Emlékeztető küldése

Add meg az e-mail címedet és mi elküldjük Neked az ajánlatot, hogy később is könnyen megtaláld!

Ajánlások küldése

Ha szeretnéd ezt a kupont másoknak is ajánlani, add meg a neved, és maximum 5 e-mail címet ahová az ajánlásokat küldhetjük!

Neved:

Címzettek e-mail címei:
Az ajánlatról:

Ha már nem bírjátok a hazai tikkasztó hőséget, vagy a vízparti nyaralás unalmas és most egy kicsit másfajta pihenésre vágytok akkor ne szalasszátok el ezt a lehetőséget! Gyönyörű tájak és családias vendéglátás vár rátok!

A Salzburg, München és Innsbruck alkotta háromszögben található Kirchdorf in Tirol településen álló Mountain Beach-Quiksilver Vendégház az aktív pihenők paradicsoma! A vendégházból gyönyörű kilátás nyílik a Kössener Ache völgyére, a Kitzbühel Hornra és Fieberbrunn hegycsúcsaira. A ház háta mögött a Wilder Kaiser sziklái magasodnak. 10 km-en belül könnyen találhattok freeride pályát, siklóernyős starthelyeket, mountain-bike pályákat és élményfürdőket is. De ezek csupán kiegészítői a helynek, mert a levegő remek, friss, a csend megérint és a természet ámulatba ejt! 

A túrázók a közeli túraútvonalakon, vagy a via ferrata utakon találják meg a számukra megfelelő kihívást. A bringafanatikusok kerékpárt bérelhetnek, és ha az idő engedi, bejárhatják a közel 800 km-es útvonalat. Hegymászásra, siklóernyőzésre is van lehetőség, de az öreg romokat is bebarangolhatjátok. 70 km-re fekszik Salzburg tartomány fővárosa és Mozart szülővárosa, melyet legalább egyszer mindenkinek látnia kell! A Salzach partján fekvő óváros gyönyörű. 50 km-re Salzburg irányában Berchtesgadent találjátok. A város feletti hegyen trónol a Sasfészek, ami Hitler kedvenc nyaralóhelye volt, és jelenleg turistalátványosság. 

A Mountain Beach–Quiksilver Vendégház, amelyet 2011. júniusban nyitottak meg, Budapesttől 630 km-re, Gasteigben található, Kitzbüheltől 15 km-re. A ház 3 emeletes. A földszinten találhatók közösségi terek (étkező, kocsma) és egy minden igényt kielégítő, ipari berendezéssel felszerelt konyha, amelyet a vendégek használhatnak. Csodálatos alpesi legelők, történelmi városok, megmászás után kiáltó sziklafalak és az aktív pihenés megannyi fajtája vár Rátok! Teljesen mindegy, hogy kezdő vagy profi túrázók vagytok, mert itt megtaláljátok a Nektek megfelelő kihívást!

Túravezetők segítségével a környéken igénybe vehető összes sportot (siklóernyő, Via Ferrata) könnyedén elsajátíthatjátok! A Mountain Beachtől 24 km-re található Saalach vagy Lofer folyón, 1 vagy 2 napos rafting túrára is benevezhetsz. A túraútvonalakat úgy tervezték meg, hogy azokon gyerekes családok is részt tudjanak venni, azaz a zúgósabb szakaszok előtt és után lehetőség van a gyerekek ki és beszállására. A nyugodtabb részeken így a családok együtt élvezhetik a gyönyörű kanyonokat és az egyedülálló természeti környezetet. A gyerekek részvétele úszástudáshoz kötött!

Vásárlási feltételek:

 • A kupon azonnal felhasználható
 • A kupon érvényes 2015.11.30-ig
 • Személyenként több kupon is vásárolható
 • Más kedvezménnyel nem vonható össze

4 nap, 3 éjszaka egy fő részére a Mountain Beach Quiksilver Vendégházban

 • Elhelyezés 2-3-4 fős szobákban
 • A voucher az utazás árát, és az idegenforgalmi adót (1,5 EUR/fő/éj) NEM tartalmazza!
 • Foglalás a ház telítettségének függvényében lehetséges
 • További infó:www.mountainbeach.hu
 • Egyeztetés és időpontfoglalás:
  • +36 30 677 3231, +43 699 11 07 69 06
  • vagy e-mailen: hello@mountainbeach.hu
 • A kupont küldd el a hello@mountainbeach.hu e-mail címre
 • Időpont módosítás az indulás előtt max. 2 héttel lehetséges!

Helyszín a térképen:
Pontos cím:


Mountain Beach – Quiksilver Vendégház

6382 Ausztria, Kirchdorf in Tirol, Mitterer weg 12.
+36 20 454 0851
+43 699 11 07 69 06
hello@mountainbeach.hu
www.mountainbeach.hu

Még ez is érdekelhet

További ajánlatok még...