Emlékeztető küldése

Add meg az e-mail címedet és mi elküldjük Neked az ajánlatot, hogy később is könnyen megtaláld!

Ajánlások küldése

Ha szeretnéd ezt a kupont másoknak is ajánlani, add meg a neved, és maximum 5 e-mail címet ahová az ajánlásokat küldhetjük!

Neved:

Címzettek e-mail címei:

Különleges kortyolgatások! 4 napos dél-cseh sörtúra 1 fő részére

33%-os kedvezménnyel csak 49 900 Ft a vTRavel Utazási Iroda jóvoltából! Fizesd ki most csak az előleget!

További ajánlatok

Az ajánlatról:
A csehek roppant büszkék habos nemzeti italukra, ami nem is csoda, hiszen a világ legjobb söreként tartják számon, ráadásul nem is nem alaptalanul! A vTravel Utazási Iroda szervezésében most betekintést nyerhetsz Dél-Csehország zseniális sörkülönlegességeinek titkába! Utazz velünk és ismerd meg a cseh sörök csodálatos titkát!  

1. nap: Utazás Ausztrián keresztül Český Krumlov-ba, ahova kora délután érkezünk meg. Érkezés után  idegenvezetés keretében megismerkedünk a Moldva dupla kanyarulatában épült varázslatos hangulatú kisvárossal, melynek középkori óvárosa és sziklára épült vára 1992 óta az UNESCO Világörökség részét képezi. A nap további részében szabadprogram és pihenés Krumlovban, a sörbarátok pedig megkóstolhatják az itt főzött kitűnő Eggenberg sört, melyre a legjobb alkalom a sörgyár kiváló étterme és sörözője. A napot Dél-Csehország gazdasági és kulturális központjában České Budějovice-ben zárjuk, ahol a szállást is elfoglaljuk.

2. nap: A második napot České Budějovice felfedezésével folytatjuk. A városnézés során megtekintjük Budějovice főterét, körben gyönyörű lábasházakkal, a Városházával és közepén a híres Sámson-kúttal, majd a Fekete-torony és Szent Miklós templom után elsétálunk a Malše folyó partjára, közben olyan műemlékeket és érdekességeket ismerhetünk meg, mint a Szűz Mária templom, a régi Sóház és a Vas-szűz torony. A városnézés után meglátogatjuk Európa egyik leggazdagabb és legcsodálatosabb romantikus kastélyát, Hluboká várkastélyát, amely windsori mintára épült. Délután pedig felkeressük a dudásokról híres Strakonice városát. Napjainkban a középkori műemlékekkel is büszkélkedő kisváros legjelentősebb vonzerejének – az évente megtartott dudás találkozók mellett – a város tulajdonában lévő sörfőzde számít. A pasztőrözetlen DUDÁK sörökkel a sörgyárban hozzáértő kalauzolás mellett közelebbről is megismerkedhetünk, és ha különösen ízlett valamelyik, meg is vásárolhatjuk a sörgyár ajándékboltjában. Visszatérés késődélután a szállásra.

3. nap: Túránk egyik fénypontja a tavak és pontyok városa: Třeboň. A történelmi hangulatú utcák, terek és műemlékek mellett a helyben főzött Regent sör és a városka vendéglőiben készített kitűnő halételeket is vonzóvá teszik ezt az egykor fényes napokat is megélt kisvárost. Július 25-e pedig külön figyelmet érdemel: a třeboni Regent sörgyár idén ezen a napon tartja egész napos ünnepét. A különleges eseményre és a várható rendezvényekre tekintettel erre az estére a szállás is Třeboň-ban lesz.

4. nap: Visszaindulás Budapestre. Útközben megállunk Táborban, az egykori huszita városban, ami ugyan az idők során sokat változott, de hangulatos utcácskái, főtere és a kellemes cseh vendéglők kellemes búcsút jelentenek a sörökben gazdag cseh vidéktől. 
Vásárlási feltételek:
 • A kupon felhasználható az alábbi időpontban: 2015.07.23-26.
 • Személyenként több kupon vásárolható
 • Más kedvezménnyel nem vonható össze
 • Előzetes bejelentkezés szükséges!
 • A kupon megvásárlását követő 8-10 napon belül személyesen az utazási irodában vagy átutalással (kuponkód, név feltüntetésével) az alábbi bankszámlára, 10701599-67070237-51100005  szükséges átutalni a fennmaradó összeget!
 • A helyfoglalás érdekében minél előbb vedd fel a kapcsolatot az irodával!

4 napos dél-cseh sörtúra 1 fő részére

 • A részvételi díj tartalmazza
  • autóbuszos utazást
  • 3 éjszaka szállást reggelivel
  • magyar nyelvű idegenvezetést
 • A részvételi díj nem tartalmazza: belépőket, utasbiztosítást
 • Találkozó 6:00 órakorBudapestről a Népliget metrómegállótól (a Planetárium előtti szervizúttól)
 • Indulás: 6:15
 • Utazás: légkondicionált, komfortos autóbusszal
 • Elhelyezés: 3 csillagos szállodában, reggelivel (2 ágyas, zuhanyzós/WC-s szobákban)
 • Egyágyas felár: 9900 Ft 

Helyszín a térképen:
Pontos cím:
vTravel Utazási Iroda

1095 Budapest, Boráros tér 7. I. emelet, 28 üzlet (Duna Ház bevásárlóközpont)
+36 30 724 6402, +36 1 690 0205
vtravel@vtravel.hu
 
Nyitva tartás: 
hétfőtől péntekig 12:00-18:00

Még ez is érdekelhet

További ajánlatok még...