Emlékeztető küldése

Add meg az e-mail címedet és mi elküldjük Neked az ajánlatot, hogy később is könnyen megtaláld!

Ajánlások küldése

Ha szeretnéd ezt a kupont másoknak is ajánlani, add meg a neved, és maximum 5 e-mail címet ahová az ajánlásokat küldhetjük!

Neved:

Címzettek e-mail címei:

8 napos Balti körút: Tallinn – Riga – Vilnius – Minszk

33%-os kedvezménnyel 99 900 Ft-ért a vTRavel Utazási Iroda jóvoltából! Fizesd ki most csak az előleget!

További ajánlatok

Az ajánlatról:
Igazi változatos körutazás rengeteg látnivalóval és tengernyi élménnyel! Látogassatok el a Balti országokba és azok fővárosaiba! A 8 napos autóbuszos kiránduláson megismerkedhetsz Litvániával, Lettországgal, Észtországgal és Magyarországon egyedülálló módon, az utolsó szovjet állammal, a Belarusz (Fehérorosz) Köztársasággal.
 
1. nap – szombat – Budapest – Krakkó – Varsó (700 km) 
Találkozó 6.00 órakor, majd indulás reggel 6.15-kor Budapestről a Népliget metrómegállótól (a Planetárium előtti szervizúttól). Utazás Szlovákián át Lengyelországba. Utazás közben rövid sétát teszünk Krakkóban, ahol megnézzük az Óváros főbb nevezetességeit (Posztócsarnokot, Városháza tornyát, a Mária-templomot). A városnézés után továbbutazunk Lengyelország fővárosába Varsóba. A szállás elfoglalása az esti órákban.

2. nap – vasárnap – Varsó – Keresztek hegye – Riga (650 km)
Reggeli után tovább utazunk Litvánián keresztül Lettország fővárosába Rigába. Délután a térség legjelentősebb katolikus zarándokhelyén a Keresztek hegyénél tartunk pihenőt. A Litván Golgotának is nevezett 10 m magas dombon a becslések szerint 100 ezer különböző méretű és anyagból készült kereszt áll. A pihenő után továbbutazás Rigába, Lettország fővárosába, érkezés az esti órákban.

3. nap – hétfő – Riga 
Délelőtt városnézés Rigában, a Baltikum legnagyobb városában, amely 2014-ben Európa kulturális fővárosa. Sétánk során felkeressük az UNESCO Világörökség listájára felkerült Rigai óvárost, megnézzük a Szent Péter templomot, a Városháza épületét, a Feketefejűek házát és a Rigai Dómot, majd vásárlási lehetőség és szabadprogram.

4. nap – kedd – Riga – Tallinn (300 km)
Kirándulás Észtország fővárosába Tallinnba. A városnézésnézés során felkeressük a Castrum Danorum-ot, a Várkastélyt, a Tallinni dómot, az Alekszandr Nyevszkij ortodox katedrálist, a késő gótikus Városházát, a nőtlen kereskedők céhének székházát, a Feketefejűek házát és a Szent Olaf-templomot. A városnézés után szabadprogram, amely során mindenki saját érdeklődése és tempója szerint fedezheti fel ennek a különleges városnak a számára legmegkapóbb részleteit.

5. nap – szerda – Tallinn – Vilnius (600 km) 
Reggeli után utazás Vilniusba, Litvánia fővárosába, érkezés a délutáni órákban. Megismerkedünk Vilnius óvárosával, mely Észak-Európa fennmaradt középkori városmagjai közül az egyik legnagyobb (3,6 km2). Városnézésünk során megtekintjük a város legfőbb nevezetességeit: Hajnal-kapu, Királyi palota, Gediminas torony, Katedrális tér, Érseki székesegyház, Báthory István által alapított egyetem, művész negyed, ortodox templom stb. Ezt követően a szállás elfoglalása, majd szabadprogram.

6. nap – csütörtök – Vilnius – Minszk (190 km) 
Délelőtt szabadprogram Vilniusban. Dél körül indulunk Belarusz (Fehérorosz) Köztársaság fővárosába Minszkbe. Érkezés után megtekintjük a belváros nevezetességeit (Parlament, Szent Szimeon és Helena templom, Szentlélek-katedrális, Városháza, Szentháromság negyed).
 
7. nap – Péntek – Minszk  – Brest – Lublin (550 km)
Reggel elhagyjuk a Belarusz fővárost és meglátogatjuk a  Brest-i erődöt. Az erőd 1965-ben megkapta a hősi címet és 1971-ben elkészült az erődöt védő hősök emlékműkomplexuma. A délutáni órákban tovább utazunk a kelet-lengyelországi Lublin városába. Érkezés után városnézés (Krakkói kapu, Vár, Óvárosi főtér, Katedrális), majd elfoglaljuk a szállást.
 
8. nap – szombat – Lublin – Budapest (600 km)
Reggeli után indulás Budapestre, érkezés az esti órákban.
Vásárlási feltételek:
 • A kupon felhasználható az alábbi időpontban: 2015.08.15-22.
 • Személyenként több kupon vásárolható
 • Más kedvezménnyel nem vonható össze
 • Előzetes bejelentkezés szükséges!
 • A kupon megvásárlását követő 8-10 napon belül személyesen az utazási irodában vagy átutalással (kuponkód, név feltüntetésével) az alábbi bankszámlára, 10701599-67070237-51100005  szükséges átutalni a fennmaradó összeget!
 • A helyfoglalás érdekében minél előbb vedd fel a kapcsolatot az irodával!

8 napos autóbuszos Balti körutazás 1 fő részére

 • A részvételi díj tartalmazza
  • autóbuszos utazást
  • a szállást 3 csillagos szállodában
  • magyar nyelvű idegenvezetést
 • A részvételi díj nem tartalmazza: belépőket, utasbiztosítást
 • Találkozó 6:00 órakorBudapestről a Népliget metrómegállótól (a Planetárium előtti szervizúttól)
 • Indulás: 6:15
 • Utazás: légkondicionált, komfortos autóbusszal 
 • Szállás: 3 csillagos szállodában (2 ágyas, zuhanyzós/WC-s szobákban).
 • Az utazáshoz útlevélre van szükség!
 • A részvételi díj nem tartalmazza: fakultatív programokat, belépőket, a kötelező utasbiztosítást, a Belarusz vízum díját (20 euró)
 • A részvételi díj tartalmazza: autóbuszos utazást, 7 éjszaka szállást reggelivel, magyar nyelvű idegenvezetést
 • Egyágyas felár: 19 900 Ft/fő
 • Félpanzió felár: 19 900 Ft/fő


Helyszín a térképen:
Pontos cím:


vTravel Utazási Iroda

1095 Budapest, Boráros tér 7. I. emelet, 28 üzlet (Duna Ház bevásárlóközpont)
+36 30 724 6402, +36 1 690 0205
vtravel@vtravel.hu
 
Nyitva tartás: 
hétfőtől péntekig 12:00-18:00

Még ez is érdekelhet

További ajánlatok még...