Emlékeztető küldése

Add meg az e-mail címedet és mi elküldjük Neked az ajánlatot, hogy később is könnyen megtaláld!

Ajánlások küldése

Ha szeretnéd ezt a kupont másoknak is ajánlani, add meg a neved, és maximum 5 e-mail címet ahová az ajánlásokat küldhetjük!

Neved:

Címzettek e-mail címei:
Az ajánlatról:

A tudás hatalom, a nyelvtudás pedig magabiztosság! Most olyan lehetőséget kaphatsz, melynek segítségével kötetlenül élesítheted a tudásodat és pontosíthatod az angol kiejtésedet, úgy, ahogyan neked kényelmes! Csupán internetes kapcsolat, számítógép, okostelefon vagy táblagép szükséges hozzá, így az angoltanulással foglakozhatsz kényelmesen otthon, utazás közben, vagy bárhol, ahol éppen kedved tartja! Te döntöd el mikor és mennyi időt szánsz a leckékre, ugyanis nem köt semmilyen fix órarend vagy hely.

A FastSpeaking.com egy egyedülálló tanítási módszer angol nyelvre. Összeköti a világ tanulmányait az oktatók tapasztalataival, és ennek segítségével egyszerűen és gyorsan tanulhatsz meg angolul. Válassz a szintek közül és tanulj angolul bárhol, bármikor és bármilyen hosszú ideig. Az oktatási program több ezer angol szót, kifejezést, nyelvtani részeket és különféle gyakorlatokat tartalmaz amelyek alkalmazkodnak minden diákhoz.

A klasszikus iskoláknál a tanítási teremért, az oktatási anyagért és utazási költséget is fizetni kell. Ezek a költségek a ennél az iskolánknál elesnek. A tanfolyam kiterjedt és változatos programjának köszönhetően, mely érdekes és interaktív tartalmat nyújt, könnyen elsajátíthatja az angolt mindenki életkortól függetlenül.

Legyél része az online közösségnek! Ismerkedj meg a szociális hálón keresztül a többi diákkal szerte a világon, akikkel együtt gyakorolhatod és tökéletesítheted a már megszerzett ismereteket, vagy megbeszéltek egy találkozót és személyesen gyakoroltok! A rendszer segítségével könnyen és hatékonyan sajátítod el a legfontosabb angol kifejezéseket és szavakat. A tanfolyam három szintre tagolódik időtartamától függően, melyek közül te választhatsz (6, 12 és 24 hónap). Minden szint tartalmazza a leggyakrabban használt 4 000 szót és 1 900 frázist. A szavak és frázisok hangfelvétele brit angol, mely anyanyelvűek által van rögzítve. A Fast Speaking rendszer több mint 300 leckét tartalmaz.
Vásárlási feltételek:
 • A kupon azonnal felhasználható
 • A kupon érvényes 2015.11.15-ig
 • Személyenként több kupon is vásárolható
 • Más kedvezménnyel nem vonható össze
   

36 hónapos online angol tanfolyam egy  fő részére

 • Amire szükséged van a tanfolyam megkezdéséhez:
  • Internetes kapcsolat és
  • számítógép, vagy
  • okostelefon vagy
  • táblagép
 • Az egyedülálló tesztrendszerben ellenőrizheted, hogy melyik szavakat tudod már, esetleg létrehozhatsz egy külön leckét ismétléshez
 • Ha megkaptad a kuponkódot vedd fel a kapcsolatot a szolgáltatóval és küld el nekik a kupont: office.hu@fastspeaking.com
Helyszín a térképen:
Pontos cím:

Fastspeaking.com

office.hu@fastspeaking.com
www.facebook.com/fastspeaking

Még ez is érdekelhet

További ajánlatok még...