Emlékeztető küldése

Add meg az e-mail címedet és mi elküldjük Neked az ajánlatot, hogy később is könnyen megtaláld!

Ajánlások küldése

Ha szeretnéd ezt a kupont másoknak is ajánlani, add meg a neved, és maximum 5 e-mail címet ahová az ajánlásokat küldhetjük!

Neved:

Címzettek e-mail címei:
Az ajánlatról:
A számunkra különleges embereket szeretjük elkápráztatni különleges élményekkel. Miért ne lepnéd meg új kedvesedet egy igazán egyedülálló programmal már az első randevún? Miért ne varázsolnád el életed szerelmét újra és újra és vezetnéd be egy titokzatos újdonságba? Látogassatok el a Kincsem Parkba és élvezzétek egymás társaságát a Lovi utánozhatatlan atmoszférájában! 


Megnézhetitek milyen egy istálló, szó szerint beleszimatolhattok az ottani valóságba, egészen közeli kapcsolatot alakíthattok ki a pacikkal (úgymint: simogatás).

A gyakorlati program után a délutáni futamokat a Panoráma étteremből tekinthetitek meg, „ellenőrizhetitek” a korábban simogatott lovak formáját. Finom ételek és italok mellett beszélgethettek, ismerkedhettek egymással és a lóversennyel. Kipróbálhatjátok a Kincsem Park randi koktélt, amely megalapozhatja a hangulatot. Ám nem ettől fogjátok jól érezni magatokat. Az étteremből a versenyeket is figyelemmel kísérhetitek és természetesen fogadhattok is kedvenc patásotokra. 


Ha a pörgősebb programra vágytok, válasszátok a pénteki, Lóverseny az éjszakában rendezvényt, ekkor mindhárom szakággal (galopp-, agár- és ügetőversenyek) megismerkedhettek és a versenyek után remek hangulatú bulin szórakozhattok pirkadatig. A jó zenéről DJ gondoskodik.

Amennyiben egy nyugodtabb, kulturálisabb programon szeretnétek részt venni, válasszátok a hétvégi versenynapot, amely idegenvezetéssel kezdődik az idomár-champion Kolozsi László versenyistállójában, ahol a Derby-nyerő Tonnyó, és a harmadik helyezett Tornado Cole is fogadóórát tart (sorszám nincs, simogatással megvesztegethetők). A bemutatót Kurucz Attila 12 győzelmet számláló fiatal amatőrhajtó vezeti. Itt nyílik alkalom lóelkötésre, fotózásra, simogatásra, kedvenc választásra.

Szeptember 4-én egy különleges versenynapon is várunk Titeket a kupon keretein belül (mely tartalmazza a Food Track Show belépőjegy árát is). Ezen a pénteki napon istállólátogatást nem tartunk, de a Panoráma Étteremben ablak melletti foglalt asztalaitoknál izgulhatjátok végig a versenyeket, vagy a Food Track Show programjain vehettek részt. 

Péntek:
Versenyek előtt 18:15-kor van a találkozó.
Először részt vehettek a hosztesz által tartott tájékoztatón és fogadási gyorstalpalón.
19 órakor kezdődnek a versenyek, amikre már fogadhattok is a kiszemelt lovakra, amiket előtte a jártatóban megnéztetek.
20 órakor jönnek az agarak és átveszik a főszerepet
Különleges szereplőkkel fotózkodhattok (agarak, lovi kabalfigura, Miss Lovi)
Az asztalfoglalás már 19 órától vár benneteket, tetszés szerint foglalhatjátok el.
A futamok 21:30-kor véget érnek, de a buli csak ekkor kezdődik lent a színpadon, ahol élő DJ gondoskodik a zenéről hajnalig.
Az étteremben lévők közt pár szerencsés embert kisorsolunk, akik olyan helyekre is bejuthatnak, ahol csak a versenyszervezők járhatnak. A kuponotokkal vehettek részt a sorsoláson!

Hétvégi ügető nap: (szombat vagy vasárnap)
Versenyek előtt 12:30-kor van a találkozó.
Először részt vehettek az istállólátogatáson idegenvezetővel.
Ezt követően végignézhettek egy tréninget.
A versenyek délután 14 órakor kezdődnek és a félóránkénti futamok egészen este 19 óráig tartanak. Ezekre tetszés szerint fogadhattok és asztalaitoknál követhetitek az eseményeket az étteremben.
Az étteremben lévők közt pár szerencsés embert kisorsolunk, akik olyan helyekre is bejuthatnak, ahol csak a versenyszervezők járhatnak. A kuponotokkal vehettek részt a sorsoláson!

Vásárlási feltételek:

 • A kupon az alábbi időpontokra használható fel:
  • Augusztus 7. pé., 8. szo., 15. szo., 21. pé., 22. szo., 30. va.
  • Szeptember 4. pé., 13. va., 19. szo., 27. va.
  • Október 3. szo., 10. szo., 17. szo., 24. szo., 31. szo.
 • A kuponnal legkésőbb 2015.08.31-ig kell jelentkezni, de egyeztetés után akár 2015.10.31-ig is felhasználható (október csak abban az esetben, ha az augusztusi és a szeptemberi versenynapok telítődnek).
 • Személyenként több kupon is vásárolható
 • Más kedvezménnyel nem vonható össze
 • Előzetes bejelentkezés szükséges!
 • Minél hamarabb foglalj időpontot (a versenynapra), mert idősorrendben telítődnek a kis csoportok. (Ne hagyd az utolsó versenynapra, hétre!)
 
 
Randizz a Kincsem Parkban!

 

 • Exkluzív belépés a kulisszák mögé
 • Belépés 2 fő részére a Kincsem Parkba egy versenyistállóba idegenvezetővel, versenyló simogatással, majd egy napi tréninget nézhettek meg a versenyek előtt (ez a program péntekre nem vonatkozik)
 • Asztalfoglalás egész versenynapra a Kincsem Parkban lévő Panoráma Étterembe
 • Az éttermi fogyasztást a kupon nem tartalmazza
 • Az étteremben pár szerencsés embert kisorsolnak, akik olyan helyekre is bejuthatnak, ahol csak a versenyszervezők járhatnak. Ne felejtsd otthon a kinyomtatott kuponodat, mert a játékban ezzel tudsz részt venni!
 • Aznapi Magyar Turf színes programújság, ami nélkülözhetetlen a fogadásban (segítség a programújság és fogadás megértéséhez)
 • Ügetőszilveszterre 2 db tiszteletjegy
 • Kincsem Park nagy ajándékcsomag (baseball sapka, toll, frizbi, hűtőmágnes, beer koozie)
 • 2 db szerencsehozó patkószög
 • Randi-koktél "egyet fizet kettőt kap" kedvezmény az első rendelésnél

Helyszín a térképen:
Pontos cím:

Kincsem Park

1101 Budapest, Albertirsai út 2-4.
+36 30 421 1455
kincsempark.hu

Még ez is érdekelhet

További ajánlatok még...