Emlékeztető küldése

Add meg az e-mail címedet és mi elküldjük Neked az ajánlatot, hogy később is könnyen megtaláld!

Ajánlások küldése

Ha szeretnéd ezt a kupont másoknak is ajánlani, add meg a neved, és maximum 5 e-mail címet ahová az ajánlásokat küldhetjük!

Neved:

Címzettek e-mail címei:

Választható mini jógatanfolyam

50%-os kedvezménnyel 2 990 Ft-ért a a Buddha Studio jóvoltából! Fizesd ki most csak az előleget!

További ajánlatok

Az ajánlatról:

Most te döntheted el, hogy milyen jóga az amit szeretnél kitanulni! Haa meglévő tudásodat szeretnéd bővíteni, szeretnél Önállóan is helyesen jógázni, akkor ne szalaszd el ezt az alkalmat! Különleges masszázstechnikát sajátíthatsz el! Vedd kezedbe az életed és bővítsd ki a lehetőségek tárházát, vágj bele te is a Buddha Studio képzésébe!  

1. Gerincjóga minitanfolyam
Szeretnéd tudni, hogyan őrizheted meg gerinced egészségét? Szeretnél megoldást az ülőmunka következtében kialakult problémáidra? A tartásjavító, gerincterápiás tanfolyam célja, hogy elsajátítsd a helyes testtartást, megelőzd a problémákat, megszabadulj a fájdalmaktól és egészségesen tudd tartani a gerinced. A jóga foglalkozások során nincs mindig arra lehetőség, hogy egy adott gyakorlatot teljes precizitással mindenkin bemutassunk, vagy mindenkit pontosan beállítsunk egy-egy pozícióba. Természetesen rengeteg információ hangzik el egy órán a gyakorlatok elvégzéséhez. Ezt a sok információt viszont kezdőként nehéz megjegyezni. A gerincoszlop átfogó és óvatos átmozgatása, valamint a helyes testtartáshoz szükséges izmok erősítése, kondicionálása jógagyakorlatokkal segít megszabadulni a fájdalmaktól, erősíti a helyes tartáshoz nélkülözhetetlen izmokat, nyújtja a megfelelő izmokat, javítja a testtartást. A relaxáció megszabadítja a testet a feszültségektől. Mini tanfolyamunkon átveszünk, megtanulunk 10 alap jóga gyakorlatot és 1 légző gyakorlatot, melyeket, teljes biztonsággal otthon is tud majd mindenki gyakorolni. A gyakorlatok között lesz álló, ülő, oldalra hajló, előre hajló, hátra hajló gyakorlat is. A gyakorlatokhoz tanítunk rávezető gyakorlatokat, illetve megtanítjuk azt is, hogyan lehet könnyebbé és pontosabbá tenni a gyakorlatok kivitelezését. Megtanítjuk továbbá, hogy a gyakorlatok alatt hogyan kell lélegezni, milyen tipikus hibák lehetnek, amire mindenképpen figyelni kell és javítani kell őket. 

2. Holdüdvözlet minijóga tanfolyam
A holdüdvözlet, vagy más néven Csandra Namaszkár, folyamatos mozgásáramlás a nyugtató, lecsendesítő, holdjellegű energiákat ébreszti fel a testben. Ahogy a Naphoz, a Holdhoz is tartozik egy hasonlóan csodálatos gyakorlatsor a Csandra Namaszkár vagyis Holdüdvözlet, melynek gyakorlásával a Hold és annak különleges energiái előtt tisztelgünk. A Holdhoz sok-sok szimbólum kötődik: az élet természetes ciklusa és ritmusa, az anya, a női princípium, de természetesen nemcsak nőknek szól. Férfiak számára is ideális az összhang megteremtésében és a tüzes impulzusok lecsendesítésében. A Hold energiájának természete nyugtató, ellazító, puha, gyengéd, hűsítő, a befelé fordulás energiája, fő természete a táplálás, a szeretet. A gyakorlatsor ezáltal kevésbé élénkítő hatású, mint a Napüdvözlet, sokkal inkább segít befelé fordítani a figyelmünket, segít lenyugodnunk. A test hőjének emelése nélkül képes az energia rendszerünk áthangolására. A Hold energia, finomabb, hűvösebb, lágyabb megnyilvánulás. Így a gyakorlatsor a menstruáció ideje alatt kimondottan kedvező a nők számára. Általában este, vagy a délután folyamán gyakoroljuk, amikor már megkezdődik az elme lecsendesítése. Jó felkészítés a nyugodt és pihentető alvásra. Ennek a gyakorlatsornak nyugtató hatása van. Az Ida nadin keresztül fejti ki hatását. Fizikai szinten egészen másképp dolgoztatja a testet, mint  a Napüdvözlet. Amíg a Napüdvözlet erőteljes izomzatot, szálkás, szikár testfelépítést eredményez, addig a Holdköszöntés inkább a hajlékonyságra, a lágy idomok kialakítására és fentartására helyezi a hangsúlyt megőrizve a test nőies jellegét. Ebben a sorozatban kiegyensúlyozott, mély rekeszizom légzést alkalmazunk, mely tovább segíti az idegrendszer paraszimpatikus tónusának érvényesülését. A minitanfolyamon megtanulhatod a Holdüdvözlet nevű gyakorlatsort. Ez a 14 elemből álló gyakorlatsor női minőséget hoz be a 12 elemből álló Napüdvözletbe. Ellazulás, belső egyensúly megtalálása és a feszültségek elengedése. Harmonizálja az érzelmeket, kiegyensúlyozza a kedélyállapotot, intenzíven hat a medence szerveire. Érzelmi problémáink általában ennek az energiának a kimerüléséből fakadnak, így a gyakorlatsor különösen javasolt idegrendszeri problémák, szorongás, álmatlanság, alvászavar esetén. 

3. Stresszoldó minijóga tanfolyam
A Stresszoldó jóga célja a modern, nagyvárosi életmódból fakadó káros feszültségek oldása. A gyakorlókat bevezeti a relaxációba, továbbá olyan egyszerű technikákkal, gyakorlatokkal ismerkedhet meg a gyakorló, melyek bármelyik stresszel terhes hétköznapi helyzetben hatékonyan támogatják a feszültségoldást. Az izmok, ízületek nyújtását, lazítását szolgáló ászanák, feszültségoldást segítő légzések, egyszerű koncentrációs gyakorlatokat követően a gyakorlást hosszú, mély relaxáció zárja, mely több órányi pihentető alvással is felér. A test szisztematikus ellazításával az egész elme is ellazul, így jön létre egy teljesen relaxált állapot, a tökéletes pihenés. A Stresszoldó jóga megtanítja a gyakorlókat arra, hogyan kapcsoljanak ki, hogyan bírják rá az idegrendszert a pihenésre. A stresszes állapot velejárója a felszínes légzés, a gyors szívverés, valamint egyfajta ideges, nyugtalan állapot. A jóga tehát nem feltétlenül az okokat szünteti meg, hanem a stressz okozta negatív biológiai válaszokat befolyásolja. A légzéssel, a figyelem vezetésével, és a pulzusszám normalizálásával a jóga képes mélyen befolyásolni az idegrendszer működését. Stressz zónák, melyekre fokozottan érdemes figyelni stressz oldáskor: nyak, váll, hát, derék, csípő. A stresszoldó jóga megtanítja a gyakorlókat a stressz kezelésére, az idegrendszer és légzés tudatos megnyugtatására a Gerincjóga és a hatha jóga egyszerűen alkalmazható eszköztárával.

Vásárlási feltételek:

 • A tanfolyam időpontja: 
  • Gerincjóga 2015. október 02 18.30-21.00
  • Holdüdvözlet jóga 2015. október 16. 18.30-21.00
  • Stresszoldó jóga 2015. szeptember 25. 18.30-21.00, vagy 2015. november 06. 18.30-21.00
 • Egy személy egy kupont vásárolhat saját részre és egyet ajándékba
 • Más kedvezménnyel nem vonható össze 
   

Mini jógatanfolyam 1 fő részére

 • 3 különböző tanfolyam közül választhatsz egyet:
  • 1. Gerincjóga minitanfolyam
  • 2. Holdüdvözlet minijóga tanfolyam
  • 3. Stresszoldó minijóga tanfolyam
 • Bővebb információ a tanfolyamokról:
 • A tanfolyamokat minimum 5 fő jelentkezése esetén tartjuk meg
 • A tanfolyam alatt lehet inni, lesz két rövid szünet, melyben egy-két falatkát is lehet enni
 • Nem folyamatos mozgás, mert lesz sok  beállítás is, hogy otthon is tudd gyakorolni
 • Gyógyító és megelőző céllal egyaránt ajánljuk!
 • Szeretettel várunk minden kezdőt és rendszeres gyakorlót!
 • A tanfolyam után alkalmassá válsz arra, hogy biztonsággal gyakorold a gyakorlatsort, annak minden elemével együtt
 • A tanfolyam felépítése: intenzív
 • Pontos helyszín: e-mailben
 • A részvételhez előzetes jelentkezés szükséges
 • Jelentkezni a Jelentkezési lap kitöltésével

Helyszín a térképen:
Pontos cím:


Buddha Felnőttképzési Stúdió 

+3620 367 5055
buddhastudio.hu@gmail.com
www.buddhastudio.hu

Még ez is érdekelhet

További ajánlatok még...