ne szövögess hosszútávú álmokat! Tedd meg az elhatározást és tedd meg az első lépést a leszokás irányába! Nem csak a családod, a környezeted, de az egészséged is meg fogja hálálni, hogy többet nem gyújtasz rá! Magyarországon a dohányzás által okozott betegségek vezető halálokként szerepelnek! Előzd meg a betegségeket és rossz közértzetet, tedd le még ma a cigarettát! Most a megfelelő segítságet is megkapod hozzá, hiszen egy kis plusz löket biztosan nem árt!

Cégünk olyan minőségi szolgáltatásokat nyújt, mellyel személyre szabottan az Ön egyedi problémájára tudunk megoldásokat kínálni. Így a megfelelő kezeléssekkel és termékekkel rendkívüli eredmények érhetők el az egészségünk és szépségünk terén. A jobb egészségért és a hosszabb életért szeretnél leszokni a dohányzásról? A dohányzásról való leszokás elé legtöbb esetben az a félelmünk gördít akadályt, hogy elhízunk. Azonban ez nem törvényszerű. Ebben nyújt segítséget ez a program, mert a szokásrendszerünkből adódó függőséget is átalakítja benned. A dohányzás megszüntetésével jelentős mértékben hozzájárulsz ahhoz, hogy az egészségügyi problémák kevesebb eséllyel legyenek jelen az életedben. Az első szálnál egyszerűen átadtad a hatalmat a cigarettának, ami megköszönve azt elfogadta és már csak arra eszméltél rá, hogy megszületett benned a vágy, majd a szokás. 

Szülessen meg a vágy, hogy vissza akarod kapni a hatalmat, az uralmat a cigarettától, és mostantól te akarj uralkodni életed azon területe felett, ahol eddig a dohányzás tette azt. Ha ez a gondolatváltás megtörténik benned, a hosszú és egészséges élet csupán pozitív változásokon mehet át. Több vendégünk nagyon pozitívan tapasztalta meg a hatását. Vannak akik teljesen leszoknak, van aki 30-40 szál cigi helyett napi 3-4 szálat szív. Nagyon ritka eset amikor valaki nem tapasztal változást. A program müködik! Ha a kisördög nem hagy és és a belső hang azt mondja, hogy megmutatom, hogy nem müködik, az nem is müködik. 

Valóban szeretnél leszokni a dohányzásról? Örökre? Ha a válaszod igen, akkor ez a program segít neked ebben, mert nélkülözhetetlen a célod eléréséhez! Ez a program segít neked abban, hogy visszavehesd a hatalmat életed irányítása felett. Egyszerüen a program után felálsz és érezni fogod, hogy nem kel rágyujtanod, mert csökkent a vágy. Fogadd el, és ha valóban eldöntötted élvezd a friss levegőt, a tiszta és mély levegővételt! Készen állsz arra, hogy nemdohányzó ember légy végre? Felkészültél? Ha igen, akkor most már semmi sem állíthat meg, mert  végre eljött a te időd a változásra! Bizonyos esetekben elegendő egy alkalom, de lehetőséged van megerősítteni az érzést , ha szükségét érzed.

Vásárlási feltételek:
 • A kupon azonnal felhasználható
 • A kupon érvényes 2015.11.20-ig
 • Személyenként több kupon is vásárolható
 • Más kedvezménnyel nem vonható össze
 • Előzetes bejelentkezés szükséges!

Függőség, dohányzás leszoktató program

 • A program 2X60 perc
 • Előzetes bejelentkezés szükséges: +3630 548 77 48
 • Egészségesebb hétköznapok
 • Szebb, tisztább bőr
 • Jobb általános közérzet
 • Sok esetben egy alaklom is elegendő, de most plusz egy alkalommal megerősítheted az elhatározást!

Helyszín a térképen:
Pontos cím:

Harmónia Stúdió

1012 Budapest, Széna tér 1. I. emelet
+3630 548 77 48 
Nyitva tartás: H-P: 10-18

Még ez is érdekelhet

További ajánlatok még...