Emlékeztető küldése

Add meg az e-mail címedet és mi elküldjük Neked az ajánlatot, hogy később is könnyen megtaláld!

Ajánlások küldése

Ha szeretnéd ezt a kupont másoknak is ajánlani, add meg a neved, és maximum 5 e-mail címet ahová az ajánlásokat küldhetjük!

Neved:

Címzettek e-mail címei:
Az ajánlatról:

Ne hagyd, hogy az idő vas foga nyomot hagyjon az acod üdeségén! Ez a non invazív kezelés az arcplasztika fájdalommentes alternatívája, mellyel mégis látványos eredményt lehet elérni! Fiatalodj pár évet most csupán pár perc alatt!

A kozmetológia és biokémia legfrissebb eredményeit szinergiában ötvöző, non invazív eljárás. Kellemes, arcfeszesítő, bőrfiatalító hatású természetes kezelésünk során, bőrödet teljes keresztmetszetében tartósan megemeljük, annak nedvességtartalmát fokozzuk és regenerálódásra serkentjük a kollagén-elasztin hálót. Érezd, hogy bőröd újra kisimul, fiatalos, rugalmas és feszes lesz.

Egy nagyszerű bevált kompex arckezelés élményben lesz részed: hatására bőröd kisímul, feszesedik, ráncaid eltűnnek, csökkennek. Bőröd színe, struktúrája visszanyeri fiatalabb önmagát. A kezelés első eleme a mélytisztítás. Ennek során kitisztulnak bőröd mélyebb rétegeiből is a környezetünk, és életviteled által odakerült szennyeződések, nagyon kíméletes módon. Második fázisban olyan anyagok jutnak a bőrödbe, amik onnan idővel kifogytak. Most, hogy ezek az anyagok visszajutnak, bőröd kisímul, feszes lesz, visszanyeri színét és nedvességtartalmát. Harmadik fázis a lifting, segítünk a szervezetednek az öngyógyításban, és gyorsan látható, érezhető hatást érünk el. Negyedik fázis egy nagyon kellemes érzést nyújtó energetizáló arcmasszázs, megélénkül a vér-, és nyirok keringésed, regenerálódnak az arc izmaid, arcmimikád. Svájci fejlesztők 6000 vegyes származású, korú, nemű emberen ellenőrizték, klinikai tesztek során. A kezelés plusz jó hatása, hogy a bőröd esetleges elszíneződései eltűnnek, elhalványodnak. A kezelés hatására bőröd nedvességtartalma visszanyeri fiatalabb korodban meglévő szintjét. A kollagén-elasztin hálód, ami a bőröd simaságáért felelős újra felépíti önmagát. Bőröd természetes öregedése lelassul, mert a ránctalan bőrfelületet kisebb mértékben érik környezetünk károsító hatásai. Első alkalommal is nagyon szembeötlő a kezelés hatása, vendégeink sokszor örömmel számolnak be róla, hogy ismerőseik, barátaik rögtön észreveszik. A tartós, hosszú időn keresztül tartó eredmény több kezelés hatására alakul ki. Gondoljuk csak meg, hogy ami hosszú évek-évtizedek alatt alakult ki, annak legalább néhány hét gyógyulási időt adni kell.

Vásárlási feltételek:
 • A kupon azonnal felhasználható
 • A kupon érvényes 2015.10.30-ig
 • Saját részre 1 db kupon, ajándékba több kupon vásárolható
 • Más kedvezménnyel nem vonható össze
 • Előzetes bejelentkezés szükséges, akár emailen is:quadracenterpoint@gmail.com
 • Új vendégként mindig telefonon kérj időpontot a QUADRA Diszpécsernél a +36-70/233-6080 számon, munkanapokon 11-19 óra között
 • Ha éppen nem fogadják hívásodat, kérünk, ismételd meg a hívást kicsivel később!
 • Kérünk, hogy 3-4 munkanapot gondolkodj előre, mert nem garantálható, hogy másnapra, vagy nagyon közeli időpontra, esetleg szombati napra lesz időpont!
 • Ha nem tudnál eljönni, legkésőbb 24 órával az időpontod előtt mondd le, hogy másnak oda tudják adni az időpontot
 • A lefoglalt időpontodról e-mailben értesítenek, és 24 órával az adott időpont előtt is kapsz egy e-mailt, hogy másnap várnak. Ehhez egy működő e-mail cím megadása szükséges!

QUADRA 2.0 fiatalító arckezelés

 • Fiatalító és bőrmegújító arckezelés
 • Ártalmas hatásnak nem vagy kitéve
 • A Bőrödbe csak egészséges anyagok jutnak
 • A kupon egy alkalom arcfiatalító kezelésre jogosít fel
 • Kényelmes parkolási lehetőséget találsz a közelben, és tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthetőek a QUADRApontok
 • További információkért hívd a QUADRA diszpécsert: +36-70/233-6080
Helyszín a térképen:
Pontos cím:

II. ker. ELECTRA QUADRApont
1021 Bp., Hűvösvölgyi út 32-34. 
MediLine egészségház 61-es villamos Kelemen László utcai megállójánál.

IV. ker. JÉGVIRÁG QUADRApont
1042 Bp., Árpád út 56. fszt. 29.
Újpest központ Metró megállótól 3 percre sétányira.

IX. ker. VARÁZSTÜKÖR QUADRApont
1095 Budapest, Boráros tér 7.
A Duna Házban

+36-70 233-60-80
quadracenterpoint@gmail.com

Nyitva tartás:
H-P: 9-21 óra
Szombat: 10-18 óra, csak bejelentkezéssel

www.magicnatural.hu

Még ez is érdekelhet

További ajánlatok még...