Emlékeztető küldése

Add meg az e-mail címedet és mi elküldjük Neked az ajánlatot, hogy később is könnyen megtaláld!

Ajánlások küldése

Ha szeretnéd ezt a kupont másoknak is ajánlani, add meg a neved, és maximum 5 e-mail címet ahová az ajánlásokat küldhetjük!

Neved:

Címzettek e-mail címei:
Az ajánlatról:

Teljes emésztőrendszeri kivizsgálás teljesen fájdalommentesen - ma már ez is lehetséges! Ráadásul ez a vizsgálati módszer olyan problémákra is fényt deríthet amik még nem okoznak tüneteket! 

Az EIS-ESG olyan modern technológia amely -az orvosi igényeknek megfelelve- információt szolgáltat a szervek működési paramétereiről, például a szív, a vesék, a tüdő, nyirokrendszer, gerinc csigolyák, idegpályák, az emésztőszervek, vagy akár az idegrendszer működési tényezőiről. Igen jól használható kiegészítése az ismert klinikai módszereknek, mivel segítségével olyan eltéréseket, állapotokat is észlelhetünk, amelyeket a hagyományos vizsgálatokkal nem lehet kimutatni.

Látványos, háromdimenziós ábrákon jeleníti meg az egyes szervek működészavarait, valamint utal a molekula-szintű eltérésre is (pl. a koleszterin-, a vércukor és hormoneltérések, az elsavasodás, stb.) Azáltal, hogy részleteiben és átfogóan is vizsgálja a szervezetet, könnyebben lehet folyamatbeli összefüggéseket felismerni. A vizsgálat egyidejűleg 70 klinikai paraméter elemzését végzi el!

A vizsgálat könnyen elvégezhető, teljesen fájdalommentes, és azonnal értékelhető eredményt ad!
A mérés elve: a homlokhoz rögzített és a végtagokkal érintkező 6 elektródán keresztül 1,28 V egyenáram segítségével mérik a szervezet szöveteiben és sejtjeiben az elektromos töltések eloszlását. Az EIS vagy ESG vizsgálat egy igazi hiánypótló állapotfelmérési módszer az orvosi diagnosztika területén. A mérés néhány percet vesz igénybe, fájdalommentes, kényelmesen, könnyen elvégezhető, és azonnal értékelhető eredményt ad. A vizsgálat magyarázatot adhat olyan tünetek, panaszok hátteréről, amelyek még nem érik el a kimutatható betegség határát, ezért az orvosi vizsgálatok esetleg nem vezetnek diagnózishoz. Mivel olyan eltéréseket is ki tud mutatni a szervezetben, mely egyenlőre még tünetmentes és nem okoz panaszokat a szervezet működésben, a daganatos betegségek megelőzésére is kiválóan alkalmas az ESG-EIS vizsgálat. A vizsgálat teljesen fájdalommentes és már 6 éves kortól alkalmazható!

Vásárlási feltételek:
 • A kupon azonnal felhasználható
 • A kupon érvényes 2015.09.30-ig
 • Más kedvezménnyel össze nem vonható
 • Előzetes bejelentkezés szükséges

Teljes kivizsgálás EIS-ESG módszerrel 1 fő részére

 • 70 klinikai paraméterre kiterjedő vizsgálat
 • kb. 45-50 percet vesz igénybe
 • Orvosilag elfogadott vizsgálati módszer
 • 6 éves kortól alkalmazható
 • Előzetes bejelentkezés szükséges
 • Könnyen elvégezhető
 • Teljesen fájdalommentes és azonnal értékelhető eredményt ad
 • Tünetmentes eltérések kimutatására is alkalmas
Helyszín a térképen:
Pontos cím:


Natural Life Központ

1015 Budapest Ostrom utca 15.

+36 70 886 1613


Még ez is érdekelhet

További ajánlatok még...