Emlékeztető küldése

Add meg az e-mail címedet és mi elküldjük Neked az ajánlatot, hogy később is könnyen megtaláld!

Ajánlások küldése

Ha szeretnéd ezt a kupont másoknak is ajánlani, add meg a neved, és maximum 5 e-mail címet ahová az ajánlásokat küldhetjük!

Neved:

Címzettek e-mail címei:

A temperamentumos ételek titka! Olasz tészták - főzőest komplett vacsorával

44%-os kedvezménnyel csak 5590 Ft a Bourbon Konyhában!
Az ajánlatról:

Tészta, tészta, tészta, minden mennyiségben! Egyszerűen ellenállhatatlan, csillapíthatatlan rajongást érzel az olasz ételek iránt? Nem vagy egyedül! :) A Bourbon Konyha profi séf-cukrásza is régóta hű csodálója és tanulmányozója az olasz konyhának, aminek a szíve és lelke nem más, mint a tészta! Sajátítsd el a házi tésztakészítés fortélyait és varázsolj valódi olasz ízeket konyhádba!

A mondás szerint, az olasz háziasszony az év minden napjára tud másfajta pastát készíteni. A spagetti, makaróni, lasagne, canelloni, tortellini, taghatelle, menicotti (és még folytathatnánk), a különféle vagdalékokkal, mártásokkal, az ún. sugókkal még változatosabbá tehetők. A sugók zöldségekből, gombából, húsokból, felvágottakból, halakból készíthetők, de felhasználható hozzá kagyló, rák, tojás vagy egyszerű füstölt szalonna is.



Az olaszok ezeket a száraztésztákat nem főzik olyan puhára, mint mi, kicsit „roppanósra" hagyják a tésztát és a kifőzés után friss vajjal, vagy olívaolajjal keverik össze. A hosszú tésztákat kettétörni nem szabad. A tészták kifőzése külön tudomány, nincs rá szabály, hogy mennyi ideig kell főzni. Ezeket a tésztaételeket általában előételként adják, de fogyaszthatók főételként is.

Vásárlási feltételek:
  • A kupon azonnal felhasználható az alábbi tanfolyamon: 2015.10.27. 17:00
  • Személyenként több kupon vásárolható
  • Más kedvezménnyel nem vonható össze
  • Előzetes bejelentkezés szükséges telefonon vagy e-mailben!

Olasz tészták - komplett vacsorával

  • Az est témája:
    • tagliatelle, tagliolini, taglierini - szalagtészták
    • ravioli - hússal töltött tésztatáskák
    • gnocchi - galuska
  • Minden eszközt és alapanyagot a Bourbon Konyha biztosít
  • Minden elkészített étel el is fogyasztható
  • A kurzust Sipos Péter séf-cukrász tartja
  • A tésztakészítés kis csoportban zajlik
  • Érdemes kényelmes ruhában jönni, amit nem sajnálsz, ha esetleg rácsöppen valami
Helyszín a térképen:
Pontos cím:
Bourbon Konyha

1145 Budapest, Fogarasi út 45-51., II. emelet (CBA Épülete)
+36 30/194-9522 ,  +36 1 400 71 65
www.bourbonkonyha.hu
info@bourbonkonyha.hu, office@bourbonkonyha.hu

Még ez is érdekelhet

További ajánlatok